| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor e pacat sa sarbatoriti pe cei vii su numele de sfanta MARIA preotul a zis la biserica ca se pomenesc totii mortii ce au purtat acest nume si nu viii e mare pacat sa spuneti la multi ani azi celor ce poarta acest nume de MARIA ptr sarbatorirea numelui de MARIA e 8 septembrie, la nasterea maicii domnului deci va roh sa nu mai spuneti la multi ani azi la nimeni cu acest nume de maria...e mare pacat... |

si 4 maselute
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
mai fetelor
eu nu am facut teologia
da din cate stiu
e bine sa zici la multi ani tuturor MARIILOR SI DERIVATELOR
PENTRU CA AZI MAICA NOASTRA MARIA A TRECUT IN LUMEA CEALALATA CARE E UN MOMENT DE BUCURIE ENORM .... NOI ORTODOCSII SARBATORIM FIECARE SFANT IN ZIUA MORTII LUI SI NU IN ZIUA NASTERII CUM O FAC CATOLICII .... DECIIIIIIIIIIII ... VEDETI CA GRESITI CU ACESTE EXPLICATII PUERILE .... S-A MAI EXPLICAT ODATA ... POATE CHIAR ANUL TRECUT PE VREMEA ASTA EXACT ACELASI LUCRU ... NOI SERBAM INVIEREA CEL MAI MULT ... CATOLICII SERBEAZA NASTEREA ... E DIFERENTA MARE
DECI
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR
O ZI SUPERBA
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Dragele mele, va invit la NOUL CAPITOL:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141135
Va multumesc din suflet pentru rabdare 

![]()