ce interes am eu, SOTIE, sa aflu de amanta?
Raspunsuri - Pagina 12
Deus spune:
depinde, daca barbatul s-a casatorit la 20 de ani si nu a cunoscut mai multe placeri o sa fie foarte tentat sa le cunoasca, daca s-a casatorit sa spunem dupa 35 de ani si si-a luat partea de nebunii cred ca poate foarte bine sa accepte noua conditie de monogam si sa se adapteze.
Este gresit sa spunem ca toti barbatii inseala exact ca si cum am spune ca toate blondele sunt proaste.
Plus mai intervine si problema educatiei...datorita ei, educatiei, si noi femeile ne abtinem in mare masura, "nu se face", "ce zice vecina" etc.
Dar, da, inselatul virtual este o cu totul alta problema. Cu gandul poate ca toti ne inselam partenerul nu este doar apanajul barbatilor.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
ladyJ spune:
Sotul meu spune ca barbatii sunt prinsi mai des ca se lauda ca prostii si nici nu stiu disimula ca o femeie.
Femeile joaca un teatru fantastic,nu se lauda cu aventurile si ´´vina´´ pentru tenul radiant cade pe ´´cosmettica´´ si crema cu caviar
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Intii si-ntii, eu nu cred ca exista barbat care sa nu-si fi inselat sotia/prietena macar o data. Asa-s eu, mai pesimista, si ma bazez pe ceea ce vad in jurul meu. De aceea nu cred ca o aventura de o noapte a sotului meu ar putea fi motiv de divort, atita timp cit in rest toate merg bine. Lucrurile se schimba fireste in cazul unei amante - a propos, eu cind zic amanta inteleg ca e o relatie de durata, nu doua ceasuri intr-o noapte - pt ca vrind nevrind, existenta constanta a unei alte femei implica o degradare a relatiei de acasa: nervozitate, comparatii, pretentii, sex mai rar/grabit/nemultumitor din enshpe motive, timp mai putin petrecut impreuna. E adevarat, exista barbati care au mereu nevoie de ceva nou, sau pt care sexualitatea este atit de importanta incit fidelitatea ii face sa simta ca rateaza ceva foarte important dpdv al experientei de viata. Cunosc destul de bine un astfel de caz - barbatul respectiv sustine ca relatiile sale extraconjugale - intotdeauna pasagere si fara implicatii afective sau materiale - nu au nici o legatura cu dragostea pentru sotie. Ca din punctul lui de vedere sint "nimicuri". Asa o fi, ce sa zic, nu stiu eu ce e in sufletul omului, si cit timp casnicia lui functioneaza si-asa, cine-s eu sa ma opun? Doar ca nu avem toti aceleasi standarde de viata, si orice s-ar spune, nici moralitatea nu e aceeasi pentru toti. De ce as vrea eu sa stiu? Pentru ca nu-mi place sa fiu luata de proasta. Pentru ca in final se cheama ca eu stau acasa si ma distrez la coada cratitei incercind ca totul sa fie bine si frumos - si nu-mi ridica nimeni statuie pentru asta. Pentru ca nu imi place sa fiu mintita si pentru ca o consider o lipsa de respect. Mai ales ca cel mai adesea, inselatul asta nu e precedat de discutii "Ce nu-mi place mie la tine, ce ma nemultumeste, ce mi-as dori in plus". If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Cu o singura completare:
Unde scrie el sa se puna (si) ea si iunde scrie ea ea sa se puna (si) el. Un scenariu (aproape) la fel de realist.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
XIO spune:
citat din mesajul lui ladyJ Sotul meu spune ca barbatii sunt prinsi mai des ca se lauda ca prostii si nici nu stiu disimula ca o femeie. Femeile joaca un teatru fantastic,nu se lauda cu aventurile si ´´vina´´ pentru tenul radiant cade pe ´´cosmettica´´ si crema cu caviar |
True
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
marius spune:
citat din mesajul lui ladyJ Sotul meu spune ca barbatii sunt prinsi mai des ca se lauda ca prostii si nici nu stiu disimula ca o femeie. Femeile joaca un teatru fantastic,nu se lauda cu aventurile si ´´vina´´ pentru tenul radiant cade pe ´´cosmettica´´ si crema cu caviar |
Good point!
