INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

soricica - La multi ani pentru sot! relazeaza-te si bucura-te de viata, fa-ti fericit sotiorul!!!

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Multumesc pentru rabdarea cu care mi-ati raspuns la intrebarile mele, ce sa fac daca am gargauni in cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

Eu am facut inseminarea vineri dupamasa si ma tot inteapa burtica, mai ales in partea dreapta unde au fost foliculii. Mai doare pe careva burtica la cateva zile dupa inseminare? Oare vine CM mai repede?

O zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

anda15 - nu vine nici un cm. In mod normal cm apare la 12-14 zile dupa ovulatie. De aia se recomanda test de urina incepand cu z14 dupa IA pt ca se pp ca in ziua in care faci IA sau a doua zi ovulezi. Deci stai linistita, fara stres si alte suparari, numai ganduri pozitive.

Sper ca toate noile inseminate sa vada dublu dupa cele 14 zile si sa se lase cu burtici

e in burtica +10
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru fetele care vor sa vada ce se intampla, cum se intampla, cat dureaza intrarea spermatozoizilor, apoi fecundarea si asa mai departe, uite un film interesant si puteti vedea si urmatoarele episoade, sunt vreo 9 parca.
Sper sa va placa si sa va foloseasca

http://www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc

Si eu o sa plec in concediu de maine, asa ca voi intrat rar sau deloc pana duminica viitoare, dar cand ma intorc vreau sa gasesc ceva burticute pe aici. Pupici la toate fetele.

e in burtica +10
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sensibila, multumesc pentru raspuns si incurajare. Adevarul e ca sunt putin cam speriata si ma gandesc la tot soiu de prostii, ba ca nu s-au spart foliculii si poate de aia ma doare burtica, ca s-au facut chisturi si tot asa. Tare nu ma doare, e doar o durere surda si parca ma tine ceva.Dar om vedea peste vreo 10 zile ce-o sa fie

Restul inseminatelor, vreo veste buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

anda15- esti cumva din tm?Imi poti spune la cine ai facut? si eu sunt tot din tm si urmeaza sa fac peste cateva zile dupa ce termin tratamentul de stimulare.Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Sensibila multumim pt filmulete -foarte interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

sensibila felicitari...abia acum am vazut semnatura ta. si tu erai in focuri prin februarie. Sanatate si sarcina usoara...vai cat ma bucur sa va fac aceste urari...la cat mai multe burtici Din cele vechi pe care le mai stiu eu a mai ramas Cosicel...careia ii facem galerie

anda daca ai facut stimulare pentru IA, este posibil sa fi facut o usoara hiperstimulare. Nu te ingrijora durerea trece in cateva zile. Sa fi insa un pic atenta la frecveta urinarilor si cantitatea de urina...si sa nu ti se intareasca abdomenul. Daca sesizezi ceva in neregula (real nu ceea ce ni se pare noua in general) suna la medic urgent. Succes

Nico 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

sensibila felicitari...abia acum am vazut semnatura ta. si tu erai in focuri prin februarie. Sanatate si sarcina usoara...vai cat ma bucur sa va fac aceste urari...la cat mai multe burtici Din cele vechi pe care le mai stiu eu a mai ramas Cosicel...careia ii facem galerie

anda daca ai facut stimulare pentru IA, este posibil sa fi facut o usoara hiperstimulare. Nu te ingrijora durerea trece in cateva zile. Sa fi insa un pic atenta la frecveta urinarilor si cantitatea de urina...si sa nu ti se intareasca abdomenul. Daca sesizezi ceva in neregula (real nu ceea ce ni se pare noua in general) suna la medic urgent. Succes

Nico 14+

Mergi la inceput