INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Ella cred ca noua ne-a interzis sa prestam cu 2-5 zile inainte de inseminare din cauza spermogramei, sotul meu are prb cu nr. lor si pt a se forma 1 nr mare
2.Si la mine tot cu 24 h inainte de inseminare ,pt a ovula dupa ce spermatozoizii sunt plantati in uter,
3.eu stiu ca ei rezista 48h acolo si spematozoizii tratati sunt mai rezistenti ca cei ,,naturali,,pt ca scopul lor acesta este sa fie mai rtrainici
Stai calma si nu te stresa o sa fie k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Noua ne-a interzis sa prestam cu 3 zile inainte de inseminare ca la recoltarea din ziua inseminarii sa fie un stoc serios, asta explicatie am primit-o si ne-am conformat desigur. Citeam pe undeva ca se recomanda 3 zile de abstinenta inainte deoarece gigeii ajung la maturitate dupa 2 zile,iar in cazul unor contacte repetate exista sansa ca la recoltare sa iasa mai mult lichid seminal cu putintei gigei prin el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele stati linistite !
Foliculul se sparge sigur de la pregnyl !
Prblema e dupa aceea daca in el e un ovul de buna calitate si daca spermatozoizii il violeaza si cand.
Dar de spart se sparge sigur in max 36 de la pregnyl, putand fii chiar mai putine ore in functie de marimea foliculului.

e in burtica +10
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Eu stiu ca foliculul se sparge in max 48 ore.
Eu la 37 ore de la administrare gonasi am facut monitorizare si inca nu se sparsesera. Dna dr a zis ca se vor sparge in cursul serii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

muuuuultumesc mult

azi vad ca de la 11 tot ma inteapa....si mi-a crescut temperatura dimineata si cu 0.2 grade...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

soricica: ce mai faci? spuneai ca iti faci betaHCG in a 10-11 zi de la inseminare..ai facut? eu sunt azi in a 11-a zi de la inseminare, iar ziua de nastere a sotului meu e duminica , cand teoretic ar trebui sa-mi vina ciclul.treb. sa ma gandesc la un cadou, ptr ca nu cred ca ii voi prezenta 2 liniute.
eu am un fix: la cele 2 "sarcini" ale mele- extrauterina si avortul menstrual de luna trecuta, am avut niste sani supersensibili.acum in schimb sunt tare linistiti, asa ca azi am rezistat tentatiei de a cumpara un test.astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ella

1. Pe noi, ne-a pus Cezara sa avem repaus sexual de minim 3 maxim 5 zile. Explicatia era ca la inseminare sa un nr suficient de spermatozoizi. Nu nu prea am excelat la capitolul numarul spermatozoizilor. Cred ca fiecare medic are proprile conceptii despre ce insemana si cum ar trebui sa decurga inseminarea. Este prima dr care aud ca recomada asa ceva. Asta nu insemna neaparat ca est gresit. Poate ca ea a observat ca recomandand asa ceva a avut rezultate bune.
2.Cezara este singurul medic (din cate stiu eu) care face Pregnylul cu doar o ora, o ora jumate inainte de insemianare. Cand am intrebat-o de ce nu fac eu seara injectia si ma prezint a doua zi pt inseminare, ea mi-a raspuns ca a observat ca daca face asa are reusite mai multe. Deci, fiecare dr cu experienta sa. Sunt medici care te pun sa iti faci injectia singura si sa te prezinti la 30-40 de ore la inseminare. Cezara mi-a spus ca ea prefera sa fie cu spermatozoizii in asteptare si nu ovulul sa se plimbe singurel si sa moara de singuratate. In afara de asta, este mai "proaspat". Daca spermatozoizii sunt deja in trompe, fecundeaza un ovul "proaspat" si astfel sansele de reusite sunt mai mari.
3.Cat rezista spermatozoizii preparati? Aici est o adevarata polemica. Iar fiecare dr are parerea lui si noi doar le preluam parerea. Cezara mi-a spus ca ei trebuie sa rezista in jur de 36 de ore, iar aia mai "afurisiti" chair si 48 de ore. Totusi se recomanda si un asternut la drum de seara, a doua zi dupa inseminre, doar pt mai multa siguranta. EU am prestat si a doua zi a treia zi. Cand s-a prins, nu stiu. Zic eu ca tot aia de la inseminare si-au facut treaba.
Sper ca te-am lamurit cat de cat. Nu uita ca trebuie sa ai incredere oarba in dr tau. Ca el/ea te va ajuta.

soricica sa sperma ca se "infinge" acum in endometru. NU am nici o expliactie.

danutza te citim cu intarziere. Scrie mai repede cele 10 mesaje ca se te putem citi in timp real.

Macarie insanatosire grabnica.

Maine o sa plec la mare pt cateva zile. Ma intorc luni sau marti. SPer sa va gasesc cu bine si cu teste pozitive.

21+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,multumesc pt carte in primul rand.M-ai intrebat ce bea.In general bea vin si bere ce-i drept dar cam des,prea des.Si cateodata tarii ,vodca cu suc si zice el ca asa se pierde taria diluand-o.eu nu cred.Totusi cu tratam homeopat nu mai bea deloc ca nu are voie de 3 sapt deja.o sa vedem cat il tine.
Concediu placut la mare si ai grija sa nu stai mult la soare!!!

Buliniaco,desigur ca te tinem minte si felicitari pt bebe!!!!!ce ma bucur cand aud vesti din astea.

Fetelor nu e regula sa simtiti ovulatia.Si depinde si de tratamentele de stimulare.Cu cat sunt mai multi foliculi ''grasi'' care se sparg cu atat poate sa doar mai mult sau sa fie presiunea abdominala mai mare.eu intr-adevar am simtit-o la 2 IA ,iar la una nu.in rest nu stiu ca nu prea am ovulatie nici ciclu.

Soricica nu te stresa.daca nu mai poti astepta fa un BHCG.Sanii nu te dor?

asteptam fetele cu IA de 1-2 sapt sa vina in cateva zile cu 2 liniutze!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Concediu placut!Dar mie dr. mi-a interzis la Soare.Asa ca ai grja.....
D-ne da sa avem toate 2 II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dimineata,

carl2008,viss azi sunt ziua 10 de la IA.
am stat stramb si am judecat drept( cred) si m-am hotarat sa numai fac nici un test pana in ziua 14 pe motivul ca daca e sa nu fie as fi fff trista de ziua sotului.iar daca e sa iasa pozitiv duminica bucuria o sa fie la fel de mare.
asa ca pana atunci ii pregatesc mici surprize de dragoste sotului, niste prajiturele pt maine la birou si multa odihna.

viss, la multi ani sotului tau si multa sanatate si la ...cat mai multi gigei si liniute .

simptome...sanii mariti, as manca non stop, si burta balonata, uneori cu mici dureri.
sincer, nu ma prea ghidez dupa ele ca se confunda cu cele dinaintea cm-ului.

va pup pe toate, sanatate noastre si multa bafta celor in asteptare si in lucru.

Mergi la inceput