Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

caciantoni multumim pt Rugaciune. Sa ne fie de folos, mi-a placut mult rugaciunea.
sufletel 80 multumesc mult!
Da, nici mie nu imi vine sa cred, cum a lucrat Dumnezeu..ma intrebam de ce nu raman , dar uite ca Dumnezeu a vrut sa fie in acest moment, si mai ales maine ma voi Impartasi, impreuna cu Ioana.
Va rog sa ma iertati daca v-am suparat cu mesajele postate si nu numai.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

happymum cand ai timp, sa faci o modificare pe prima pagina, adica sa ma treci pe lista gravidutelor (si probabil vei face si capitol nou!) Multumesc!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

ioanact si de mi-ar creste amu aripi as zbura pana la tine sa te strang la piept numa ca sa-ti simt fericirea. Tu ai suflet curat si pe tine te-asculta Domnu' si te bucura. Noi (vorbesc strict de familia mea) mai avem de spalat cu lacrimi pacatele necredintei.

cris ai dreptate is vremuri ce nu vreau sa le uit ca sa nu le mai repet. Atunci aveam temeri si imi lipsea credinta, acuma ii tomna invers, multumita Domnului si Maici Sale. Asculta la vorbele Alinei ca ii preoteasa si de curand ... spovedania si Sfanta Euharistie iti curata sufletu' de toate mizeriile ce ai strans. La noi in Ardeal si nu numa' aici, in biserica se canta pricesne. In Postul Sf. Pasti, in timp ce sufletu' meu isi cauta liniste am descoperit un site cu pricesne din zona Neamt, la adresa: http://parohialuncasi.trei.ro/. Apoi selectezi din meniu Rugaciuni, dupa care Cantari ortodoxe. De vrei sa stii, pe mine cantecul Iisuse vesnic calator ma linisteste instantaneu, ma face sa plang de fiecare data.

caciantoni frumoasa si folositoare rugaciune ne-ai trimes. Multam fain si sa-ti afli rasplata!

sufletel80 Domnu', tomna pentru ca ii Bun ti-o luat daru' nasterii de prunci, ca sa nu mai pacatuiesti cu fapta contraceptiei. Da' El ii Milostiv si iarta de-i vei cere. Lui toate ii sunt cu putinta, crede-ma eu is mai pacatoasa ca si tine si m-o primit 'napoie.

Azi noapte am visat ca gasisem o fetita nou nascuta si abandonata ... stiti voi asa mica, mica si infasata ca la maternitare. Numa' o mutrita micuta cat pumnu' se zarea din cele scutece. Eu, am luat-o in brate am intrat intr-un salon de spital si am asezat-o intr-un pat. Uitandu-ma mai bine la ea mi s-o parut atat de mica si de singura in patu' cela mare... atunci am ridicat-o si dintr-o data chipu' ei era nespus de frumos si de dragalas. Alina, semana cu Ioana ta cand era mai mica. Am privit-o si i-am zis: "n-am sa te las singura, de azi 'nainte vei fi fetita mea". Stiu ce zice marele Cleopa despre vise, nu caut talc visului ce l-am avut. Vreau doar sa va spun ca, de cand am pace-n suflet si visele mi-s faine. Va pup!

Si pentru ca n-am sa fiu maine acasa pentru toate Mariile, nascute sau nenascute inca, de la mine aveti cel mai cald La multi ani! pe care poate sufletu' meu sa vi-l doreasca. Maica Precesta sa ne aiba-n paza!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Ioanact DD te-a binecuvintat si cu cel de-al doilea prunculet, sanatate multa!
Pentru toate Mariile care-si sarbatoresc ziua maine un calduros LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ioanact intru si eu sa te si sa te felicit pentru sarcina....Dumnezeu sa aiba grija de voi, cele 9 luni sa treaca repede si sa iti tii in brate cat mai curand si cel de-al 2-lea copil
felicitari mamico!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Deeva foarte frumos mesajul tau in care iti spuneai gandurile.....sa stii ca in fapt e mult mai greu sa iei unele decizii....cand ai trecut prin clipe crancene, cand nu stiai daca traiesti sau esti aivea, cand ti-ai vazut abdomenul spintecat pe din doua si cand ai simtit suferinta prin toate celulele, e greu si dificil sa fii nerabdator!......am avut suficiente momente cand am simtit ca mai am doar un milimetru pana la a-mi pierde mintile.......... crede-ma ca imi este cumplit de greu!.....pacate facem cu fiecare suflare.....si ma caiesc pt fiecare dintre ele, chiar si pt cele de care nu sunt constienta!......cred in minuni, cred cu tarie in Dumnezeu si cred ca nu mai este mult pana la momentul cand imi voi tine copii in brate......doar ca am rabdare!...Dumnezeu m-a invatat sa am rabdare si sa imi astept randul!

