ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

M-am abtinut pana acum sa scriu dar pana la urma o fac.
Hellene_n, ma bucur ca ai o astfel de casnicie si te felicit. Ce vreau sa spun, pana acum doi ani si ceva la fel era si casnicia mea. Credeam ca ii ofer "TOT" totul era perfect. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca sotul meu sa ma insele. Si totusi... cand eram mai fericiti s-a intamplat si am aflat fara sa-l controlez. Pur si simplu asa a fost sa fie, sa aflu. Iti mai spun un lucru, fetele au dreptate cand spun ca amantele(unele) nu vor neaparat sa-ti ia statutul de sotie. Sunt si altfel de amante.

P.S nici eu nu eram genul sa miros a ceapa, hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hellene,
ma bucur ca ati trecut cu succes peste momentele dificile si iti urez o viata frumoasa. Nu incercam sa spunem decit ca ...niciodata nu stii de unde sare iepurele...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrusca13

M-am abtinut pana acum sa scriu dar pana la urma o fac.
Hellene_n, ma bucur ca ai o astfel de casnicie si te felicit. Ce vreau sa spun, pana acum doi ani si ceva la fel era si casnicia mea. Credeam ca ii ofer "TOT" totul era perfect. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca sotul meu sa ma insele. Si totusi... cand eram mai fericiti s-a intamplat si am aflat fara sa-l controlez. Pur si simplu asa a fost sa fie, sa aflu. Iti mai spun un lucru, fetele au dreptate cand spun ca amantele(unele) nu vor neaparat sa-ti ia statutul de sotie. Sunt si altfel de amante.

P.S nici eu nu eram genul sa miros a ceapa, hi hi

vrem si noi picanterii....mai exact cum a fost prins in flagrant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca13 spune:

Guestus, nu vei primi nici un fel de picanterie. Chiar nu este nimic de ras pentru ca este destul de dureros, acasa il asteptau doi copii. De fapt unul iar unul era in burtica lui mami pe atunci. Asa ca... trage singur concluziile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

hellene, unii barbati nu inseala, pt ca nu au un apetit sexual cine stie ce.
eu cred ca tu iti gasesti consolarea pt frustrarea ta sexuala, in fidelitatea sotului. adika: ok, nici pe mine nu ma satisface, dar mkr nu ma inseala.
asta pt ca am citit subiectul pe care tu l-ai scris, a dat cineva link.
e normal sa incerci sa gasesti consolari in orice atu, dc vrei totusi sa ramai cu sotul tau.
sau poate te inseala si nu=ti pasa, atata timp cat se poarta frumos cu tine si te ajuta.

dar retine, reteta fericirii universale nu o detie nimeni.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Referitor la intrebarea din subiect: Pai, nu stiu, nu pot sa raspund decat cu alta intrebare (desi stiu ca nu-i frumos): Ce interes ai tu sa fii sotie? De ce te-ai casatorit? Ce reprezinta pentru tine casatoria sau faptul de a trai alaturi de - si impreuna cu - sotul tau?

Avand raspunsurile la aceste intrebari cred ca intrebarea din titlu va ramane cu caracter retoric...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui mina

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui mina

a zis cineva odata (parca dramaturgul G B Shaw, dar nu sunt sigura) urmatorul lucru: ca un barbat insala o femeie cu alta femeie nu pentru ca cea de-a doua ar fi neaparat mai frumoasa sau mai desteapta ci pentru ca, pur si simplu, este ALTA.

Interesat....asadar persoana ne-implinita evadeaza din cercul conjugal pentru ca e ceva ce nu primeste. Ca nu (mai) stie sa ceara sau celalalt nu (mai) stie sa ii dea....asta e alta poveste.

