Oligospermie-Cap.33

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Eva si Adriana, ma bucur pt imbunatatirea spermogramei. Bravo!!! Super inceputul! Si la mai mare!

Ia spuneti-mi despre BU? Tinctura? Oare ce s-ar intampla daca ne-am risca si i-as da sotului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Eva si Adriana, ma bucur pt imbunatatirea spermogramei. Bravo!!! Super inceputul! Si la mai mare!

Ia spuneti-mi despre BU? Tinctura? Oare ce s-ar intampla daca ne-am risca si i-as da sotului?

Optimista... pana la lacrimi

maya, ai mare grija cu BU; e destul de periculoasa; poate actiona asa cum te astepti mai putin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

fetelor, ma intorc la voi rapid cu vesti

dupa spermograma proasta,dupa discutiile cu voi si dupa cititrea atator publicatii, in seara asta sotul mi-a spus ca el crede ca are varicocel...mi-a aratat, sunt 100% convinsa ca despre asta este vorba

spune ca il are de mult, dar ca nu are dureri si nu i-a dat importanta

sambata l-am programat la urolog

imi puteti spune ceva de o astfel de operatie?

unde, la cine....cost?

din cate am inteles e usoara, sper sa si reuseasca

va multumesc pentru sfaturi
daca nu imi spuneati voi, probabil mai dura pana cand aflam

Valentina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

fetelor, ma intorc la voi rapid cu vesti

dupa spermograma proasta,dupa discutiile cu voi si dupa cititrea atator publicatii, in seara asta sotul mi-a spus ca el crede ca are varicocel...mi-a aratat, sunt 100% convinsa ca despre asta este vorba

spune ca il are de mult, dar ca nu are dureri si nu i-a dat importanta

sambata l-am programat la urolog

imi puteti spune ceva de o astfel de operatie?

unde, la cine....cost?

din cate am inteles e usoara, sper sa si reuseasca

va multumesc pentru sfaturi
daca nu imi spuneati voi, probabil mai dura pana cand aflam

Valentina

tu la ce dr ginecolog mergi ?
va face o ecografie testiculara pentru asta ... eu ti-l pot recomanda pe dr Iosup; e profesionist ...

Mergi la inceput

medicul meu este dr Pelin, dar as vrea sa o schimb,in ultima vreme e foarte ocupata si nu are timp suficient

cu medlife-ul are firma contract si cam pe acolo merg de ceva ani

l-am programat la urologie
varicocelul stiu ca trebuie operat, e singura solutie, nu?
asta din ce am citit azi si am ramas socata cand sotul meu a zis ca are si el o |galma| din asta

sincer, chiar are

nu ne putem permite operatie la medlife, costa enorm, dar am citit ca poti merge cu trimitere de la medicul de familie la un spital de stat

Valentina

Mergi la inceput

Valentina, da, cred ca am mai citit ca si cu varicocel se poate obtine o sarcina, asa ca nu e exclus.
Cum e cu galma aia, unde trebuie sa fie? Sa-l pun pe al meu sa verifice dac-o are...

Mergi la inceput

valentina, nu stiu ce sa zic ... daca ai incredere intr-un spital de stat ... poti merge doar cu trimitere de la medicul de familie ...
pentru varicocel, da, operatia este singura solutie, insa nu te impacienta ... este foarte simpla ... si trece repede ...
iar galma aia de care zice sotul tau ... ar putea fi altceva;
cat costa asta la medlife ?
am citit si ce ai postat la oats ...

Mergi la inceput

tannoo, , da, am mai auzit ca e periculoasa, dar vad ca la unele persoane da rezultate foarte bune. Dar ai dreptate, deocamdata suntem cu Multimaca si Napraznic si alte nebunii. O sa vedem peste vreo 2 luni daca s-a schimbat ceva... in ultima instanta, daca se inrautatesc lucrurile, sper ca nu, vom incerca si asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

valentina, nu stiu ce sa zic ... daca ai incredere intr-un spital de stat ... poti merge doar cu trimitere de la medicul de familie ...
pentru varicocel, da, operatia este singura solutie, insa nu te impacienta ... este foarte simpla ... si trece repede ...
iar galma aia de care zice sotul tau ... ar putea fi altceva;
cat costa asta la medlife ?
am citit si ce ai postat la oats ...

la medlife este vreo 3800 ron, insa fara analizele aferente

nu cunosc nici un medic competent, voi incerca prin medicul de familie...recomandare....

acum...iar problema serviciului lui...innebunesc, insa il inteleg
avem atatea rate la casa asta incat cred ca isi da toata silita sa o putem plati

fetelor, sunteti minunate, va multumesc pentru sprijin

Valentina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Valentina, da, cred ca am mai citit ca si cu varicocel se poate obtine o sarcina, asa ca nu e exclus.
Cum e cu galma aia, unde trebuie sa fie? Sa-l pun pe al meu sa verifice dac-o are...

Optimista... pana la lacrimi

da, ai dreptate...ca doar el spune ca o stie acolo de ani multi, fara sa isi dea seama ce e...si ca poate fi periculoasa
pentru mine a fost prima data cand l-am auzit

desi cam apare pe testiculul stang, la el e cam langa cel drept....ca o galma...un nod

Valentina

Mergi la inceput