ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dako spune:

anyella - si mie imi plac rosiile. dar n'am kef sa ma trezesc cu ele in proprii ochi...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

anyella, sunt de acor cu tine. pana la urma ....cine cauta in alta parte sau e tentat de cineva din afara casei - E CLAR CA ARE LIPSURI ACASA. deci, daca e s-o luam logic, ambii sunt de vina in cazul in care se inseala. asta nu inseamna ca sunt de acord cu asa ceva. NU!!! sunt pentru discutii, negocieri si ajuns la un consens pentru a readuce familia, cuplul pe linia normala (aici, pentru fiecare, normalul inseamna altceva).
daca exista deplina sinceritate intre cei doi, se discuta problemele , cand acestea exista, IAR daca se doreste de ambii parteneri, doar cu aceasta conditie - SE POATE TRECE PESTE ABSOLUT ORICE.
va pup!!!

Mergi la inceput

si eu am procedat ca tin anyella, de multe ori, investigatii peste investigatii sa-i arat eu lui ce desteapta sunt. pisici!!! ce faceam daca il prindeam? o ridicam pe pitipoanca, daca exista, de la rangul de o aventura total neinteresanta la ceva care ar fi contat. si pentru ce? cand pitipoanca respectiva ar fi dat orice sa fie in locul meu. daca se multumea cu resturile care-i mai ramaneau de la mine....
daca ai demnitate si te apreciezi....nu accepti 5 minute din viata unui barbat insurat, care a doua zi te arunca ca pe o zdreanta..., nu?
so....de ce sa aflu EU de ea? singurul motiv ar fi ca pentru a avea o relatie fara minciuna. da...aici sunt de acord.
mentionez ca aici nu vorbesc de barbatii care umbla din floare-n floare cu nevasta langa ei. nu...!!!! aia nu ar trebui din start sa aiba o familie.
si revenind...am fost super maniaca.....acum m-am mai linistit. si-mi doresc sa ma linistesc si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellene_n

si eu am procedat ca tin anyella, de multe ori, investigatii peste investigatii sa-i arat eu lui ce desteapta sunt. pisici!!! ce faceam daca il prindeam? o ridicam pe pitipoanca, daca exista, de la rangul de o aventura total neinteresanta la ceva care ar fi contat. si pentru ce? cand pitipoanca respectiva ar fi dat orice sa fie in locul meu. daca se multumea cu resturile care-i mai ramaneau de la mine....
daca ai demnitate si te apreciezi....nu accepti 5 minute din viata unui barbat insurat, care a doua zi te arunca ca pe o zdreanta..., nu?
so....de ce sa aflu EU de ea? singurul motiv ar fi ca pentru a avea o relatie fara minciuna. da...aici sunt de acord.
mentionez ca aici nu vorbesc de barbatii care umbla din floare-n floare cu nevasta langa ei. nu...!!!! aia nu ar trebui din start sa aiba o familie.
si revenind...am fost super maniaca.....acum m-am mai linistit. si-mi doresc sa ma linistesc si mai mult.

Helene, nu faptul ca i-ai fi prins(ipotetic) ar fi facut-o pe femeia aia importanta. Prinsa sau nu, aventura unuia din soti este un element negativ IMPORTANT in cuplu. Adica daca nu stii, nu auzi nu vezi nu inseamna ca aventura e lipsita de importanta. Inseamna doar ca NU VREI sa infrunti adevarul.
Si tipa cu care te inseala sotul(ipotetic) nu vrea sa fie in locul tau. Vrea (eventual) sa fie cu el, ei doi adica. Poate ca tu(sotia) nici nu o incurci prea tare. Ea stie ce vrea si are ce vrea(adica pe sotul tau)Deci...importanta oricum exista, atata timp cat sotul petrece momente de pasiune cu o alta.Ca stii, ca nu stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ia uite ce subiect interesant.....parerea mea e ca...in momentul in care incolteste un strop de neincredere,ceva nu mai merge cum trebuie.

Am fost si eu femeia crampon ( probabil ca si el a gresit ca m-a facut dependenta de el), insa m-am vindecat. Dar oricum nu mai suntem impreuna.

Am retinut fraza din prima postare a subiectului: "...daca nici el nu-mi spune...". Pai...ce sa-ti spuna? "Buna iubito, am o amanta. Ce zici de chestia asta?"
Mi se pare absurd.

Pe de alta parte...cred ca numai un barbat care nu se simte implinit alaturi de sotie cauta placeri sau aventuri in alta parte ( si viceversa). Deci e sigur ca acea casnicie e ratata. De fapt,inainte de a merge mai departe cu afirmatiile cred ca ar trebui sa ne lamurim foarte bine, fiecare, ce inseamna pentru noi "casnicie". Cum o vedem, cum o intelegem, ce rost ii gasim, s.a.m.d.

In cazurile in care se ajunge la viata duplicitara,deja barbatul ala nu mai este fericit,va spun eu. A calcat stramb, s-a aprins, a ajuns sa aiba copil si cu amanta, deja alearga intre obligatii fata de ambele femei si copiii pe care ii are cu ele.

Eu vad lucrurile altfel: in momentul in care nu-ti mai ajunge jumatatea, ceva scartaie. Cred ca ar trebui sa incepem sa ne intrebam mai intai(caci vorbesc si despre femei care au amanti, nu numai despre barbati), ce scartaie si ce s-a intamplat. Daca buba e vindecabila,bine....daca nu, cred ca o discutie deschisa cu tine insuti apoi cu jumatatea, ar fi cea mai corecta.
Apoi.....vezi ce ai de facut.
Evident, ne gandim la copii. Cum sa ramana copiii fara familie? Aici e o problema grava, si depinde de constiinta fiecaruia rezolvarea ei.

