INSEMINARE [40]
Raspunsuri - Pagina 19
viss spune:
multumesc mult, tuturor celor care sunt cu gandul la mine.
maine m-am programat sa-mi fac betaHCG - dim, si pe la 2 o sa am rezultatul.
pana acum am reusit sa ma abtin sa nu-i spun sotului meu,eram sa ma scap de 2 ori
am ras ieri mult cu el,eu fiind intr-o mini nebunie.ca de,am mai trecut prin asta luna trecuta..am vazut 2 liniute,am facut beta si apoi mi-a venit ciclul
ca intr-un film pe care il vad a doua oara..va tin si eu pumnii. primul lucru pe care il fac cand vin de la servici e sa deschid calculatorul
macarie - imi pare rau, a fost de cacao faza.eu sunt medic, si iti pot spune ca sistemul asta clar e o nebunie.sunt multi pacienti, multe boli la acelas pacient,si uneori totul se invalmaseste.dar mai bine ca te-a trimis acasa, decat sa se fi intamplat pe masa cine stie ce grozavie.in acelasi timp, consultatia anestezistului ar trebui facuta cu o zi inainte de operatie.atunci nici socul tau nu ar fi fost asa mare.acuma..rezultatul tot ala era, ca nu te operai.stiu ca lunile trec greu..poate la toamna o sa fie cu noroc.
anda15 spune:
Ilary, sper sa nu ne vina nici uneia, dar eu nu prea mai am sperante pentru mine la cum ma simt. Oricum era prea frumos sa-mi iasa din prima.![]()
Eu am facut inseminarea vineri 07.08.
llary spune:
E normal sa-ti iasa din prima! Si e chair prea devreme sa ai semne ale ciclului .Adevarul e ca eu ma cred insarcnata,concep ca s-ar putea sa nu... ,dar o sa vad atunci cum o sa reactionez.
Poate de le Duphaston ma sit umflata.Tu cum esti?
anda15 spune:
Ilary, intr-adevar e prea devreme pt CM ca ar trebui sa-mi vina prin 22-23, teoretic.Eu nu iau Duphaston, iau Arefam intravaginal, de 200mg, 1 dimineata, 1 seara, 14 zile.
Imi place ca esti asa de optimista. As fi fost si eu daca n-as fi avut simptomele astea, dar asa nu prea pot sa ma mint singura
.
cristy1977 spune:
anda, din cate stiu eu astfel de semne sunt de bun augur, este posibil ca embrionul sa-si faca loc acolo in burtica si de asta sa ai dureri, nu ai fi prima fata pe care o aud ca se plange de semne de cm si apoi sa anunte ca de fapt e gravi, asa ca nu te impacienta, s-ar putea ca in organismul tau sa se intample mai multe decat iti imaginezitu 
macarie, promit ca povestesc tot
, imi pare rau de faza de la spital, chiar ca la nebuni...
"After all, tomorrow is another day!"
llary spune:
Felicitari Vis.Nu stiu de ce iti mai faci beta ca doar esti insarcinata.

Trebuie sa te poti abtine sa nu-i spui sotului pana de ziua lui,ca o sa-i faci o nmare bucurie si o sa-si aminteasca toata viata
Anda ,Crisy are dreptate si eu am citit in unele cazuri de astfel de semne.
Alte pozitive??????????
MACARIE spune:
viss, sa-i pregatesti o surpriza sotului....gandeste-te la ceva mai iesit din comun....daca vrei sa-i dai vestea de ziua lui, poti sa scri pe tort ......O SA FI TATIC !!!!.....sau oricum iti trece prin cap, sau umple casa de baloane cu bebelusi pe ele.....vezi tu, numai sa ne spui si noua ce fata a facut sotul ![]()
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
viss spune:
buna dimineata, fetelor.cred ca mi s-au infiltrat cuvintele lui ilary in cap -de ce sa-mi mai fac beta dc a iesit testul slab pozitiv?asa ca am anulat programarea.maine plecam la munte, pe transfagarasan.si duminica dim. am sa mai repet un test.sper sa fie liniuta mai colorata,o sa-l ambalez frumos si am sa-l strecor printre celelalte cadouri ptr sotul meu.
macarie- esti o draguta.as fi vrut si eu sa pregatesc ceva mai special, dar chiar nu pot.si, stii de ce? ptr ca dupa ce te chinui sa ai 2 liniute,nu se opreste totul aici.poate urma un avort menstrual,sau poate fi extrauterina.eu am trecut prin amandoua situatiile.asa ca nu vreau sa fie ziua lui un fiasco.sa fie ceva linistit, vom ciocni un pahar de vin,la munte,si fiecare va avea in ganduri si in suflet, speranta ca de data asta,totul va fi bine.
iar la anul,ii voi putea scrie pe tort"la multi ani, taticule!"..
soricico- ce mai faci? nu-ti faci test?de urina, beta, ceva?
soricica spune:
viss, FELICITARI, relaxeazate in minivacanta si fara nici un fel de efort.
referitor la tort...eu daca aveam un raspuns pozitiv ii faceam un tort in forma de 2 II, fara sascriu nimic pe el,simplu doar 2 liniute.
Iar pana la tort i-as trimite tot felul de "mesaje"legate de 2 liniute...spre ex daca imi cere un pix, iidau 2 asezate sub forma magica
si tot asa,ca un joc.
macarie, fara cuvinte experienta ta ...
anda15, esti tare simpatica
, multumesc pt agitate
si bafta multa si tie.
eu nu simt nimic deosebit,ca sa zic asa.sunt ziua 12 de la IA,si ziua 28 CM. Usoare intepaturi in ovarul stang, de fapt el a fost cel care m-a intepat non stop, si sanii mai mari.dar nu sunt tari sau sensibili, doar au crescut.in schimb, mananc non stop, as manca intr-una.zici ca am suferit dupa mancare...o sa ajung soricica balenuta cat de curand.
Va pup ca tre sa fug la birou