Clubul nelinistitelor...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Dupa ce am citit ce-a scris dov, balanta, deus, mi-am amintit o replica dintr-un filma vazut recent ("the women"). Suna cam asa "Eu sunt barbatul cu care vreau sa ma marit". La concluzia asta am ajuns si eu. Unu ca mine nu stiu, zau, daca gasesc.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

khrisu...eu am postat la un moment dat concluzia mea :
eu si cu sotul meu m-as casatori cu cineva...
dar bag seama ca pot sa o adopt si pe a ta pt ca deja ma gandeam ca mi-ar trebui o "sotie"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta

dar bag seama ca pot sa o adopt si pe a ta pt ca deja ma gandeam ca mi-ar trebui o "sotie"

sau... Eu si cu mine facem casa buna, casnicia perfecta..

In momentele astea ma mai suna cunostinte si-mi spun sa nu divortez ca "rau cu rau dar mai bine fara rau" ha ha..decat cu asa frustrari mai bine mor printre pisici. Acuma le stie fiecare pe ale ei..dar eu ma pot lipsi lejer de barbatu-miu..ca "cele barbateste" eu le fac in casa, is inginer de meserie asa ca...
Afectiune nu, bani nu, sentimente nu, respect nu, ajutor casnic (doar curatenie se pricepe si chestii femeiesti), sex nu pot eu cu el cand stiu ca s-a uzat/uzeaza obiectul muncii si-n alta parte. pentru ce? Companie? exista pisici pentru asta la batranete si copii ii am acum... ocupatie cel putin 18 ani de acu'n colo am. so??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Citat:
citat din mesajul lui balanta

sau... Eu si cu mine facem casa buna, casnicia perfecta..

In momentele astea ma mai suna cunostinte si-mi spun sa nu divortez ca "rau cu rau dar mai bine fara rau" ha ha..decat cu asa frustrari mai bine mor printre pisici. Acuma le stie fiecare pe ale ei..dar eu ma pot lipsi lejer de barbatu-miu..ca "cele barbateste" eu le fac in casa, is inginer de meserie asa ca...
Afectiune nu, bani nu, sentimente nu, respect nu, ajutor casnic (doar curatenie se pricepe si chestii femeiesti), sex nu pot eu cu el cand stiu ca s-a uzat/uzeaza obiectul muncii si-n alta parte. pentru ce? Companie? exista pisici pentru asta la batranete si copii ii am acum... ocupatie cel putin 18 ani de acu'n colo am. so??

iti dau eu 4 puisori:) doi portocalii si doi albi cu negru:)

va pe nelinistite si va doresc o zi plina de curaj! sa luam de coarne ziua/weekend-ul asta, sa facem ce vrem, cum vrem, sa ne simtim bine!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Multam pt puiutii de pisica.

Am gresit zicala..ca de fap e "rau cu rau dar mai rau fara rau" parca asa era, nu? Oricum nu cred in ea. Mie imi suna a abuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

no, unde-mi sunteti?
pe unde va astamparati nelinistile?

nush de ce imi amintii de Nora lu’ Ibsen, citat aproximativ "ar trebui ca ceva uimitor sa intervina, sa ne schimbam in asa fel incat viata noastra impreuna sa devina o casnicie"

dreptul la viata individuala nu se abroga in momentul in care intri intr-o relatie, te casatoresti sau ai copii. dreptul la viata individuala il ai in continuare. si cand "io" a devenit "noi".

detinem puterea de a hotari ce si cum si in ce fel vrem sa ne traim viata. si chiar daca am ales la un moment dat sa traim intr-o casa de papusi, din dorintza de stabilitate, de trai pasnic si placut, sa nu uitam ca in casa asta de papusi suntem coproprietari si avem un cuvant de spus. bineinteles ca o anumita doza de stabilitate e necesara, cat sa ne faca viata placuta. dar pe langa stabilitate avem nevoie si de imprevizibil. de-aia cautam aventura. de-aia rutina devine plictisitoare. nu in ultimul rand intr-o relatie, casnicie. si cand rutina isi face culcus, incepem sa tanjim. dupa ceva nou. atunci vrem sa naruim structurile cladite-n timp, vrem sa frangem baierele normelor care ne baricadeaza in casa de papusi, norme pe care singure ni le-am impus sau ne-au fost impuse si noi le-am acceptat, vrem sa fugim de realitatea careia nu-i mai facem fata. vrem sa schimbam regulile jocului, sa stabilim noi reguli.

