ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Hellene_n, nu de pitipoanca sa-ti fie frica ci de o FEMEIE ADEVARATA, care si ea la randul sau spala chiloti acasa, face mancare, deci o femeie tot cu putere de SOTIE, dar care face pt barbatul tau ce nu face pt barbatul ei care ii ofere barbatului tau nu TOT ce ii oferi tu, ci "tot" ce considera el ca nu primeste.
Iar asta se intampla mai ales in familiile alea adevarate.
In familiile in care barbatii si femeile sunt puterinici si dragostea lor e atat de mare incat nu e nevoie sa-si dizolve familia ca sa se iubeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

a zis cineva odata (parca dramaturgul G B Shaw, dar nu sunt sigura) urmatorul lucru: ca un barbat insala o femeie cu alta femeie nu pentru ca cea de-a doua ar fi neaparat mai frumoasa sau mai desteapta ci pentru ca, pur si simplu, este ALTA.

Interesat....asadar persoana ne-implinita evadeaza din cercul conjugal pentru ca e ceva ce nu primeste. Ca nu (mai) stie sa ceara sau celalalt nu (mai) stie sa ii dea....asta e alta poveste.

Nu stiu daca trebuie neaparat sa etichetam amantele intr-un fel si sotiile in alt fel. Un adulter presupune 2 persoane care au consimtit sa-l comita. Amanta, pana la urma, nu are nici o obligatie directa fata de sotie (nu detaliez aici chestiunile morale sau de alta natura), dar ce ziceti de sot care, practic, minte? Mie mi se pare ca are o parte mai mare de vina. Nu dati cu rosii, dar nu cred ca amanta e cea care strica o familie, ci sotul care insala ia aceasta decizie.

Postura de amanta cred ca poate fi, in egala masura, si tragica. Iubesti un om si nu-l poti avea altfel. El te iubeste si nu are suficienta vointa nici sa rupa relatia cu tine, nici sa fie cinstit cu sotia lui si sa devina doar al tau.

Si un pic off topic...ce-are toata lumea cu mirosul de ceapa prajita? Orice femeie (sotie, amanta, donsoara nemaritata, de la vladica la opinca) miroase a ceapa prajita daca sta in bucatarie. Daca mi-as face un amant pe care l=-as ademeni cu calitatile mele de gospodina, adulterul ar fi mai putin condamnabil doar fiindca nefericitu' a fost manat de mirosul de mancare si nu de cel de chanel?

Revenind, nu, tot nu cred ca toata lumea insala si minte si nu exista oameni sinceri si soti/sotii care sa nu fi calcat pe alaturi. Vorba ceea, parerea mea!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

a zis cineva odata (parca dramaturgul G B Shaw, dar nu sunt sigura) urmatorul lucru: ca un barbat insala o femeie cu alta femeie nu pentru ca cea de-a doua ar fi neaparat mai frumoasa sau mai desteapta ci pentru ca, pur si simplu, este ALTA.

Interesat....asadar persoana ne-implinita evadeaza din cercul conjugal pentru ca e ceva ce nu primeste. Ca nu (mai) stie sa ceara sau celalalt nu (mai) stie sa ii dea....asta e alta poveste.

Nu stiu daca trebuie neaparat sa etichetam amantele intr-un fel si sotiile in alt fel. Un adulter presupune 2 persoane care au consimtit sa-l comita. Amanta, pana la urma, nu are nici o obligatie directa fata de sotie (nu detaliez aici chestiunile morale sau de alta natura), dar ce ziceti de sot care, practic, minte? Mie mi se pare ca are o parte mai mare de vina. Nu dati cu rosii, dar nu cred ca amanta e cea care strica o familie, ci sotul care insala ia aceasta decizie.

Postura de amanta cred ca poate fi, in egala masura, si tragica. Iubesti un om si nu-l poti avea altfel. El te iubeste si nu are suficienta vointa nici sa rupa relatia cu tine, nici sa fie cinstit cu sotia lui si sa devina doar al tau.

Si un pic off topic...ce-are toata lumea cu mirosul de ceapa prajita? Orice femeie (sotie, amanta, donsoara nemaritata, de la vladica la opinca) miroase a ceapa prajita daca sta in bucatarie. Daca mi-as face un amant pe care l=-as ademeni cu calitatile mele de gospodina, adulterul ar fi mai putin condamnabil doar fiindca nefericitu' a fost manat de mirosul de mancare si nu de cel de chanel?

Revenind, nu, tot nu cred ca toata lumea insala si minte si nu exista oameni sinceri si soti/sotii care sa nu fi calcat pe alaturi. Vorba ceea, parerea mea!

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Cred ca 90% din persoanele de aici au spus ca sotul este de vina , respectiv sotia daca ea comite adulterul

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Daca ar gandi TOATE femeile asa, adica ca in titlu, atunci cred ca TOTI barbatii ar avea cel putin o amanta...

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Balanta ,iar uitam ca fiecare dintre noi trecem prin etapele specifice virstei .

Daca pe la 20/30 de ani o " amanta " era despartirea cuplului...cu furtuna,cu impacat,cu inima sfisiata : ).La maturitate ,de multe ori iti doresti sa o aiba si el nici nu mai intoarce capu'.Ati inteles ceva? .Cred ca nu.

