Oligospermie-Cap.33
Raspunsuri - Pagina 20
tannoo25 spune:
valentina, ti-am spus, insa, se pare ca nu ai observat ... eu l-as indruma cu inima deschisa pe sot catre dr. Iosup - e profesionist, deschis la orice intrebare ...
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 valentina, ti-am spus, insa, se pare ca nu ai observat ... eu l-as indruma cu inima deschisa pe sot catre dr. Iosup - e profesionist, deschis la orice intrebare ... |
multumesc
, am vazut ce ai scris, dar am citit ca inainte de toate trebuie sa il vada un urologcrede-ma, iau in considerare ce ai spus, stiu si eu de acest medic
Valentina
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Valentina_D
multumesc , am vazut ce ai scris, dar am citit ca inainte de toate trebuie sa il vada un urologcrede-ma, iau in considerare ce ai spus, stiu si eu de acest medic Valentina |
ok ...
la urolog am fost si eu ... mare lucru nu a a vut ce sa imi faca ...
ai un astfel de doctor ? iti pot recomanda ...
si, poate in paralel sa mearga si la eco ...
Valentina_D spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tannoo25
ok ... la urolog am fost si eu ... mare lucru nu a a vut ce sa imi faca ... ai un astfel de doctor ? iti pot recomanda ... si, poate in paralel sa mearga si la eco ... |
esti foarte draguta tanoo

si pupici
e programat la medlife la dr Stegarescu, urologul meu, pentru ca am avut ceva probleme cu nisip la rinichi
daca ai alt pont, cu draga inima, nu strica

Valentina
Valentina_D spune:
imi poti spune unde il gasesc pe dr Iosup? are cumva program si sambata????
Valentina
evanescence spune:
maya 
eu zic sa continuati cu Mulimaca si celelalte pana ajungeti cu trat la 3 luni...apoi se repetati spermograma se vedeti cum a reactionat...daca este mai buna nu are rost sa incerci altceva.
Noi de 2 ani de cand stim diagnosticul nu am avut curaj pana acum sa incercam BU pt ca am auzit ca la unii barbati poate avea efecte negative,in schimb altii au avut imbunatatiri spectaculoase asa ca am riscat un pic si noi....oricum daca sperm e proasta ne-am gandit mult rau nu poate face ![]()
se pare ca a avut ceva efect la al meu,am mai spus-o BU e indicata la probleme hormonale,daca e totul ok la hormoni atunci ii poate deregla...deci atentie si mult succes cu trat 
valentina vezi ca tannoo e barbat
singurul momentan printre noi pe forum.
Urgent trebuie sa-l vada un urolog daca si sotul tau zice ca are o galma,trebuie investigata....mult succes 
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
Valentina_D spune:
auchhhhhhhhhhh
imi cer scuze, oricum....multumesc tuturorrrrrrrr
va merge intai la urolog, daca si tu zici, apoi...mai vedem
Valentina
evanescence spune:
Capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143441
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tannoo25 spune:
nu-i problema ca nu a observat ca sunt
... ![]()
valentina, pe iosup il gasesti in sandu aldea ctin nr 86; iti pot da nr de telefon ...
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 nu-i problema ca nu a observat ca sunt ... valentina, pe iosup il gasesti in sandu aldea ctin nr 86; iti pot da nr de telefon ... |
te rooooooogggggg
si iarta-ma, sunt asa speriata de ale mele ca nu prea mai observ multe
Valentina