ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?
Raspunsuri - Pagina 3
hellene_n spune:
gandind pe termen lung, nu la modul impulsiv cum am fi tentate.......nu e mai bine sa-i inchizi?
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellene_n gandind pe termen lung, nu la modul impulsiv cum am fi tentate.......nu e mai bine sa-i inchizi? |
NU. Sau ba da, doar in cazul in care iti place sa te minti.
dako spune:
hellene - pai, de ce iti mai pui intrebari de genul acesta? ...:) ca, de e cazul, afli chiar de vrei sau nu...iar atunci vei decide /desi nu iti doresc sa ai parte de o asemenea situatie/ daca e sa ii lasi deschisi sau nu. din tot sufletul ca intrebarile din partea ta sa fie pur teoretice...:)
andacos spune:
Hellen,eu nu intzeleg ce vrei tu sa spui cu"nu-i mai bine sa-i inchizi?"
La ce te referi,la telefon?Pai ce faci daca te intilnesti pe strada cu ei sau ii surprinzi iesind din "cuibusorul de nebunii"?
Sau te referi la oportunitatea de a fi impreuna cu ea daca tu afli?pai daca a facut-o odata,o va mai face cu sigurantza si atunci ce faci,iar bagi capul in nisip?
Dar...repet,eu nu intzeleg ce vrei tu sa spui!
Dana
Deianira spune:
Hellene, trebuie sa iti placa sa fi mintita ca sa inchizi ochii la asa o chestie... parerea mea.
dako spune:
hellene - nu iti siu statutul social. cu scuzele de rigoare, iti adresez intrebarea - din postura, intr'adevar, de sotie pui asemenea intrebari?
andacos spune:
citat din mesajul lui dako hellene - nu iti siu statutul social. cu scuzele de rigoare, iti adresez intrebarea - din postura, intr'adevar, de sotie pui asemenea intrebari? |
dako,sa stii ca sunt femei(sotzii mai bine spus,ca doar despre asta e vorba la subiect) care chiar nu vor sa stie!
Prietena mea cea mai buna de exemplu mi-a spus ca ea nu ar dori sa stie de existentza altei femei in viatza sotzului ei!Intimplarea a facut ca a aflat si a procedat exact cum am descris eu intr-un mesaj anterior!Sufera si merge mai departe!
Dana
dako spune:
andacos - da. si eu stiu cateva femei de genul acesta. departe de mine gandul sa le etichetez. este alegerea lor determinata de 'n' motive...in schimb, daca ma 'oftica; ceva e faptul ca barbatul nici macar nu se mai chinuie sa minta in situatii de genul acesta. alege si iar alege, alta si iar alta....:) doar, i s-a dat unda verde, nu?...:)
andacos spune:
citat din mesajul lui dako in schimb, daca ma 'oftica; ceva e faptul ca barbatul nici macar nu se mai chinuie sa minta in situatii de genul acesta. alege si iar alege, alta si iar alta....:) doar, i s-a dat unda verde, nu?...:) |
exact ce spuneam si eu!
Dana
dako spune:
andacos - 'cazul' pe care l'am prezentat ieri, aici, e real...:) sotia doar banuie, dar el fire extrem de 'linistitoare' are darul de a alunga, de fiecare data, orice indoiala. de mentionat un lucru - sotia,ea, si nu el, intretine casa. pozitie sociala net superioara sotului, frumoasa, inteligenta, curtata...dar dejeaba...:) el, mai multe relatii extra..pana cand una i'a si facut un copil...sotia nu stie!!! el, constientizati doamnelor, foarte, foarte stresat de situatie a gasit'o pe a treia - confidenta, doar pentru 'greutatile' casniciei. nu stiu pe cine sa 'compatimesc'....:))