...Revenind.Exista femei coapte care numai tinjesc dupa statut.L-au avut,l-au rumegat.Sint realizate pe toate planurile.Eh,astea's periculoase (nelinistite ) rau.Nu pitipoancele (citez autorul).

O mica /mare diferenta : ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Mina si

Cred ca 90% din persoanele de aici au spus ca sotul este de vina , respectiv sotia daca ea comite adulterul

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mea culpa daca mi-a scapat.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Mina si

***Fur is for petting**

Mea culpa daca mi-a scapat.

Mina si

Nu-i problema , ca sunt stufoase rau subiectele de aici

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Balanta ai formulat perfect.

Helenne,
amantele nu-s nici mai bune nici mai rele decit nevestele, sint altfel, si-atit...Eu nu m-as arunca la vorbe mari (cirpa, zdreanta, saltea etc) si nici la majuscule (ii oferi TOT sotului), ca numai viata iti va arata daca TOT-ul tau e si al lui sau nu. Si sa stii ca barbatii nu se culca cu altele din motive...punctuale: aia miroase a Channel nu a ceapa, aia are dresuri negre de dantela si cizme pina la fund, nu neglijeuri comode din matase etc. Cred ca prin natura lor barbatii sint vinatori; peste aceasta zestre genetica, ancestrala, intervin educatia, autocontrolul, exemplul propriilor parinti, fantezia sexuala si muuulti alti factori.
Eu am afirmat ca toti barbatii (si toate femeile, Marius, desi prin natura lor femeile nu sint vinatorese ci au interesul unui camin stabil in care sa isi creasca puii, dar discutia asta e lunga si s-a mai purtat) inseala pt ca 99,9% nu ar refuza o partida de sex fara implicatii cu altcineva decit sotia. T?rist sau nu, e convingerea mea, sustinuta dupa cum spuneam de exemplele din jurul meu, provenite din medii sociale f diferite.

Si, Helenne, te-as mai intreba ceva. Ce te faci in primul an de viata al copilului vostru, cind n-o sa mai ai vreme de TOT-ul domnului sot, cind n-o sa mirosi non stop a liliac si-o sa ai ochii cirpiti de somn si spatele teapan de la leganat copilul? Ca, la fel ca asta, mai sint destule situatii in viata unei familii, cind grija pentru nevoile domnului barbat trece cumva pe planul doi, fara ca asta sa insemne ca il iubesti/doresti/apreciezi mai putin. Daca asta este argumentul tau cel mai solid, acest TOT, pt a pastra barbatul in sinul familiei (Doamne cum suna, parca l-am lega cu lanturi de patul conjugal...), cred ca avem idei diferite despre ce e mai important intr-o relatie sot-sotie...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

he he heh !!!
pisigri, am trecut si prin asta si m-a iubit si mai mult cand aveam 98 kg si nu 53kg cat am in mod normal. asta a fost un adevarat soc pentru mine, ce-i drept. nu ma asteptam sa ajung vreodata la asa greutate si sa arat cum aratam atunci. NASPA!!! am trecut prin multe de tot, si prin foarte f.f.f.f. grele si prin f.f.f.f.f bune. nu ne cunoastem INCA 100%, procesul de cunoastere este inca in derulare.....dar lucrurile esentiale NI le stim. ne place sa ne petrecem tot timpul impreuna, facem diverse lucruri - si gatim impreuna - in timpul asta vorbim o gramada....iesim f.f.f. des...ne plimbam si prin tara si prin oras....de plictisit....ne-am plictisit doar cand era canicula aia oribila si nu mai puteam trai normal din cauza caldurii.avem joburi de-asa natura incat daca am vrea - ne-am insela unul pe altul. DACA AM VREA. dar, viata asta e asa de frumoasa, incat nu avem nici timp , nici energie, nici vointa, nici ganduri spre un astfel de lucru.
chiar si cand am trecut prin etape extraordinar de grele, nici unul dintre noi nu s-a gandit sa-si gaseasca pe altcineva. nici unul dintre noi nu suntem genul acela.
si ca sa contrazic pe cineva de aici - nu toti barbatii sunt vanatori!!!! am vazut si din astia! sunt cei mai marsavi oameni de pe fata pamantului - in opinia mea.

m-am gandit si la asta - daca al meu sot ar dori vreodata pe altcineva langa el, l-as lasa. daca ar considera ca o alta l-ar face fericit.......i-as da drumul. si pentru ca dualitatea nu este o trasatura care sa ne caracterizeze, stiu ca daca s-ar intampla asta vreodata.....as stii imediat de la el.prin urmare.......nu-mi este teama de nici o amanta. cata vreme EU ii ofer ce-si doreste EL......acestea sunt total neinteresante pentru mine.
am deschis acest topic spre a va arata ca exista si un alt mod de a privi lucrurile. prea am vazut atata inchistare si teama referitoare la acest subiect. chiar si aici au raspuns o gramada care au manifestat teama fata de cele date cu parfum, fata de ele mirosind a ceapa. bine dragele mele, da cine va pune sa mirositi a ceapa?

so....iertati-ma daca eu nu sunt o fire duala, daca al meu sot intra in aceeasi categorie cu mine si daca ma bazez pe el si invers ca nu ne mimtim unul pe altul. dar....exista si casnici fericite si implinite, nu doar lacrimi si suferinta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hellene_n, nu imi sta in fire sa fiu rautacioasa, dar nu esti tot tu cea de aici???!!! :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130453&SearchTerms=sot

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput