Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 10
tannoo25 spune:
Dragaica, eu am o colega care acum este la sovata; intr-adevar, acolo merg femeile care au probleme ( nu orice problema se poare rezolva acolo ) si numai la recomandarea unui ginecolog ( oricum, inainte de a se incepe tratamentul, ginecologul de acolo face si el unele "investigatii" ), caci acele tamponari cu namol au un anunmit efect; insa si barbatzilor li se recomanda bai in lacul ursului ( cam 30 min / zi ) cunoscut ptr concentratia sa de sare.
aleesicoo spune:
si eu am aceeasi problema cu somnul dar mai am 5 zile si vine binemritatul CONCEDIU !

| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ce facem?....uite, ne odihniram si ne simtiram bine doua zile si acu ma gandesc cu groaza ca maine iar o sa sune ceasul devreme-devreme ![]() ![]() ![]() ![]() am o problema cu sculatul devreme...tre sa recunosc ca sunt rau deficitara la capitolul somn...cred ca e o caracteristica a zodiei! ![]() Seara buna si racoroasa ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
mvb spune:
Aleesicco ce faci in concediu?...cu ce ti-l umpli?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
pe 20 plec la mare pana pe 25 iar pe 29 botez
, si pe 30 e ziua mea
si pe urma relax pana pe 7 cand ma intorc iar la scarbici
| citat din mesajul lui mvb Aleesicco ce faci in concediu?...cu ce ti-l umpli? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
mvb spune:
Neatza si de la mine.....eu o sa servesc de a barului lui Aleesicoo un fresh de portocale![]()
o saptamana buna si de la mine
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
remy_mv spune:
Neata, fetelor! Vin si eu la cafea
Aleesicoo...tu numeri zilele pana la concediu....iar pentru mine e invers...cate zile mai am de concediu
Tare bine e ....
cora79 spune:
Neata fetelor,si eu ma pregatesc de concediu!!!!!![]()
Maine plecam la dr la control la Bucuresti pentru inceperea FIV si apoi ne continuam drumul spre mare si delta
aleesicoo spune:
daaaaaaaaaa...oofff si cata treaba am in concediu...
...plecarea la mare... pregatirile pt botez..... actele pt schimbarea buletinului dupa nunta....apropo stie cineva ce acte trebuiesc?
| citat din mesajul lui remy_mv Neata, fetelor! Vin si eu la cafea ![]() Aleesicoo...tu numeri zilele pana la concediu....iar pentru mine e invers...cate zile mai am de concediu Tare bine e .... |