Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Lisy multumesc!
Asteptam pana maine sa ne deschizi capitol.

www.razbointrucuvant.ro/2009/03/25/o-minune-a-maicii-domnului-din-zilele-noastre/" target="_blank">Priviti la o "Minune a Maicii Domnului din zilele noastre".

M-a impresionat foarte mult, mi s-a facut si pielea de gaina.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am intrat sa va pup
sper ca nu m-ati uitat
am fost si am luat motul primului finut si a fost super

cris_25 toate trecem prin aceleasi sentimente
e greu sa le depasesti da se poate
cu credinta si INCREDERE SI RABDARE
e usor de zis
si greu de aplicat da asta e raspunsul

fetele au explicat perfect
cititi din primul capitol pana acum sa auziti si zbaterile celor mai vechi sa vedeti cum eram pana am reusit

nu trebuie sa renunti

sufletel postarea ta este o superrrrrrrrrr explicatie
bravoooooooooo
greu ajungi la aceasta intelepciune
cred ca te apropii de momentul in care vei fi graviduta
mie asa mi s-a intamplat

livsy te

virginia sa iti traiasca fetita cu numele
si tie medaaaaaaaaaa chiar daca nu sunteti inca botezate

mmc, Florelacri, sandaa,mada Anidaz,bb_wanted ,katymana ,LunaNueva,stuart, Theiuta, sissica, nanei, UNDE SUNTETI FETELEEEEEEEEE???????????
DE CE NU MAI DATI NICI UN SEMN???????

AS AVEA SI EU 3 DORINTE
1. SA TREACA CINEVA NUMELE FETEI MELE INTREG ANTONIA IOANA TEODORA pe ambele listute ... si la mamici si la asteptariiiiiiiii
2. SA MAI DEA PE AICI SI FETELE MAI VECHI DE CARE IMI ESTE F DORRRRRRR
3. SA LE IA CINEVA PE FETELE CARE AU NASCUT SAU URMEAZA DN LISTA VECHE ... DANIELA, CRISIS81 ... ETC

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CAT DESPRE ALINA

VA PUPA PE TOATEEEEEEEEEEE

incearca sa isi aduca aminte cuvintele
are pierderi mari de memorie da usor usor o va recapata
face si masaj sa isi de-a drumul si piciorul
sa poata sta in picioare
sa ii ajute DUMNEZEU
CA VOR IARSA FACA NUNTA
IN NOIEMBRIE
SA FIE SI EA MIREASAAAAAAA

DOAMNE AJUTA

AAAAAAAAAAAAAAA
SI IOANACT FELICITARIIIIIIIIII
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Va fetelor ... si va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru incurajari ... Sunt sigura ca voi trece mai usor peste toate, cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu ...

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi ... In jurul amiezii m-a incercat o durere crancena de stomac...care a persistat pana seara ... Am stat tot in pat si parca nu ma simteam in stare sa merg la biserica. Totusi la un moment dat mi-am luat inima in dinti si am zis ca daca e sa ma doara si sa-mi fie rau ... mi-e rau si acasa. Dar...cand am ajuns la biserica, parca mi-a luat cineva durerea cu mana ... Daca nu mi s-ar fi intamplat mie, poate n-ash fi crezut. Uite cum lucreaza Dumnezeu si in lucrurile marunte ...

Va pup ... Sa aveti un weekend placut!

La multi ani tuturor Mariilor ... si mici si mari

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

cami antonia .
Sa ii ajute Dumnezeu sa reuseasca sa faca nunta in Noiembrie si bineinteles sa fie sanatoasa!

LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele MARIA!(si a derivatei acesteia)
Multa sanatate si fericire!

Si, bineinteles www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august15.htm" target="_blank"> Sinaxarul de azi

ALBUM
POZE RECENTE.

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris_23 spune:

Ziua buna la toata lumea si La Multi ani tuturor Mariilor!.

Ioana, felicitari pentru sarcina, sa ai 9 luni minunate si usoare si Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra ta si afamiliei tale.

Sa va spun dragelor ca aseara am mers la biserica la Radu Voda pentru a sta putin, am zis io, la slujba, cat sa dau un acatist, sa ma inchin si sa aprind lumanari. Numai ca in Bunul Dumnezu mi-a luminat mintea si sufleul(care era cam ingandurat si plin de deznadejde) si m-a tinut locului pana s-a terminat toata slujba. A fost ceva sublim, extraordinar de frumos,nici nu va pot descrie in cuvinte, a fost ca slujba de inviere,s-a dat roata biserii cu Icaoana Maicii Domnului.Erau acolo vreo 10-15 preoti.
Si sa va spun ca in deznadejdea mea care ma cuprinsese brusc, l-am rugat pe Domnul sa-mi dea tarie si rabdare ca sa pot sa supravietuiesc dorintei arzatoare de a-mi tine copilasul in brate.Iar Domnul Bunul mi-a ascultat rugaciunea, dovada ca am stat pana la sfarsitul slujbei, parca ceva ma tinea acolo, iar sfletul meu s-a linistit. Am plecat acasa cu o bucurie mare in suflet si o liniste deplina, incredintata fiind ca Domnul imi va asculta rugaciunea si imi va trimite bebele mult dorit.

sper ca nu v-am plictisit cu vorbele mele.

va doresc un weekend minunat, va pup pe toate si sa auzim de bine si de cat mai multe II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor e pacat sa sarbatoriti pe cei vii su numele de sfanta MARIA

preotul a zis la biserica ca se pomenesc totii mortii ce au purtat acest nume si nu viii

e mare pacat sa spuneti la multi ani azi celor ce poarta acest nume de MARIA

ptr sarbatorirea numelui de MARIA e 8 septembrie, la nasterea maicii domnului

deci va roh sa nu mai spuneti la multi ani azi la nimeni cu acest nume de maria...e mare pacat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iris_23

Ioana, felicitari pentru sarcina, sa ai 9 luni minunate si usoare si Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra ta si afamiliei tale.

Sa va spun dragelor ca aseara am mers la biserica la Radu Voda pentru a sta putin, am zis io, la slujba, cat sa dau un acatist, sa ma inchin si sa aprind lumanari. Numai ca in Bunul Dumnezu mi-a luminat mintea si sufleul(care era cam ingandurat si plin de deznadejde) si m-a tinut locului pana s-a terminat toata slujba. A fost ceva sublim, extraordinar de frumos,nici nu va pot descrie in cuvinte, a fost ca slujba de inviere,s-a dat roata biserii cu Icaoana Maicii Domnului.Erau acolo vreo 10-15 preoti.
Si sa va spun ca in deznadejdea mea care ma cuprinsese brusc, l-am rugat pe Domnul sa-mi dea tarie si rabdare ca sa pot sa supravietuiesc dorintei arzatoare de a-mi tine copilasul in brate.Iar Domnul Bunul mi-a ascultat rugaciunea, dovada ca am stat pana la sfarsitul slujbei, parca ceva ma tinea acolo, iar sfletul meu s-a linistit. Am plecat acasa cu o bucurie mare in suflet si o liniste deplina, incredintata fiind ca Domnul imi va asculta rugaciunea si imi va trimite bebele mult dorit.

sper ca nu v-am plictisit cu vorbele mele.

va doresc un weekend minunat, va pup pe toate si sa auzim de bine si de cat mai multe II

Multumesc!

Ma bucur ca ti-a placut slujba si ca ai putut sta pana la sf slujbei, de fapt a fost PROHODUL MAICII DOMNULUI (cred ) si mai ales ca ai plecat cu o liniste sufleteasca, asa tb sa simtim tot timpul cand mergem la biserica si cand ne intoarcem, si asa de bine e.
..si la noi s-a facut dupa amiaza (la 16) Prohodul, dar cum Ioana s-a culcat (chiar m-am mirat cum de doarme, ca ea de obicei doarme 1 repriza de 1 h jum-2h, asta dim la 10:30, iar dupa amiaza a m dormit 2 h), m-am culcat si eu (tb sa ma odihnesc mult ca sa-i fie bine lui bebe), si nu am m mers la biserica, dar am fost azi si ne-am impartasit amandoua.

Va doresc sa aveti un weekend minunat si vreau sa ma urmati, sa veniti cat mai multe cu cele 2 liunite II.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE CARE POARTA NUMELE SFANT MARIA SI CELE CARE AZI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE!
IMI PARE RAU CA NU AM MAI PUTUT RASPUNDE, DAR SA STITI CA AM CITIT TOT SI NU MI-A SCAPAT NIMIC, DAR LA NOI ASA SE INTAMPLA, SARBATORILE SUNT CELE MAI AGLOMERATE, VA ASTEPT LA SLOBOZIA CU DELICATESE!!!!! TORTURI FRUMOASE, PRAJITURI DEOSEBITE, SI SA STITI CA NU MA LAUD, NU STIU CUM SA VA POSTEZ IMAGINI LA CEEA CE FACEM, DAR GUSTUL EEEEEMMM!!
IERI AM RASPUNS LA TOPIC MULTTTTT, DAR IN DECURS DE TOATA ZIUA, DIN PACATE, CAND SA IL TRIMIT, S-A BOCAT CALCULATORUL SI AM PIERDUT TOT
VA IMBRATISEZ CU DRAG PE TOATE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

IOANACT SA TE AUDA MAICA DOMNULUI SI BUNUL DUMNEZEU!!!

Mergi la inceput