Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 12
aleesicoo spune:
Imi pare rau uite iti tr o
si un
sa iti clintesc un pic zambetul pe buze. Cu ajutorul lui DD vor trece si problemele astea, probabil ca astea sunt cumpenele din viata ta inaintea venirii lui bebe. Trec ele, ai sa vezi ca va fi bine. Pup eu o fata bolnavioara sa i treaca
Cat de curand ai sa vii sa ne spui ca ai in burtica un pestisor mic
Fetele eu ma bag la
ca maine dim iar ma trezesc devreme ,dar ma consoleaza gandul ca mai am 3 zile si gata vine CONCEDIUL!
Hai ca m.am lungit cat o zi de post. Va
si somnic usor. Spor la 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 buna fetele imi pare rau c-am lipsit ceva vreme dar am probleme![]() . dau din lac in put. Am glandele bartholin umflate si ma dor abia pot sa stau in pat...mai grav este ca nu se stie de la ce sper ca maine sa putem vb mai mult . Va pup nb![]() Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului; ![]() |
aleesicoo spune:
Imi pare rau uite iti tr o
si un
sa iti clintesc un pic zambetul pe buze. Cu ajutorul lui DD
vor trece si problemele astea, probabil ca astea sunt cumpenele din viata ta inaintea venirii lui bebe. Trec ele, ai sa vezi ca va fi bine. Pup eu o fata bolnavioara sa i treacaCat de curand ai sa vii sa ne spui ca ai in burtica un pestisor mic
Fetele eu ma bag la
ca maine dim iar ma trezesc devreme
,dar ma consoleaza gandul ca mai am 3 zile si gata vine CONCEDIUL!
Hai ca m.am lungit cat o zi de post.
Va
si somnic usor. Spor la 

Scuzati culoarea de mai devreme am crezut ca iese mai aprins
Experiente de copil![]()
polo spune:
Buna fetelor![]()
Capitol nou... si ce de ati mai scris.... si eu care abia mai am timp sa intru. Cum am intrat in casa m-am gandit la voi, amcitit repede si iata ca dau raportul
. De fapt prea multe nu am de spus. Nu mi-a venit nici in prezent desi mi-a fost marita doza de duphaston
si desi azi trebuia sa intru in concediu....
sotul nu mai poate asa ca am mai amanat cu 1-2 saptamani

. Vreaaauuuu liniste si....curateniein casa ca inca nu am terminat si nu mai suport.
Alesicooo, in ceea ce priveste problema ta, mai bine tratament decat operatie; in cazul in care ramai poti intrerupe tratamentul. Parca sotul urma sa plece din tara, asa ca pana se intoarce termini si tratamentul. Am retinut corect treaba cu sotul, au intervenit ceva modificari?
Lia, daca si maine la fel, la doctor, nu este de gluma.
Remy, imi pare rau, capul sus ca doar dupa furtuna apare soarele
Bun venit tuturor fetelor noi si concediu placut celor care au plecat deja.
Dragaica spune:
Polo chiar ma intrebam ce mai faci?
Lia imi pare rau sper ca maine o sa-mi dai vesti mai bune, nu vreau sa mai aud de boli si de necazuri

Aleesico, Trutzi, Remy 
Eu noutati nu am, asteptam ziua de 18 sa vedem ce zice doctorul, mi-e cam teama ca o sa ma programeze la fiv la pastele cailor 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
aleesicoo spune:
Nu mai pleaca
. Pai doar tratament mi-a ramas sa fac ca ceea ce am eu nu se poate opera, scapam mai ieftin daca ma opera
..in fine.. ce o fi o fi
Dragaica 
| citat din mesajul lui polo Buna fetelor Capitol nou... si ce de ati mai scris.... si eu care abia mai am timp sa intru. Cum am intrat in casa m-am gandit la voi, amcitit repede si iata ca dau raportul . De fapt prea multe nu am de spus. Nu mi-a venit nici in prezent desi mi-a fost marita doza de duphaston![]() si desi azi trebuia sa intru in concediu....![]() sotul nu mai poate asa ca am mai amanat cu 1-2 saptamani![]() ![]() ![]() . Vreaaauuuu liniste si....curateniein casa ca inca nu am terminat si nu mai suport.![]() Alesicooo, in ceea ce priveste problema ta, mai bine tratament decat operatie; in cazul in care ramai poti intrerupe tratamentul. Parca sotul urma sa plece din tara, asa ca pana se intoarce termini si tratamentul. Am retinut corect treaba cu sotul, au intervenit ceva modificari? Lia, daca si maine la fel, la doctor, nu este de gluma. Remy, imi pare rau, capul sus ca doar dupa furtuna apare soarele Bun venit tuturor fetelor noi si concediu placut celor care au plecat deja. |
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc mult
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
remy_mv spune:
Buna dimineata!Cafea? 

Nu v-ati trezit? Haideti, la treaba, ce-i cu leneveala asta?![]()
Eu m-am trezit devreme azi, ca vreau sa fac papa bun, asa ca imi voi petrece zua in bucatarie
. Voi face salata boeuf si niste chiftelute. Daca sunteti cuminti, poate fac si ceva dulce. Voi ce program aveti azi?
Lia, tu cum te mai simti?
Polo, tre' sa faci ceva sa-ti vina, ca se pare ca s-a dereglat destul de serios.
pentru toata lumea
aleesicoo spune:
Neata !
AS MANCA salata de bouef
chiar ca mi-ai facut pofta. Eu mai am 3 zile si gata vine concediul
de asta nu am chef de nimic
Spor la treaba iubita
| citat din mesajul lui remy_mv Buna dimineata!Cafea? ![]() ![]() Nu v-ati trezit? Haideti, la treaba, ce-i cu leneveala asta? Eu m-am trezit devreme azi, ca vreau sa fac papa bun, asa ca imi voi petrece zua in bucatarie . Voi face salata boeuf si niste chiftelute. Daca sunteti cuminti, poate fac si ceva dulce. Voi ce program aveti azi?Lia, tu cum te mai simti? Polo, tre' sa faci ceva sa-ti vina, ca se pare ca s-a dereglat destul de serios. pentru toata lumea |
Lia73 spune:
neata fetele ...mmm buna cafeaua de tigari incerc sa ma las:D. La dr am fost mi-a dat antibiotic dar nush de la ce mi-au aparut. Frateeeeeeeeeee imi vine s-o iau de gat pe asta NIC NU STIE
. Cred ca ma duc la alt medic . A facut si al meu sot o criza de nervi . a zis"" maine m ergem la dr si-i ma cert cu baba daca nu-mi explica ce si cum"" 

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului; 
Lia73 spune:
sunt abstinenta de 3 luni si nu stie de la ce mi-au aparut. 
mai am un pic si prind muste

Acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana
Bucuta-te, ca printr-insa s-au deschis noua usile raiului;