Va imbratisez cu drag pe toate!

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

ANITA 75, mvb, multumesc mult! Astept sa veniti si cu voi cu testul celor 2 II, cat de curand.
deeva73 e cam mare dist de la noi pana la Deva, ca altfel, cine stie, te trezeai cu noi la tine.
Si eu stiu de pricesne, inainte de a ma casatori, ascultam priscene la casete (casetofon), si alte slujbe si rugaciuni (si acum mai am casetele acelea, la parintii mei), imi placeau atat de mult si aveam o stare, asa placuta, simteam ca eram mai 'aproape' de Dumnezeu.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Deeva foarte frumos mesajul tau in care iti spuneai gandurile.....sa stii ca in fapt e mult mai greu sa iei unele decizii....cand ai trecut prin clipe crancene, cand nu stiai daca traiesti sau esti aivea, cand ti-ai vazut abdomenul spintecat pe din doua si cand ai simtit suferinta prin toate celulele, e greu si dificil sa fii nerabdator!......am avut suficiente momente cand am simtit ca mai am doar un milimetru pana la a-mi pierde mintile.......... crede-ma ca imi este cumplit de greu!.....pacate facem cu fiecare suflare.....si ma caiesc pt fiecare dintre ele, chiar si pt cele de care nu sunt constienta!......cred in minuni, cred cu tarie in Dumnezeu si cred ca nu mai este mult pana la momentul cand imi voi tine copii in brate......doar ca am rabdare!...Dumnezeu m-a invatat sa am rabdare si sa imi astept randul!

Va imbratisez cu drag pe toate!

Asa este, si mai ales ai nascut prin cezariana, si eu stiu ca tb sa astepti 2 ani ca sa ai urmatorul copil.
Am o prietena care a nascut pe 23.12.2007, fetita are acum 1 an si aproape 8 luni, si acum e insarcinata cu al doilea bebe (in 4 luni jum - 5), deci va naste tot in Dec, dar la inceputul lunii, 2009, cam asa, deci se fac 2 ani si Dr i-a zis ca nu e nici o pb ca naste si al doilea bebe ca a trecut m mult de 1 an jum, cu toate ca ea nu isi dorea, dar acum o iubeste mult (stie ca va avea tot fetita).

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Vad ca happymum nu a intrat azi pe forum, as vrea sa fac capitol nou, dar ma gandesc ca daca m apare ceva, si tb sa modificam prima pagina, altcineva nu va putea decat eu, si eu nu voi fi online.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Sunt aici, alaturi de voi, iar daca mai aveti un pic de rabdare maine pot deschide noul capitol, caci vad ca ati fost foarte harnicutze . Multumesc, Happymum, pentru ca ai deschis tu acest capitol si multumesc din suflet si petnru ideea cu lista separata cu cei pentru care ne rugam, in afara aspirantelor Sper din toata inima mea sa ne aduci repede-repede o Veste Mare! Doamne ajuta!

IOANACT, FELICITARI DIN TOATA INIMA ! Ma bucur foarte mult pentru tine, esti binecuvantata! Dumnezeu sa iti dea o sarcina usoara si frumoasa si bebelusul sanatos pe care ti-l doresti!

Cu ajutorul Lui Dumnezeu maine voi scrie mai mult. Am citit tot din urma si m-am bucurat si m-am intristat impreuna cu voi, asa cu intarziere si... am invatat ca de obicei mult de la voi.

Maine este mare sarbatoare, va doresc sa o petreceti in liniste sufleteasca, mare credinta si binecuvantari. Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine cat am fost in concediu si tuturor, pentru ca existati, va simt atat de aproape

Dumnezseu sa va binecuvanteze cu toate darurile Lui minunate! La cat mai multe Vesti Bune!!!!

TUTUROR!

Ana

Mergi la inceput