Nu stiu daca trebuie neaparat sa etichetam amantele intr-un fel si sotiile in alt fel. Un adulter presupune 2 persoane care au consimtit sa-l comita. Amanta, pana la urma, nu are nici o obligatie directa fata de sotie (nu detaliez aici chestiunile morale sau de alta natura), dar ce ziceti de sot care, practic, minte? Mie mi se pare ca are o parte mai mare de vina. Nu dati cu rosii, dar nu cred ca amanta e cea care strica o familie, ci sotul care insala ia aceasta decizie.

Postura de amanta cred ca poate fi, in egala masura, si tragica. Iubesti un om si nu-l poti avea altfel. El te iubeste si nu are suficienta vointa nici sa rupa relatia cu tine, nici sa fie cinstit cu sotia lui si sa devina doar al tau.

Si un pic off topic...ce-are toata lumea cu mirosul de ceapa prajita? Orice femeie (sotie, amanta, donsoara nemaritata, de la vladica la opinca) miroase a ceapa prajita daca sta in bucatarie. Daca mi-as face un amant pe care l=-as ademeni cu calitatile mele de gospodina, adulterul ar fi mai putin condamnabil doar fiindca nefericitu' a fost manat de mirosul de mancare si nu de cel de chanel?

Revenind, nu, tot nu cred ca toata lumea insala si minte si nu exista oameni sinceri si soti/sotii care sa nu fi calcat pe alaturi. Vorba ceea, parerea mea!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Cred ca 90% din persoanele de aici au spus ca sotul este de vina , respectiv sotia daca ea comite adulterul

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mea culpa daca mi-a scapat.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Nu-i problema , ca sunt stufoase rau subiectele de aici

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

normal, daca dam quote unui post cat o pomana tiganeasca, doar pentru a raspunde unui cuvintel la a patra mana

arata bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellene_n

am tot citit si auzit diverse povesti si ma chinuie urmatoarea intrebare - de ce am eu interesul, in calitate de SOTIE, sa aflu ca al meu sot are o amanta???
de vreme ce nu mi-a pomenit de ea si nici eu nu m-am prins, clar e o persoana total neinteresanta!!! iar interesul ca relatia mea sa se strice este al EI, si nicidecum al meu. prin urmare, de ce noi sotiile, unele, cautam in telefoane, mailuri si asa mai departe, ca nu cumva omul de langa noi sa nu ne insele. ca pana la urma nu castigam nimic DACA aflam. asta in cazul in care exista o astfel de madmoiselle in viata lui. am dreptate sau am inceput sa bat campii?
faza este ca nu-mi pot inchipui viata mea fara al meu sot, prin urmare.........daca....nu prea vreau sa stiu......

Daca vrei sa fii sotie doar cu numele...nici un interes...Daca vrei sa redevii o femeie libera care la un moment dat sa aiba o noua sanasa la o FAMILIE ADEVARATA ....tot interesul!!!!
TU ar trebui sa fii cea interesata sa aflii daca sotul te insala, nu amanta.Ca daca se strica relatia voastra ea se pricopseste cu un tradator si tu iti recapeti libertatea si te eliberezi de o povara.
Sincer, chiar nu inteleg cum cineva se poate complace in minciuna, nesiguranta, menaj a trois???
Pentru copii, pentru statut??Copiii intuiesc repede cum stau lucrurile iar statutul de sotie inselata...nu e nici pe departe de invidiat....Daca e vb de bani, casa etc...dovediti adulterul doamnelor, fiti inteligente si puteti sa castigati in instanta, daca chiar asta e atat de important pt voi...

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Hellene_n, nu imi sta in fire sa fiu rautacioasa, dar nu esti tot tu cea de aici???!!! :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130453&SearchTerms=sot

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

eu tot astept un raspuns la intrebarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Hellene_n, nu imi sta in fire sa fiu rautacioasa, dar nu esti tot tu cea de aici???!!! :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130453&SearchTerms=sot

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

eu tot astept un raspuns la intrebarea asta

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

eu doar o pup pe cristina_ana

Mergi la inceput