ajungem in acest punct din vina noastra, intr-o relatie din vina amandorura. cand nu-ti esti fidela tie insati, cand nu iti asumi responsabilitatea dorintelor, dorurilor tale, cand nu le iei in serios, te poti trezi intr-o buna zi ca e tarziu. nu spun prea tarziu, doar tarziu. si atunci vine amaraciunea.

dorul de ceva este un semnal subtil care spune ceva despre felul in care traim acum. dorul ne ofera un indiciu cu privire la ce avem de facut.

mie mi-e dor de mine :)

am citit de muult o poezie, pe care n-o mai gasesc. o poezie scrisa de o femeie la shaptezeci si ceva de ani, care spunea cam asa: am asteptat si mi-am zis: numa' sa creasca nitzel copiii, numa' sa vina concediul, numa' sa vina sfarsitul de saptamana, numa' sa se opreasca ploaia, numa' sa ... numa'. si am uitat sa alerg desculta prin iarba plina de roua, am uitat ...
musai s-o gasesc pe undeva, sa vi-o scriu, da' oricum ati prins ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Nu neaparat dupa ce te inseala. Sau nu e suficient Eu acum zic de mine, nu zic de voi. Deci dc. eu sunt 100% satisfacuta sexual, nu simt nici un fluture pt. nimeni, nu tu Brad Pitt, nu nika! Dc. am o pauza de mai mult de 1 luna, intru cu masina in stalpi zilnic uitandu-ma dupa diversi, nelinistile ma napadesc gramada, iar de actori ce sa mai zic Asa ca eu observai la mine ca vin fluturasii chiar si pt sotul din dotare dupa o lipsa de vedere a sotului respectiv timp de mai multe luni. Adica s-a intamplat de mai multe ori, ca asa e viata mea, ba m-am dus eu in Europa 5 luni, ba nu stiu ce, ba nu stiu ce. Acu' nu vreti sa treceti nici macar prin asa ceva, nu mai zic de inselare. Dc te inseala si sta cu tine in casa, nu iti vin fluturii prea mult nici cand te impaci, as crede eu.:) Deci care aveti soti, daca vreti fluturi, dati-i afara din casa vreo 6 luni:) Si gata, de data asta chiar va las, nu e locul meu aici, eu sunt mai nesofisticata.:)

sunt fluturi si ... fluturi.

mai devreme era vorba de fluturii aia de la inceput, aia aparuti pentru prima oara in adolescenta, cand cel putin in cazul meu nu mai mancam si nu mai dormeam de fericire pentru ca m-am intalnit intr-o cofetarie cu un baiat de care-mi placea si cu care nu am schimbat o vorba...
aia sunt fluturii cei mai faini.

ceilalti fluturi, nascuti din atractie pur sexuala, aia intr-adevar renasc in mod ciudat si miraculos dupa o tentativa de inselare / parasire. (este un articol pe tema asta in revista tabu de luna asta, acolo autoarea a spus exact ce gandesc si vreau sa spun eu, numai ca mai bine, daca v-ar place dati o cautare - Simona Catrina).

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

si mie tot de mine mi-e dor :) Adela

dar ma omoara intrebarea asta: daca ma intorc la mine si scot toate mastile si nu mai fac nimanui pe plac, decit daca imi face si mie placere, o sa ma mai placa cineva?

parintii mei nu m-au placut atunci cind am devenit "eu". un "eu" adult, care a tinut mortis sa-si aleaga singura drumul in viata. ce treaba, ce tupeu.. daca ei n-au putut sa ma iubeasca pt ce si cum sunt in realitate, va putea un strain?
oare asta e motivul pt care mi-am ales asa prost barbatii, fiindca nu faceau decit sa revalideze senzatia de non-valoare a mea, impregnata de parintii mei?

sunt cam incoerenta... si n-am baut nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

dar ma omoara intrebarea asta: daca ma intorc la mine si scot toate mastile si nu mai fac nimanui pe plac, decit daca imi face si mie placere, o sa ma mai placa cineva?

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mai, eu cand am fluturi in stomac slabesc nespus de bine iar cand sunt fericita si implinita (la propriu),ma ingras

I-am spus sotului ca trebuie sa fiu ne-fericita ca sa slabesc, m-a declarat nebuna

Mergi la inceput