Locul fetelor Nou-Venite (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mikka spune:
Feteleee, multam de urari!
Polo, pai cum asa, sa nu mai poata pleca... daca aveati ceva aranjat, bilete luate, ce mai faceati? Off, ce ma supara pe mine ca profita altii de oamenii care muncesc pentru ei... Sau poate munciti pentru voi si atunci e altceva, dar parca e bine sa mai ai putin timp si pentru tine... si bb-ul de pe drum
.
Lia, schimba medicul, cauta altul cu noroc
.
Eu ma duc azi sa ma 'frizeresc', ma pregatesc pentru 'eveniment', sau mai bine zis 'seria de evenimente'
, ca de sambata avem liber la iubeala ![]()
mvb spune:
Fetelor, intru un pic macar sa va salut....am avut o zi ingrozitoare astazi la job
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT(23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
Buna
hai sa te relaxezi aici cu noi
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, intru un pic macar sa va salut....am avut o zi ingrozitoare astazi la job ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT(23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
mvb spune:
Multumesc Aleesicoo
.....sa stii ca tot timpul cand intru pe
ma relaxez si uit de toate
mai am ca si tine inca 3 zile de munca, dupa care urmeaza 2 sapt de lene![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
remy_mv spune:
Hop si eu
Mvb ce faci in concediu? Pe unde te duci? Te-a suparat cineva azi la job? Adu-l incoace, ca avem noi grija de el...
Mie mi-e groaza ca de luni ma duc iar la job
, dar n-am ce face.
Mvb te rog sa scrii si la mine, pe prima pagina, dupa inseminare - nereusita - . Azi mi-a venit
, dar sper sa fie cu noroc luna urmatoare.
aleesicoo spune:
tot 3 zile mai am si eu si apoi pana pe 07.09. acasicaaaaaaa

yuhuuuu
| citat din mesajul lui mvb Multumesc Aleesicoo .....sa stii ca tot timpul cand intru pe ma relaxez si uit de toatemai am ca si tine inca 3 zile de munca, dupa care urmeaza 2 sapt de lene MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT(23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
aleesicoo spune:
ha ha ha la serv cu tine![]()
| citat din mesajul lui remy_mv Hop si eu ![]() Mvb ce faci in concediu? Pe unde te duci? Te-a suparat cineva azi la job? Adu-l incoace, ca avem noi grija de el... ![]() Mie mi-e groaza ca de luni ma duc iar la job , dar n-am ce face.Mvb te rog sa scrii si la mine, pe prima pagina, dupa inseminare - nereusita - . Azi mi-a venit , dar sper sa fie cu noroc luna urmatoare. |
mvb spune:
Fetelor ce fac eu in concediu?...bag somn pana la 10-11 si apoi program de vacanta
...tare imi mai place somnul

pe 22 am o nunta la Brasov, se casatoreste verisorul sotului si cu ocazia asta o sa mai ramanem vreo cateva zile prin zona....o sa mergem la Babele, Sfinx, Caraiman, la vulcanii noroiosi, iar la intoarcere o sa ne oprim o zi la Durau, o zi la Bicaz, o zi la manastiri si iaca uite asa o sa treaca si cele 2 sapt de concediu si pana la vara o sa mi se faca urechile lungi-lungi
apropo cine e din zona Brasovului sa imi spuna ce pot sa mai vizitez.....in afara de statiuni, ca detest aglomeratia....mai ales in concediu![]()
mvb spune:
Remy eu am facut niste modificari pe prima pagina...daca nu e bine, imi spui ce sa scriu si eu execut![]()
remy_mv spune:
Suna tare bine programul pe care vi l-ati facut. Iti doresc sa te bucuri de acest concediu si sa nu treaca la fel de repede ca al meu.