Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 8
aleesicoo spune:
pai altfel nici nu se poate bea cafeluta daca nu este si 
[quote]citat din mesajul lui remy_mv
Aleesicoo, bagam si o pipa
?
remy_mv spune:
Eu pot sa o beau si fara
. Pipa merge mai mult de socializare, cand mai sunt cu cineva si ne intindem la vorba![]()
aleesicoo spune:
am inteles.stii care e toata faza haioasa? EU NU BEAU CAFEA CA NU IMI PLACE, la mine COLA e baza.. dar nu pot sa va invit la cola asa ca va invit la cafea
, voi cu cafeaua si eu cu cola
ralushka spune:
neatza fetelor! pai... nu stiu ce sa zic, cred ca am ramas ptr ca imi doresc eu foarte mult si sunt si in a 8-a zi de intarziere:(( nu mi s-a mai intamplat pana acum, ma simt foarte ciudat, ieri am observat o mica pata rozulie cam asa , dar nimic mai mult.
raludeea spune:
cora79,multumesc pentru urari si sa dea DD sa vina
cat mai repede.sa nu-ti pierzi speranta,ca va venii,la mame bune se lasa asteptat.poop si bafta multa la fiv,sa auzim curand de 
Dragaica spune:
Neata fetelor, va invit la o cafeluta(prima pentru mine a oua pentru voi )
ce bine e samabata dimineata acasa ....uraaaaa.....

Aleesicoo, Remy mamaaaa ce bataia va dau......cum adica la pipa.....asta e viciu domnule.....unde mai pui ca mai e si costisitor,
gata ca nu va bat va dau cate un 
Cora noi doua suntem in aceeasi oala daca-mi permiti exprimare
adica aceleasi probleme, mai putin cea cu insuficienta ovariana, noi avem programare pe 18 cu urologul, abia atunci o sa vedem cand ne programeaza la fiv(se pare cau o lista de asteptare destul de lunga) daca incep eu prima te tin la curent step by step![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
remy_mv spune:
Buna dimineata, fetelor! Va poftesc la o cafeluta cu lapte
.
Imi pare rau ca nu am vesti bune sa va dau...
Azi, ziua 14 de la inseminare, n-am mai rezistat si mi-am facut un test. Din pacate rezultatul a iesit negativ. N-a fost sa fie... se pare ca nu am fost una dintre norocoasele 10-15% carora le reuseste inseminarea. Acum probabil vom lua o luna pauza, intrucat sotul nu va fi disponibil in perioada propice, apoi o vom lua de la capat. Sincera sa fiu....nu stiu.
Dragaica, draga mea, tu ai mare dreptate sa te iei de fumatul nostru
, dar daca ne impunem prea multe restrictii....iar nu e bine. Eu m-am mai lasat de fumat de 2 ori pana acum, si perioade lungi de timp, dar eram motivata. Incet, incet, motivatia nu a mai fost la fel de puternica. In mod sigur le voi lasa iar, cand va fi cazul.
cristinaemma spune:
Remy imi pare rau , te inteleg perfect stiu ce e in sufletul tau, vrei nu vrei tot iti faci sperante
, oricum totul va fi bine si in curand ne vedem la odisee cu toate
. Uite un buchetel de floricele pt tine

Fetelor va pup pe toate
(greu v-am mai gasit la cap 4 uffff nu inteleg de ce trebuie sa se faca cap nou
) Eu ma pregatescde Sovata
. La noapte, plecam in sfarsit in concediu .
Va
pe toate . Sper sa nu fiu singura pe aici cand ma intorc
sa fiti toate la odisee![]()
.
mvb spune:
Neatza si de la mine
Cristina te rog sa imi dai si mie amanunte despte tratamentele pe care ai sa le faci la Sovata.....sunt si eu interesata de subiect......am citit pe net cam in ce consta acele tratamente si m-am cam speriat....astept cu nerabdare detalii cand te ve intoarce
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................