Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 9
mvb spune:
Remy sincer imi pare rau ca nu a reusit inseminarea....nu renuntati la visul vostru!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
imi pare rau
. dar nu iti pierde speranta esti o luptatoare si cu siguranta va venii si bebe la tine in burtica poate cand nicinu te astepti

| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Buna dimineata, fetelor! Va poftesc la o cafeluta cu lapte .Imi pare rau ca nu am vesti bune sa va dau... ![]() Azi, ziua 14 de la inseminare, n-am mai rezistat si mi-am facut un test. Din pacate rezultatul a iesit negativ. N-a fost sa fie... se pare ca nu am fost una dintre norocoasele 10-15% carora le reuseste inseminarea. Acum probabil vom lua o luna pauza, intrucat sotul nu va fi disponibil in perioada propice, apoi o vom lua de la capat. Sincera sa fiu....nu stiu. Dragaica, draga mea, tu ai mare dreptate sa te iei de fumatul nostru , dar daca ne impunem prea multe restrictii....iar nu e bine. Eu m-am mai lasat de fumat de 2 ori pana acum, si perioade lungi de timp, dar eram motivata. Incet, incet, motivatia nu a mai fost la fel de puternica. In mod sigur le voi lasa iar, cand va fi cazul.![]() |
Dragaica spune:
Neataaaa.........lumeeee.....cine vrea o cafeluta
Remy
capul sus, luna viitoare e luna noastra
, cat despre fumat nu te supara, te rog, si eu am fumat in tinerete (pe vremea studentiei).Motivatia mea a fost sotul meu
, el nu fumeaza si-mi era rusine eu sa mrios non stop a tutun (fumam un pachet pe zi)
.
Nu stiu daca voua v-am spus, am o cunostinta de 29 de ani care a aflat acum 2 luni ca e bolnava de cancer pulmonar in stadiu avansat, nu a fumat in viata ei, in familia ei nu se fumeaza, nu bea, duce o viata echilibrata, duminica la biserica.........ce sa mai zic....

Mai grav e ca are 2 copii, baietelul de vreo 3-4 anisori si fetita de 6-7 luni, dupa ce am aflat nu stiam pe unde calc.....eu ca eu...dar sotul meu a fost dat peste cap urat de tot, o saptamana si ceva nu prea am avut ce vorbi cu el.
[redRemy]nu zic asta sa va sperii, era doar un exemplu, in ziua de azi nu mai stii de la ce te poti inbolnavi sau ce-ti poate provoca o boala.
[redCristinaemmaam tot auzit de Sovata, stiu ca apa si namolul de acolo e bun pentru fertilitate pentru doamne da ce ne facem cu domnii
imi poti spune daca sunt tratamente si pentru barbati acolo? sau nu stiu poate poti intreba acolo, te rog mult.
Am tot citit de femei care merg acolo la tratament dar despre barbati nu am auzit.

![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Dragaica spune:
Vai ce-am facut, ma ierati habar n-am ce-am facut de a iesit mesajul asa
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
remy_mv spune:
Neata, Dragaica! As mai bea o cafea....ca merge bine cu tigara![]()
E o adevarata tragedie ce se intampla cunostintei tale. Asta ar trebui sa fie o lectie de viata pentru noi toti, sa apreciem ceea ce avem, sa ne bucuram de fiecare clipa din viata noastra...ca uite, nu se stie....azi suntem si maine..cine stie ce ne asteapta...
Asa ca haideti sa fim optimiste, bucuroase ca suntem sanatoase, cu sau fara bebei,vor veni ei si la noi candva. Daca nu...inseamna ca rolul nostru o fi altul...ramane doar sa-l descoperim.
Va invit la voie buna si optimism. Sa incercam sa ne dam si vesti bune, oricare ar fi ele. 
mvb spune:
Ce facem?....uite, ne odihniram si ne simtiram bine doua zile si acu ma gandesc cu groaza ca maine iar o sa sune ceasul devreme-devreme

am o problema cu sculatul devreme...tre sa recunosc ca sunt rau deficitara la capitolul somn...cred ca e o caracteristica a zodiei!
Seara buna si racoroasa
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Dragaica imi pare rau de cunostinta ta....e atat de trist cand citesti cum tragedii lovesc familii atat de tinere!
mvb spune:
Dragaica daca ti se pare ca ai scris un mesaj intr-un anume fel si vrei sa faci modificari la el, in bara de sus a fiecarui mesaj trimis este o banda si niste semne, gen icon.....intri pe semnul cu editeaza raspuns si faci ce modificare vrei dupa care dai trimitere raspuns...![]()
![]()
![]()
babiela spune:
buna seara fetelor. AMR5 zile si vine CONCEDIUUUUUUL! yupiiiiii
sper ca-ti avut un week-end super 
pe toate, ma duc la dus.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

.
, dar daca ne impunem prea multe restrictii....iar nu e bine. Eu m-am mai lasat de fumat de 2 ori pana acum, si perioade lungi de timp, dar eram motivata. Incet, incet, motivatia nu a mai fost la fel de puternica. In mod sigur le voi lasa iar, cand va fi cazul.