Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 11
aleesicoo spune:

MULT NOROC ITI DORESC!!! ITI TINEM PUMNII ! BAFTA ..uite ca scot si agitatele.. ca trebuie

| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Neata fetelor,si eu ma pregatesc de concediu!!!!! Maine plecam la dr la control la Bucuresti pentru inceperea FIV si apoi ne continuam drumul spre mare si delta ![]() |
remy_mv spune:
Cora iti tinem pumnii. Sa ne tii la curent cu ce vei face. Distractie placuta in concediu!
Aleesicoo, iti trebuie certificatul de casatorie, buletinul vechi, actele casei si proprietarul, asta daca nu cumva esti chiar tu. Mai trebuie un timbru fiscal si se va plati si o taxa acolo, ca-ti face poza.
aleesicoo spune:
deci sa recapitulam... cert de casat trebuie original si copie?... timbru fiscal este unul specific sau oricare?
...si propietarul este mama.,.. deci eu sper ca ma mai tine la ea
( glumesc)
| citat din mesajul lui remy_mv Cora iti tinem pumnii. Sa ne tii la curent cu ce vei face. Distractie placuta in concediu! ![]() Aleesicoo, iti trebuie certificatul de casatorie, buletinul vechi, actele casei si proprietarul, asta daca nu cumva esti chiar tu. Mai trebuie un timbru fiscal si se va plati si o taxa acolo, ca-ti face poza. |
remy_mv spune:
Toate actele iti trebuie si in original si in copie. Timbrul fiscal...cred ca de 5 ron, nu mai stiu care sunt valorile acum.
aleesicoo spune:
sar'mana
| citat din mesajul lui remy_mv Toate actele iti trebuie si in original si in copie. Timbrul fiscal...cred ca de 5 ron, nu mai stiu care sunt valorile acum. ![]() |
mikka spune:
Doamnelor, ce spor ati avut la scris...
Cora, concediu usor si sa va intoarceti mai multi ![]()
Eu sunt pe sfarsite cu CM, e z6, o sa ma apuc de lucru intens
Chiar ma gandeam ce frumos ar fi sa se uite DD si la noi luna asta, ca atunci cand am ramas prima (si singura) data, UM a fost tot pe 5 august, acuma ar putea fi la fel... Ar fi frumos, nu?
Daca nu iese acum, in sept ne-am programat un concediu prelungit la mare, si daca nici atunci nu merge...
mvb spune:
Mikka tinem pumnii stransi ca luna asta sa se prinda....incearaca sa fiti relaxati si totul o sa fie bine....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Lia73 spune:
buna fetele
imi pare rau c-am lipsit ceva vreme dar am probleme
. dau din lac in put. Am glandele bartholin umflate si ma dor abia pot sa stau in pat...mai grav este ca nu se stie de la ce
sper ca maine sa putem vb mai mult . Va pup nb
Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului; 
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Lia73 buna fetele imi pare rau c-am lipsit ceva vreme dar am probleme![]() . dau din lac in put. Am glandele bartholin umflate si ma dor abia pot sa stau in pat...mai grav este ca nu se stie de la ce sper ca maine sa putem vb mai mult . Va pup nb![]() |
Lia Imi pare rau
ia un ibuprofen poate mai scade durerea si du-te la medic, sa nu fie ceva mai grav