INSEMINARE [40]
Raspunsuri - Pagina 17
viss spune:
buna, fetelor.
soricico - iti tin pumnii. tuturor de fapt, dar tie in mod special.ptr ca esti cea mai aproape de mine,eu am facut inseminarea vineri si tu luni, cred, dupa calculele mele. la multi ani ,si sotului tau.
eu sunt azi in ziua 12 dupa IAS,am pofta de mancare, sanii mari, dar nu sensibili, nici nu ma dor.ieri v-am povestit ca am rezistat si nu am luat un test.dar azi am luat.si ...se vede a 2-a liniuta foarte, foarte palida.acum, am avut luna trecuta avort menstrual,prevestit de la o sapt. de la inseminare de dureri, deci era un semn ca ceva nu era o.k. in legatura cu fixarea, luna asta am luat dupa IAS arefam 200 - 1 ovul seara. ma gandesc, e suficient?sa maresc eu doza de la sine?am citit ca unele iau 2/zi, altele iau utrogestan pana la 4/zi...?
llary spune:
Sensibila concediu placut!
Faptul ca ma simt uda tot timpul e vreun semn?Dar besinutele?
llary spune:
Multumim si ptr. filmulet! O intrebare: care e la voi 1 zi de inseminare ,ziua in care ati facut IA?
viss spune:
iti trebuie trimitere ptr giulesti, ptr beta HCG?incepand cu ce ora se recolteaza, cat costa? cand am rezultatul?
viss spune:
da, la mine prima zi- e ziua de dupa IA, dc am facut vineri insmeinarea, eu vinerea asta fac 14 zile de la IAS.
llary spune:
Super filmuletul!
Pe cuvant nu stiu care sa consider 1zi IA ziua in care am facut Ia-ul sau urmatoarea zi de la IA?
bytzi spune:
ilary,z1 este ziua urmatoare inseminarii,cind se considera ca s-a spart foliculul
iti tin pumnii
dumnezeu ma va ajuta

llary spune:
mersi Bytzi,eu sunt optimista!
Felicitari Viss!
Azi numai vesti bune:colega mea de cabinet a descopeit ca e insarcinata si o cunostinta care tot asa a aflat ca e insarcinata la intrebarea mea inofensiva: in ce luna esti?si s-a cam uitat ciudat la mine zicandu-mi ca s-a ingrasat ,nu e gravida.Azi m-a sunat sa-mi spuna ca am calitati paranormale... ca e in 3 luni si n-a stiut.......
M-as bucura sa fim toate de pe situl acesta insarcinate,pt ca noi chiar ne dorim.
Voi nu luati Duphaston?pt fixarea potentialei sarcini?
ella28 spune:
Eu iau Arefam (progesteron) 2/zi de 200mg. Si Duphaston tot progesteron este din cate stiu eu. Eu am luat la prima inseminare dar aveam stari f aiurea de la el, de la Arefam nu am niciun efect negativ.
Viss felicitari. Eu stiu ca nu e ok sa varieze nici in plus, nici in minus doza de progesteron data. Mai bine citeste prospectul / intreaba medicul ginecolog daca sa iei un Arefam in plus. E cel mai sigur asa.