Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 7
aleesicoo spune:
eu sunt aici
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, ce faceti? unde fugirati? sau veni weekendul si ati plecat la mare, la munte, pe unde ati apucat? sunteti cam "timide" ![]() ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
cora79 spune:
Buna fetelor,nu am mai intrat de ceva vreme,pentru ca nu am noutati.
Aleesicoo vei trece peste problemutele de sanatate si cat de curand vei trece la 

Raludeea - cand te vei astepta cel mai putin va veni
, nu fi trista
ralushka spune:
fetelor, ajutati-ma va rog!!! mi-a intarziat cm 7 zile, mi-am facut testul azi si a iesit negativ(barza) :(((( cum e posibil? vi s-a intamplat sa ramaneti si sa iasa negativ? sunt tare dezamagita!
raludeea spune:
nu sunt trista iubita.am fost putin ieri,dar mi-a trecut.acum abia astept sa treaca invazia si ma pun direct pe treaba
.stiu ca va venii si
.eu nu-mi pierd speranta.vine cand vrea DD,asa ca ,stie El mai bine cand sa-l dea,dar stiti si voi cum este,cand astepti
rapid si zapacit,si el nu si nu,parca iti pierzi si din rabdare.
cora79 spune:
offff,cunosc sentimentul,si noi incercam sa avem un bebe de 4-5 ani si nimic

Si in tot acest timp au nascut verisoare,prietene,etc si eu sunt la fel ca acum 4-5 ani,fara
Dar stiu in schimb ca atunci cand DD va fi mai putin ocupat cu probleme mai grave, ne va auzi si pe noi![]()
raludeea spune:
imi pare rau ca astepti de atata timp.nu ai fost la medic sa vezi ce se intampla?eu am o fetita de aproape 5 ani,care a venit atunci cand nu mai spera nimeni,decat eu.inainte pierdusem o sarcina,mare,4 luni jumate,si doctorita mi-a zis ca e posibil sa nu mai raman,si eu am fost sigura ca totul o sa fie bine.minunea a venit mai repede decat ne asteptam,dupa doar doua luni,deci daca vrei ceva cu adevarat,trebue sa ai incredere si rabdare.eu sper sa ne mandrim toate in curand cu burticile,ca tare mi-e dor.

cora79 spune:
Raludeea, sigur ca am schimbat multi dr, sotul oligoastenoteratospermie severa si eu o insuficienta ovariana,am incercat si inseminari,dar....degeaba
,iar de saptamana viitoare cu putin noroc incep tratamentul pentru fiv
Sa iti traiasca fetita ,sa te bucuri de ea si multa bafta la 
aleesicoo spune:
si mie mi-a intarziat 8 zile si toate testele erau negative drept pt care eu nu eram insarcinata...tu d c crezi ca ai fi si ies testele negative?...poate nu ai ramas acum si testul ti-a confirmat.Bafta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralushka fetelor, ajutati-ma va rog!!! mi-a intarziat cm 7 zile, mi-am facut testul azi si a iesit negativ(barza) :(((( cum e posibil? vi s-a intamplat sa ramaneti si sa iasa negativ? sunt tare dezamagita! |
aleesicoo spune:
NEATA ! Pofiti la o
ca sa va treziti si azi fiind weekend poate comunicam mai mult.Pupici
remy_mv spune:
Buna dimineata! Si eu cu
are mult lapte, dar e fara zahar.
Am venit acasa, sunt happy
. Mie tare mult imi place acasa si, desi mai avem o saptamana de concediu, am decis sa stam acasa, sa nu mai plecam nicaieri.
Aleesicoo, bagam si o pipa
?
Eleia, inseminarea am facut-o cu d-na dr. Predoi, dar daca raman
o sa ma duc inapoi la dr. meu, dr. Radulescu Botica, tot de la Medlife.

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !