INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viss eu stiu ca la Giulesti se face Beta numai in anumite zile. Asa cel putin era in 2007 cand am facut eu FIV-ul.
De ce nu-l faci la Bios sau la alt laborator (pe bani insa)...
Iti dau rezultatul in 24 ore, se poate si cu taxa de urgenta dar costa mai mult cu vreo cateva sute de mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

...of, mersi de felicitari.dar na, eu pana nu vad ca nu imi vine ciclul..nu ma linistesc. de, luna trecuta am mai trecut prin asta.de fapt, acum sunt mai stresata ca luna trecuta.atunci macar am avut dureri, si ma gandeam ca e posibil sa nu se prinda..acum nu am nici o durere, nu simt nimic, nimic. nu cred ca am sa-i spun sotului pana atunci, de fapt nimanui.de, i-am alertat degeaba acuma o luna..doar voi imi cunoasteti micul secret.
sa maresc doza de arefam, sau nu? as manca si creta dc as sti ca imi foloseste:)
sa ma duc la giulesti sa-mi fac beta HCG in ziua 14? stie cineva? cred ca sun maine acolo sa intreb,cred ca gravidutele care au trecut prin asta sunt la mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

danutza27, sunt din Timisoara, dar momentan sunt prin partea astalalta de tara cu serviciul si prin urmare inseminarea am facut -o la Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Viss FELICITARI! Eu zic ca esti .
Bravo.
Sunt sigura ca daca repeti testul liniutia miraculoasa va aparea mult mai repede...

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

viss, bafta multa, iti tin pumnii.
sa dea sa dea DD sa fie cu noroc .

la mine nimic nou.si eu am sanii mariti, dar fara nici o durere.
burtica umflata rau si ma doare undeva sub piept de abia repsir.

te astept cu vestea buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fetelor,
luna aceasta voi incepe si eu o serie de inseminari. azi sunt ziua 1 iar schema de tratament este urmatoarea: clomifen ziua 3-6 cate 100mg/zi, iar din ziua 6 incep monitorizarile. inseminarea o fac cu dr. Tutunaru. aveti idee de unde as putea cumpara pregnyl in cazul in care foliculii nu se vor sparge singuri, stiu ca in ultimul timp nu se mai gaseste, sau il poti gasi dar la preturi astronomice...
viss, feicitari, daca ai a doua liniuta chiar si pala pe test inseamna ca esti gravi, un test de sange nu faci? cu cat afli mai repede daca esti gravi, cu atat mai bine, in felul asta ai putea incepe cat mai repede un tratament de sustinere a sarcinii. succes!
va pup si va tin pumnii

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele

VISS-asteptam vesti bune
Soricica- hai cu beta mare
Cristy 1977 - multa bafta si sa ne povestesti tot

fetelor dupa cum stiti IAS mea nu a dat roade, dar nu ma afectat foarte tare pt ca ma cam asteptam...si am desis sa fac laparoscopie ca sa imi desfund trompa dreata si sa o verific pe cea din stanga, sa va zic ce am patit

m-am internat luni la giulesti pt laparo cu cezara bucur..trebuia sa o faca marti., analize, nemancata, spalaturi si carbuni...stiti si voi pasi...marti pe la 9 ma cheama la sala, ma scimb in halat inpart in stanga si in dreapta ca au venit pe mine ca vulturii, vine anestezista, o tipa cu burta pana la gura cred ca era prin 8 luni gravi, incepe sa ma intrebe de una de alta si la un moment dat imi zice ca ea nu ma opereaza pana nu tratez astmul pe care il am ca risc sa fac nu stiu ce spasm si sa mor pe masa......cred ca daca nu stateam pe pat cadeam din picioare.....eram putin racita si din cauza asta respiram putin mai ...zgomotos, sa zic.....nimic nu a putut sa o induplece sa imi faca anestezie.., si m-am rugat de cezara vreo 2 saptamani sa ma opereze inainte sa plece in concediu
si uite asa m-am imbracat si cum am venit asa am plecat....ba nu....am plecat nervoasa si cu o foame pe mine...si cu bani cheltuiti ....acum tocmai in noiembrie mai pot face laparo daca vreau sa o faca cezara...tocmai atunci este libera. dar s-ar putea sa ma duc la brasov sa o fac cu dr preda mircea..... este un super doc , el ma dus la cezara la prima laparo , a venit si in sala , mi-a urmarit si sarcina pana in 5 luni cand a trebuit sa plece la brasov......acum fac tratament pt astm si chiar ma simnt super....daca stiam de la inceput...........

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Si la a 5 zi de la IA imi simt ovarele ,e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Viss, Soricica,tin pregatite agitatele pentru voi

Cristy1977, multa bafta!

Ilary, adica cum iti simti ovarele? Eu sunt in ziua 6 de la inseminare si ma doare asa suportabil burta in partea dreapta, spatele si sanii putin.Eu cred ca mie o sa-mi vina CM curand ca am toate simptomele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Anda NU o sa-ti vina ciclu!tu cand ai facut IA?
Le simt asa umflate ovarele si ma simt si eu umflata,desi fac susu.......
Succes fetelor,asteptam vesti pozitive!

Mergi la inceput