Deh fiecare pasare pe limba ei piere.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Cu o singura completare: Unde scrie el sa se puna (si) ea si iunde scrie ea ea sa se puna (si) el. Un scenariu (aproape) la fel de realist. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Ai perfecta dreptate; din motive de scris repede si pt ca am scris dpdv al femeii (care este) mesajul meu ii diseca pe barbati.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mina spune:
Acuma serios, voi chiar ati cazut de acord ca noi, toti, oamenii, suntem mincinosi si inselam? Nu e cam trist?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
hellene_n spune:
draga mina,
din cate am citit mai sus, se pare ca asa este. ori, poate, au raspuns acestui subiect doar cei inselati sau cei care au inselat. am observat ca in opinia multora, amanta e ridicata la un rang inalt. ceea ce ptr. mine reprezinta o zdreanta, care nu a putut saraca sa-si faca o familie a ei si sa se multumeasca cu resturile altora, ptr. unii de mai sus e....cea care isi petrece timpul la restaurant si Nu la cratita, la el ca sotia. nu stiu ce fel de sotii ati vazut pana acum, ca tot mi-ati pomenit de mirosul de ceapa - in ceea ce priveste sotia - eu sunt SOTIE, dar sub nici o forma nu miros a ceapa, ci dimpotriva!!!
s-a tot speculat ca sotul merge la restaurant cu amanta, nu cu sotia! in acest caz.....deja relatia s-a destramat demult, daca s-a ajuns la asa ceva. eu vorbeam de familii adevarate, nu de aceste cazuri - care deja nu se mai incadreaza la subiectul meu.
imi pare rau sa va spun - DAR exista pe lumea asta si baieti care-si doresc o familie, un copil, care stiu sa fie loiali, carora nu le trece prin cap sa insele.
iar ptr. cei care-au fost inselati, va intreb ceva...
este adevarat ca daca cel de langa tine doreste sa te insele. o face indiferent cata politie ai face tu cu el, corect?
si atunci....daca e asa.....in loc sa-l fac fericit, si sa fiu si eu pe langa el....de ce sa-mi irosesc viata speculand si pandind?
daca e sa se intample, oricum se va intampla. si atunci de ce sa fiu nefericita si in timp ce-l speculez si cand aflu? macar sunt nefericita doar cand aflu si asta e! daca am stiut sa-mi aleg cum trebuie omul de langa mine....nu voi ajunge la asa ceva.
sin inca ceva!!! cel de langa tine cauta in alta parte sau poate fi ispitit DOAR DACA ii lipseste ceva (cu o singura exceptie - a celor din categoria "vanatorilor"); daca tu lupti si reusesti sa construiesti ceva veritabil, ceva solid si trainic - nu are cum sa se bage-n relatia ta nici mama amantelor, nici toate amantele la un loc!!!
puterea lor le este data de NOI _ SOTIILE. nestiind cum este cu adevarat cel de langa noi, ce vrea cu adevarat, cand e fericit si cand e nefericit - cream lacune si goluri in relatiile noastre. orice om normal vrea sa fie FERICIT. daca o pitipoanca observa aceste goluri si le umple....logic ca -i ofera lui/ei ce are nevoie si ce nu a primit acasa. iar lucrurile astea se intampla in timp. nici sotia, nici sotul nefericit nu cauta dupa o secunda de nefericire pe altcineva. depinde de timpul in care i se umple paharul, de cat poate duce.
so....prefer in inocenta mea sa cred ca sotul meu ma adora, iar in timpul asta sa construiesc, sa-l fac fericit, sa fiu fericita.
asa....sansele de a se intampla ceva urat sunt minime. EU II OFER TOT!
DE-ASTA NU-MI ESTE FRICA DE NICI O PITIPOANCA DE PE FATA PAMANTULUI!