In fine,sunt muuuuulte de spus, subiectul in sine e vast, complex si interminabil. So, iertati-mi scrierea haotica,insa as fi avut atat de multe de spus,ca n-am stiut ce sa spun mai intai.

Daca vreti, o luam si pe indelete!

Mergi la inceput

de vreme ce pitipoanca il vrea pe sotul meu, nu-i clar ca vrea sa fie in locul MEU? vrea sa ma indeparteze pe mine de langa el, ca sa-mi ocupe MIE locul. logic!!! so....o zdreanta!!! care accepta resturile de la masa MEA.

corect!!! daca el calca stramb..clar e nemultumit de respectiva casnicie, relatie. si aici se poate despica firul. sunt momente peste care,in urma acestor nemultumiri - de o parte sau de ambele parti, se poate trece chiar cu usurinta (ex. dupa o sarcina, cand ea nu-i mai acorda atentia cuvenita, iar el se simte neglijat / exista probleme cu banii si normal se rasfrang asupra bunului mers al relatiei...etc). sunt cazuri in care cei doi nu mai pot trece - peste anumite lucruri si....el se REorienteaza. dar face asta voit, cu buna stiinta. chiar daca nu gasea pe cineva, tot nu ar fi stat cu sotia.
ei bine, in primul caz, e altceva!!! se pot remedia lucrurile si nu o sa renunti la o viata cu un om pentru una care a fost si ea o saltea pentru 5 minute. iar apoi omul si-a dat seama ca a gresit, s-a intors la familie , a marturisit sau nu - dupa caz .

spunea cineva mai sus de pasiune. pasiune de 5 minute, iar daca ii e rau, se simte naspa, are de sarbatorit ceva, e craciunul - e SINGURA. de ce? ca respectivului nu-i pasa de ea! daca ii pasa....era langa ea.
cine se minte si crede in diverse minciunele zise de ei.....
cui ii pasa de tine - SE AFLA LANGA TINE. aici nu mai e loc de interpretari.stai unde iti e mai bine si langa cine iti pasa. motivatiile aduse de unii sunt pure speculatii si minciuni.
so....ptr. o "saltea" umana....de ce mi-as face griji???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Nu stiu cum isi vede o femeie amantul, dar te asigur ca barbatii, in general, nu-si vad amantele doar saltele...as zice ca-i chiar gresit sa gandesti asa.
Cred ca amanta, dincolo de dispretul pe care-l provoaca, de furie, de frustrare, ar trebui tratata cu multa atentie...asta in cazul in care nevasta inselata mai doreste intoarcerea situatiei in favoarea sa.
Desconsiderarea "adversarului" este o metoda paguboasa, de cele mai multe ori. Barbatul ajunge in postura de a avea amanta si fara sa-i lipseasca prea multe acasa...si aici putem vorbi, fara greseala, de o scoala a amantei.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Ba eu cred ca ar trebui sa-tzi faci griji,bine daca te si intereseaza relatzia ta cu sotzul!

Eu cred ca esti atit de lovita de situatzia asta incit efectiv nu mai gindesti logic,luind negatzia in fatza!Deci daca tu crezi ca nestiind de ea problema e rezolvata pentru tine,ai sa te trezesti miine poimiine ca esti pusa in situatzuia faptului implinit:pleaca la ea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

subscriu la ce a scris Rufus. pe de alta parte cred ca ar tb facuta diferente intre barbatii care inseala din pura placere sexuala sau din placerea jocului - acela de a vina!- si cei care inseala pt ca nu se mai simt impliniti in relatiile pe care le au. vb despre implinire emotionala, sufleteasca... caz in care amanta este fooooarte departe de a fi "saltea umana", pt ca barbatul nu asta cauta.
in plus, mindria pe care o ai vb despre calitatea ta de SOTIE, cum ai scris si in titlul acesti topic, mie, personal, mi se pare nejustificata. te rog sa ma scuzi, dar e opinia mea! ai devenit sotie in urma unei decizii pe care sotul tau a luat-o in urma cu ceva timp. (nu vb de tine, ci in general!) dar oamenii nu ramin aceeasi, ei evolueaza, de cele mai multe ori diferit. in plus, statutul de sotie nu e life time guarantee, ca atunci nu s-ar fi inventat divortul! adica.. optiunea de a alege pe altcineva, la un moment dat.
mai multa deschidere si dorinta de analiza si intelegere, a ta si a celorlalti, ar fi necesare in situatiile astea, pt ca eu nu cred ca e un subiect care poate fi bagatelizat.. asta, desigur, in masura in care doresti sa-ti pastrezi SOTUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Recunosc ca si eu am zambit cand am citit SOTIE scris asa cu majuscule.
Am impresia ca tu vezi o amanta ca fiind o pitzi de calitate inferioara, vreo tinerica fara directie in viata care o sa ... cum spui tu? apuce resturile de la masa ta.
S-ar putea sa ai surpriza ca amanta sa fie o femeie sofisticata care nu vrea sa-ti ia locul nefiind interesata sa se (mai) casatoreasca, care sa-i ocupe gandurile sotului in timp ce te tine de mana la TV pe canapea si care culmea ironiei sa ia ce e mai bun din el si sa-ti lase tie resturile.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput