Clubul nelinistitelor...
Raspunsuri - Pagina 16
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Mai, eu cand am fluturi in stomac slabesc nespus de bine iar cand sunt fericita si implinita (la propriu),ma ingras |
Asa si noi, cand suntem departe unul de altul, ne topim de dor, la propriu si la figurat, cand suntem impreuna imi cere sa nu mai gatesc si la pranz mananca la cantina ca sa nu se ingrashe.
Nu va imaginati cum aratam dupa o luna de vacanta impreuna, fara sa facem atentie la nimic
Cu terapia la cabana, ma bag eu, dar vara viitoare si in terapie familiala. In Corsica mai este valabil? Tot asa in terapie familiala, dar pt. Craciunul viitor, 2010 PT. detaliile financiar administrative vorbim pe PM daca esti d'acord.
kid spune:
Asa, pentru inceput, poate o punem de o terapie in grup fetele din Bucuresti? La o cafea/un suc, o ora, doua? Se baga cineva?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Alex are nevoie de ajutorul nostru
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
kariguld spune:
hallo, am ramas in urma aici...dar am citt tot. mai greu cu raspunsurile, din lipsa de timp.
musai sa facem o intalnire! e benefica pentru noi, femeile. doar noi la intalnire!
ilia, fiecare parinte, isi iubeste copii in moduri diferite. unii sunt atat de nestiutori in a se exprima, ca-ti pare ca nu te iubesc. mi-e greu sa cred ca in sufletul lor, ai tai parinti nu te iubesc. a, ca n-au fost de acord cu alegerile facute de tine, asta-i alta poveste...ca multi parinti nu-s de acord cu alegerile copiilor lor, adulti deja! nici ai mei nu au fost de acord cu mine, mai ales ca eu am fost cumva cea mai rebele din familie, am spart tipare, am calcat reguli si conduite, ca sa-mi fac mie pe plac.
eu sper, uitandu-ma in urma, sa nu fac aceleasi greseli ca parintii mei, sa fiu mai ingaduitoare si toleranta cu alegerile copiilor mei, sa-i imping mereu si mereu inainte si cat mai spre independenta. ei deja sunt destul de independenti, responsabili, mai ales cand nu sunt cu noi, atenti la ei insisi, cumva egoisti in sensul bun. si luptatori, pentru ceea ce-si doresc!
gata, cum si cand organizam terapia?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
herra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui delphin
Asa si noi, cand suntem departe unul de altul, ne topim de dor, la propriu si la figurat, cand suntem impreuna imi cere sa nu mai gatesc si la pranz mananca la cantina ca sa nu se ingrashe. Nu va imaginati cum aratam dupa o luna de vacanta impreuna, fara sa facem atentie la nimic |
si eu slabesc cand am fluturi in stomac. mai ales din aia de indragosteala, nu din aia de atractie sexuala...
atunci cand am parte de o chestie calduta, fara batai de cap, cam incep sa ma ingras - deja trebuie sa scap de vreo 4 kg, deci concluzia este usor de tras.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 si mie tot de mine mi-e dor :) Adela dar ma omoara intrebarea asta: daca ma intorc la mine si scot toate mastile si nu mai fac nimanui pe plac, decit daca imi face si mie placere, o sa ma mai placa cineva? parintii mei nu m-au placut atunci cind am devenit "eu". un "eu" adult, care a tinut mortis sa-si aleaga singura drumul in viata. ce treaba, ce tupeu.. daca ei n-au putut sa ma iubeasca pt ce si cum sunt in realitate, va putea un strain? oare asta e motivul pt care mi-am ales asa prost barbatii, fiindca nu faceau decit sa revalideze senzatia de non-valoare a mea, impregnata de parintii mei? sunt cam incoerenta... si n-am baut nimic! |
de cate ori ma simt neinteleasa, la asta ma gandesc: daca parintii proprii nu ma plac, de ce m-ar place altcineva? fie el sot, prieteni?
eu sunt tare, merg inainte, am si timp pentru mine, si pentru copil, si pentru prieteni, si pentru dragoste, dar daca timpurile astea nu coincid cu timpurile celorlalti, ce te faci?
asa ca iau o bere si ma asez intr-un colt, pun in fundal televizorul sa par interesata de vreun stpid film si ma gandesc la o lume in care eu nu sunt "scorpia" (ori cum mama mea ma alinta:"cotoroanta")
ionica spune:
Maru,
Nu trebuie sa te simti culbabila fiindca nu ai o relatie "perfecta" cu parintii tai,cine are?
In interiorul tau esti puternica,mama ta a reusit doar sa te manipuleze sentimental lucru foarte des intalnit,trebuie sa mergi mai departe,sa inveti sa traiesti cu demonii din interior.
Fii convinsa ca ai dreptul sa fii iubita si da,asa cum esti,daca sotul tau te-a luat de nevasta si ati facut si copii asta inseamna ca te iubeste,nu mai pun dragostea neconditionata pe care ti-o ofera copiii.
Uite, noi aici te iubim si te intelegem,de aceea ne-am adunat nu<?
Hai ce zici ,poate te corupem de o croaziera cu noi, Karigould e minunata,poate nu va fi maine croaziera asta ,dar intr-o zi va fi, important este sa crezi si se va realiza!!
"Atunci cand imi doresc ceva,sunt convins ca si universul comploteaza sa se indeplineasca".P.C
Eu in locul tau mi-as lua un pahar de vin rosu ,o patura calduroasa si o carte buna atunci cand nu m-as face inteleasa.
maru spune:
ionica, sarut mana de cuvinte, merg la suflet!
sunt pentru croaziera, si maine, iar Corsica suna foarte bine!
da, fetele de pe forum sunt minunate!
vin rosu nu pot sa beau (tensiune) asa ca bere (ah, caloriile) si o carte, ac/ul pus la turturi!
stii cum e? fiecare iubim in felul nostru...
kariguld spune:
Ionica, asa-mi place cu suna "kari-gould"! fac cerere la administratie sa-mi modific putin nikul!
mai fetelor, pe lumea asta, nu ne vor iubi toti pe care-i intalnim! sunt oameni si oameni, simpatii si antipatii. cu unii te poti imprietenii foarte repede, simti cum te leaga niste fire nevazute....cu altii, oricat ai incerca si cat de amabil esti...tot cu nuca in perete te lupti.
de-a lungul vietii m-am debarasat de prietenii care ma tineau pe loc cu nefericirile si plangerile lor continue. oricate maini am intins si sanse le-am oferit, ei tot acolo ramaneau. viata trebuie traita, daca ceva nu mai merge, schimbam, innoim, intoarcem....cum zicea Deus acum cateva pagini, unii mor la 30 de ani si sunt ingropati la 70.
apropos de alegeri si schimbari in viata, parintii mei, dupa 70 de ani amndoi s-au stabilit definitiv in alta tara. toti cunoscutii si rudele i-au condamnat....dar ei au mers inante si au o viata implinita. orice am face, daca stam pe loc sa dam explicatii si sa ne facem intelesi...nu reusim niciodata, pentruca avem atatea de explicat si pe multi de lamurit...imbatranim fara sa ne dam seama, ne trezim in acelsi loc.
asa deci, inainte cu toate motoarele!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!