INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Neata fetelor,

Viss- sa fie cu noroc de data aceasta si distractie placuta in mini vacanta.

Miee azi mi-a venit CM si o sa merg la D-na doctor sa vedem ce tratament o sa urmez pt stimulare.Is foarte optimista si sper ca de data aceasta sa fie cu noroc.
Va pupik dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Neata fetele! Vin si eu la raport!
Sunt in ziua 6 de la inseminare, bey...nu simt nimic! Nu tu sani mariti, nu tu durere de ovare, nu dureri de burta, nimic, nimic, nimic!
Total diferit de inseminarea anterioara cand am avut de toate
Ma bucur ca voi sunteti optimiste, eu sunt ...neutra. Adica sunt optimista 15% si realista 85%, si sunt dupa fericirea pe care o simtiti voi cu cele 2 liniute...off, cat mi le doresc!
Sa veniti cu vesti bune, va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

dragele mele,

nu am mai scris de mult, dar de citit v-am citit. vis soricica va tin pumnii. macarie imi pare rau si as fi fost foarte deluzionata, dar mai este un pic pana la toamna, ai grija de tine si totusi nu te juca cu viata ta, gaseste un echilibru.

luni o sa ma primeasca cezara bucur la consultatie, nesperat oricum nu cred ca ajung sa fac ceva luna aceasta, dar eu imi doresc macar sa ma monitorizez, sa vad daca cresc foliculii, caci am luat branca ursului :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

micomic bafta luni. Sa ne scrii ce rezultate a avut branca. Am luat si eu luna asta si a fost ok. Eu am luat concomitent si tinctura de zmeur. Oricum in ziua 11 aveam un folicul de 16.5, deci ok. Am auzit de bine de stimularile naturale cu branca, asa ca sa ai rezultate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

ella28,eu sunt ziua 12 de la IA.eu la inceput am avut dureri de ovar stang, dureri de burta ca la cm si sanii fff mari, dar ne durerosi.
acum numai simt nimic .
duminica ar trebui sa imi fac testul , dar cred ca aman pe luni ca vreau un beta.m-am saturat sa pierd razboiul cu liniutele.
eu nu imi fac mari sperante, chiar deloc...

iti tin pumnii si la toate fetele care asteapta rezultatul.
viss, in tine ne e baza ca sa mai spargem gheta .

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

soricica- sper sa nu te supere intrebarea mea: dar de ce iti faci testul de sange si nu cel de urina? este posibil, sau ai auzit cazuri in care in Z14 (de la IA) sa fie negativ fals?
sau cel de urina nu se face in z14?

daca te-ai suparat ..scuze..inteleg daca nu imi raspunzi...

eram doar curioasa...

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

speranta2008,
cum sa ma supar ??? , doar tu esti cea care ne aduce speranta

vreau sa fac testul de sange pt ca as primi vestea altfel, zic eu, decat sa stau sa ma uit stramb la betisorul ala cautand a 2 liniuta.
asa ca mi-am zis ca daca a 2 liniuta nu vrea sa ma vada, de ce sa trag eu de ea sa apara cand am o alternativa ?

o sa ma interesez cum e cu testul de sange , pana acum nu l-am facut niciodata.

o zi placuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

FETELE

AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!AM DESCHIS UN NOU CAPITOL....

link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141088

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput