Masina noua, maxim 15.000 euro!
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Salut.
Revin. Ieri dimineata ma suna sotul si imi spune sa ma pregatesc sa ma duc sa duc 5% din valoare unei masini Toyota Sol, motorizarea cea mai tare pe benzina... dupa ce il suna cei de acolo... dupa-amiaza imi spune ca a primit de la Skoda o operta foarte buna, comparabila cu cea de la Toyota de mai sus, dar mai mult confort. Azi-dimineata ma suna si imi spune ca l-au sunat de la Mazda ca au reduceri subbstantiale si il asteapta pe la ei . Pe seara a zis gata, e Skoda... Sa vedem maine dimineata .
Deci inca nu stiu ce masina vom avea...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
crinuta spune:
Recomand Ford, dar daca se poate cel american, nu european...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Olim, n-am stiut detaliile astea...am un prieten f. bun care are Seat Altea de vreo 2 ani si nu s-a plans niciodata...chiar zice ca e f. multumit. Noi am avut un Seat Leon care mi-a fost tare drag...l-am vandut acum cateva luni nu pentru ca nu am fi fost multumiti, ci din alte motive. Lora, mami de Iustina Teledon pentru Dan Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro Bazar pentru Sebi (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Eu am o amica care are un Seat Ibiza, si mereu repara ceva la el...., deci..
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Ei, daca e sa spun ce mi-as dori eu, ar fi Honda Accord, dar e scumpa rau din pacate, insa e o masina adevarata.
Crinuta si Rayan
Nicoleta spune:
Am promis, revin. Este Corolla, 1,6 pe benzina. O achitam in octombrie (ultima din Ro ).
Multumesc tuturor pentru ajutor.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
eunice78 spune:
Cu alte cuvinte v-ati luat maisna fix ca a noastra . Sa o stapaniti sanatosi si fara evenimente!
Baietzii mei