ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Recunosc ca si eu am zambit cand am citit SOTIE scris asa cu majuscule.
Am impresia ca tu vezi o amanta ca fiind o pitzi de calitate inferioara, vreo tinerica fara directie in viata care o sa ... cum spui tu? apuce resturile de la masa ta.
S-ar putea sa ai surpriza ca amanta sa fie o femeie sofisticata care nu vrea sa-ti ia locul nefiind interesata sa se (mai) casatoreasca, care sa-i ocupe gandurile sotului in timp ce te tine de mana la TV pe canapea si care culmea ironiei sa ia ce e mai bun din el si sa-ti lase tie resturile.

J si Carla (05.02.2006)

Foarte realista posibilitate.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilancia spune:

S au scris rauri pe tema asta, amante , amanti, sotii, soti, casnicie..........fiecare cu experinta lui sau dupa caz din auzite.....a existat dintotdeauna si nu cred ca se v a sfarsi prea curand. omul nu e nascut sa fie monogam, prin urmare v a fi intr o continua neliniste in ce priveste orientarea sentimentala si sexuala, sunt anumite cicluri in viata si prin urmare cred ca dupa ce trecem de unul, cautam s o luam de la inceput cu altul...chiar daca ajungem tot in acelasi loc, sunt persoane care simt ca traiesc doar daca se reindragostesc pt ca la drept vorbind eu nu am mai auzit de mult de dragostea vesnica....sau mai exista barbati care au nevoie de confirmari care nu au nici o legatura cu cele primite de la nevasta, nu e vorba intotdeauna ca nu au acasa si cauta in alta parte.....vor altceva chiar daca au acasa, urmeaza un alt ciclu, eu de ex. am stat 15 ani cu sotul meu pana cand relatia sexuala a devenit o corvoada, nu mai simteam nici o atractie si actul sexual devenise un chin, nu a trebuit sa ma gandesc de multe ori cand mi s a ivit ocazia sa l insel pt ca fidelitatea mea era absurda in fata faptului ca nu l mai doream absolut deloc.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Am impresia ca tu vezi o amanta ca fiind o pitzi de calitate inferioara, vreo tinerica fara directie in viata care o sa ... cum spui tu? apuce resturile de la masa ta.
S-ar putea sa ai surpriza ca amanta sa fie o femeie sofisticata care nu vrea sa-ti ia locul nefiind interesata sa se (mai) casatoreasca, care sa-i ocupe gandurile sotului in timp ce te tine de mana la TV pe canapea si care culmea ironiei sa ia ce e mai bun din el si sa-ti lase tie resturile.

J si Carla (05.02.2006)

Foarte realista posibilitate.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

..La care subscriu!

Paguboasa(vorba lui Rufus) desconsiderarea amantei de catre sotie.

Helene draga, problemele se infrunta nu se ascund sub pres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

E complexa rau problema.....ce te faci daca amanta e mult deasupra ta?
Si nu ma refer aici neaparat la fizic.....sunt multe cazurile in care celalalt gaseste in alta parte comunicarea care cu tine ii lipseste. Cred ca deja vorbim aici despre un drum inchis. Pentru ca, daca nu ai stiut pana acum sa comunici,nici de acum inainte nu cred ca vei mai invata s-o faci.

Mai e cazul plictisului ( cine a citit "Dragostea si plictisul"?).
Cand nu mai e nimic de spus,cred ca apare plictiseala, rutina aceea de care se tot vorbeste peste tot. Si in cazul asta, amanta e mult deasupra ta, caci e ceva nou, langa care el nu se plictiseste.

Si lista ar putea continua............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:

J si Carla (05.02.2006)

am mai scris asta la un moment dat: daca as putea sa-mi calc principiile - si s-ar putea sa se intimple, nu stiu cite dezamagiri imi va aduce viata - daca as putea sa uit cita durere si suferinta ii produce asta femeii de acasa.. DACA as putea.. as fi amanta perfecta! am 31 de ani, arat mai bine ca la 20 - fara falsa modestie - am 3 copii si nu-mi mai trebuie neam casnicie, daca asta pe care o am acum se termina. deci.. nu-mi trebuie nici Craciun, nici vacante cu el, ca am cu cine le face.
stiu ce vreau si cum sa ma port si nu voi fi niciodata "saltea umana" - tare m-a deranjat expresia asta! si cred ca n-as avea nicio dificultate in a cuceri un barbat, daca as vrea neaparat.
un amic de-al meu a refuzat politicos invitatia unei doamne de a petrece citeva ore impreuna.. pe o saltea.. pe motiv de verigheta.. a lui! iar doamna i-a raspuns: "nu ma face sa-mi pun in cap!" si a recunoscut si el ca femeia e frumoasa si sexy, are clasa, ii place, dar e sotia unui prieten si deci.. mai bine sa n-o stirneasca! vezi bine, verigheta lui era doar o scuza patetica... altfel se declara fericit bine mersi, cu o nevasta frumoasa, copii, tot tacimul..
o pitzipoanca nu i-ar atrage privirea mai mult decit o musca, crede-ma.. pe cind o femeie adevarata ii da fantezii... nepermise..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Hai sa incercam sa raspundem la o intrebare: exista vreun barbat care sa reziste tentatiei? ( cel putin,tentatiei!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