XIO spune:
citat din mesajul lui hellene_n draga mina, din cate am citit mai sus, se pare ca asa este. ori, poate, au raspuns acestui subiect doar cei inselati sau cei care au inselat. am observat ca in opinia multora, amanta e ridicata la un rang inalt. ceea ce ptr. mine reprezinta o zdreanta, care nu a putut saraca sa-si faca o familie a ei si sa se multumeasca cu resturile altora, ptr. unii de mai sus e....cea care isi petrece timpul la restaurant si Nu la cratita, la el ca sotia. nu stiu ce fel de sotii ati vazut pana acum, ca tot mi-ati pomenit de mirosul de ceapa - in ceea ce priveste sotia - eu sunt SOTIE, dar sub nici o forma nu miros a ceapa, ci dimpotriva!!! s-a tot speculat ca sotul merge la restaurant cu amanta, nu cu sotia! in acest caz.....deja relatia s-a destramat demult, daca s-a ajuns la asa ceva. eu vorbeam de familii adevarate, nu de aceste cazuri - care deja nu se mai incadreaza la subiectul meu. imi pare rau sa va spun - DAR exista pe lumea asta si baieti care-si doresc o familie, un copil, care stiu sa fie loiali, carora nu le trece prin cap sa insele. iar ptr. cei care-au fost inselati, va intreb ceva... este adevarat ca daca cel de langa tine doreste sa te insele. o face indiferent cata politie ai face tu cu el, corect? si atunci....daca e asa.....in loc sa-l fac fericit, si sa fiu si eu pe langa el....de ce sa-mi irosesc viata speculand si pandind? daca e sa se intample, oricum se va intampla. si atunci de ce sa fiu nefericita si in timp ce-l speculez si cand aflu? macar sunt nefericita doar cand aflu si asta e! daca am stiut sa-mi aleg cum trebuie omul de langa mine....nu voi ajunge la asa ceva. sin inca ceva!!! cel de langa tine cauta in alta parte sau poate fi ispitit DOAR DACA ii lipseste ceva (cu o singura exceptie - a celor din categoria "vanatorilor"); daca tu lupti si reusesti sa construiesti ceva veritabil, ceva solid si trainic - nu are cum sa se bage-n relatia ta nici mama amantelor, nici toate amantele la un loc!!! puterea lor le este data de NOI _ SOTIILE. nestiind cum este cu adevarat cel de langa noi, ce vrea cu adevarat, cand e fericit si cand e nefericit - cream lacune si goluri in relatiile noastre. orice om normal vrea sa fie FERICIT. daca o pitipoanca observa aceste goluri si le umple....logic ca -i ofera lui/ei ce are nevoie si ce nu a primit acasa. iar lucrurile astea se intampla in timp. nici sotia, nici sotul nefericit nu cauta dupa o secunda de nefericire pe altcineva. depinde de timpul in care i se umple paharul, de cat poate duce. so....prefer in inocenta mea sa cred ca sotul meu ma adora, iar in timpul asta sa construiesc, sa-l fac fericit, sa fiu fericita. asa....sansele de a se intampla ceva urat sunt minime. EU II OFER TOT! DE-ASTA NU-MI ESTE FRICA DE NICI O PITIPOANCA DE PE FATA PAMANTULUI! |
Hellene , asa cum tu sustii ca amantele sunt niste zdrente noi sustinem ca nu sunt si ca sotiile sunt alea folosite. De ce ai tu dreptate si nu noi?
O amanta nu vrea neaparat familia ta si nici nu se multumeste cu resturi. O amanta primeste timp si bani de la sotul tau , timp luat din timul tau si al lui . Primeste saruturil pe care ti le da si tie , alinturile, ii vede pectoralii pe care ii vezi si tu si il prinde de fundul de care-l prinzi si tu.
Pt. mine asta inseamna muuuuult de tot , nicidecum resturi.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
irinabobe spune:
sa nu uitam ca amanta nu spala chiloti, sosete si nu face frectii cu spirt cand e omu racit...da astea sunt tot resturi... si in mod cert amantele sunt naspa rau nu am vazut niciuna dasteapta si frumoasa...doar nevestele sunt asa. (deja ma simt mandra ca sunt nevasta)