brenda, eu cred ca la intrebarea ar trebui sa raspunda barbatii. eu.. imi pare rau, n-am niciununul in jurul meu care sa fi rezistat! din contra, stiu mai degraba povestiri de amantlic, decit de casnicii senine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui brendamitran

Hai sa incercam sa raspundem la o intrebare: exista vreun barbat care sa reziste tentatiei? ( cel putin,tentatiei!)

BRENDA

FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Si cine iti va da acest raspuns si mai ales de unde vei sti ca este adevarat si mai mult cui se aplica?

Fara sa am o certitudine cred ca si barbatii sunt destul de diferiti unul fata de altul dar mai cred de asemenea ca uneori momentul poate sa bata gandul. Just happened cum se zice si nu este neaparat valabil doar pt barbati. Mai mult decat atat ca sa existe asa ceva OBLIGATORIU femeia trebuie sa doreasca asta sa vina in intampinare. Altfel 100% nu se va intampla absolut nimic.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

mai Ilia, cum faci tu de mi-o iei inainte cu "gandurile"...cum de rezonez eu cu tine..."la rele"
...am tot vazut prin topicuri pozitia de "sus" a sotiei...si pozitia de "jos" a amantei...hellene,ai dreptate pentru o anumita categorie...dar pentru cealalta, asa cum spunea ilia, nu se aplica
...in cazul in care as deveni amanta cuiva si el evident amantul meu...neam nu as lua locul sotiei...nu as vrea decat momente de pasiune, numai zambete, nu vreau sa aund de probleme, nu m-ar interesa viata lui chiar daca l-as iubi si nu as vrea "bagajul lui" pt ca pot fi pe picioarele mele fara contributia lui.

...cred ca te referi la acea situatie clasica in care o ea necasatorita viseaza sa ia locul sotiei pt o stabilitatea financiara si sociala...categorie care nu e chiar majoritara...pentru ca sunt multe femei care stiu exact ce vor de la viata fara complicatii inutile

deci cred ca ai dreptatae dar numai pentru o anumita categorie...care nu o vad ca fiind periculoasa...pe cand cealalta...da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellene_n

de vreme ce pitipoanca il vrea pe sotul meu, nu-i clar ca vrea sa fie in locul MEU? vrea sa ma indeparteze pe mine de langa el, ca sa-mi ocupe MIE locul. logic!!! so....o zdreanta!!! care accepta resturile de la masa MEA.
corect!!! daca el calca stramb..clar e nemultumit de respectiva casnicie, relatie. si aici se poate despica firul. sunt momente peste care,in urma acestor nemultumiri - de o parte sau de ambele parti, se poate trece chiar cu usurinta (ex. dupa o sarcina, cand ea nu-i mai acorda atentia cuvenita, iar el se simte neglijat / exista probleme cu banii si normal se rasfrang asupra bunului mers al relatiei...etc). sunt cazuri in care cei doi nu mai pot trece - peste anumite lucruri si....el se REorienteaza. dar face asta voit, cu buna stiinta. chiar daca nu gasea pe cineva, tot nu ar fi stat cu sotia.
ei bine, in primul caz, e altceva!!! se pot remedia lucrurile si nu o sa renunti la o viata cu un om pentru una care a fost si ea o saltea pentru 5 minute. iar apoi omul si-a dat seama ca a gresit, s-a intors la familie , a marturisit sau nu - dupa caz .

spunea cineva mai sus de pasiune. pasiune de 5 minute, iar daca ii e rau, se simte naspa, are de sarbatorit ceva, e craciunul - e SINGURA. de ce? ca respectivului nu-i pasa de ea! daca ii pasa....era langa ea.

Nu e intotdeauna asa de simplu..

cine se minte si crede in diverse minciunele zise de ei.....
cui ii pasa de tine - SE AFLA LANGA TINE. aici nu mai e loc de interpretari.stai unde iti e mai bine si langa cine iti pasa. motivatiile aduse de unii sunt pure speculatii si minciuni.
so....ptr. o "saltea" umana....de ce mi-as face griji???

Groaznic ! Ai fost inselata, nu? Sau, dintr-o mare naincredere in tine, ti-e frica ca vei fi, si astfel, crezi ca limbajul asta oribil te ajuta sa-nfrunti mai usor?

Mergi la inceput