INSEMINARE [40]
Raspunsuri - Pagina 14
lalala13 spune:
fetelor am si eu o intrebare la voi..voi ce simtiti cand ovulati??? adica trebuie sa simt ceva??? mi-e frica ca nu se sparg foliculii si tot asept sa ma doara si nimic. au trecut deja vreo 38 de ore de la pregnyl si nimic...
my somebody.... 
llary spune:
pai eu stiu ca dupa ce iei pregnyl la 36 h ovulezi
.Si eu m-am intrebat oare ce simti cand ovulezi?
N-am simtit ceva special cand ar fi trebuit sa ovulez.
anda15 spune:
Eu am facut pregnylul joi dimineata pe la 11 si vineri m-a cam durut burtica, nu tare, doar mici crampe, dar m-a durut toata ziua, si sambata chiar.cred ca se manifesta diferit de la persoana la persoana![]()
speranta2008 spune:
buna dimineata
Danutza- multumesc pentru informatii. Am reusit datorita tie.
Sarcina usoara si bb sanatos!
lalala13- nici eu nu imi amintesc sa vii avut vrut semn. Dar cred ca fiecare reactioneaza diferit...stai fara griji, ca ceva ceva s-a intamplat...
Bulinanico Felicitari pentru BB!
. Ma bucur sa vad ca avem si reusite.... Doamne ajuta!
danutza37 eu nu am facut stimulare.Sigur vei primi multe informatii aici. Bine ai venit si sa stai cat mai putin...sa fugi la Odisee
![]()
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
catalinasi spune:
Lalala, si eu am fost stresata la prima inseminare ca poate nu mi se sparg foliculii.
In concluzie, la inseminarile 2 si 3, din dimineata zilei precedente celei in care fac gonasi (adica pregnil), in fiecare dimineata, imi iau temperatura bazala. Ea este scazuta, la mine este de ex. 37.3 si se mentine asa pina la 48 h de la injectie, cand in dimineata respectiva creste brusc (ex: 37.5). In momentul acela foliculii sunt deja sparti. In diminetile urmatoare creste apoi incet si se stabilizeaza pe la 37.8. Din pacate pt mine, cu 5 zile inainte de ziua in care ar fi tb sa-mi vina ciclul, mi-am masurat dimineata temperatura bazala si scazuse brusc la 37.3. Cateva ore mai tarziu imi venise ciclul.
Poti sa-ti iei si tu maine dimineata temperatura. Daca este ridicata inseamna ca ai ovulat.
dankutza spune:
lalala13 eu la ovulatia de la prima inseminare nu am simtit nimic. Absolut nimic. SI am ovulat cu siguranta. La ovulatia de la a doua inseminare, am simtit la 30, poate 30 si ceva de ore ca imi pocnesc ovarele in mine. Pentru o jumatate de ora, m-am simtit cam rau. ADica o presiune ciudata. Daca ai facut Pregnyl, atunci sigur ai ovulat. De asta se si face Pregnyl, pentru a te asigura ca foliculii fac poc in urmatoarele ore. 
21+ moi si
Cezarica
ella28 spune:
Eu nu stiu cand ovulez cu exactitate...dar stiu ca se intampla ceva dupa glera si dupa durerile de ovare. Cand se intampla...habar n-am![]()
Am tot citit la Inseminare si am niste intrebari care ma chinuie.
1) Noua Dracea nu ne-a recomandat deloc pauza inainte de inseminare. Ne-a spus ca e chiar bine sa prestam in ziua precedenta insemniarii. Vad ca pe voi va pune in repaus 3-4 zile. Oare de ce?
2) nu inteleg cum e cu injectia de Pregnyl. Cu cate ore inainte se face de inseminare? Cred ca depinde si de dimensiunea foliculului...la mine a fost cu 25 de ore inainte de inseminare.
3) cat rezista spermatozoizii preparati? cred ca au valabilitate mai mica decat cei "naturali". Oare rezista daca ovulatia are loc la 12 ore de la inseminare?
ma chinuie aceste intrebari, ce sa fac???
pup
soricica spune:
fetele,
nu e prea devreme ca in ziua 10 de la IA sa am dureri usoare, suportabile de burta, ca si cum mi-ar veni cm???
senzatia asta o am de aseara si parca zici ca tre sa imi vina cm din clipa in clipa.
va multumesc 
catalinasi spune:
Ella - eu am intrebat-o pe dna dr Dracea cat rezista spermatozoizii preparati si mi-a zis ca 24 h, poate chiar mai mult.
Mie dr Dracea mi-a zis sa fac Gonasi intr-o zi (dimineata il fac eu), iar in urmatoarea zi, odata dimineata pe la 11 (la prima IA) si odata pe la 4 dupamasa(la a 2-a IA) am facut inseminarea. Programarile de ora (dimineata sau dupamasa) s-au facut nu in fct de mine, ci in functie de orarul dansei. Si banuiesc ca a recomandat actiune inainte de inseminare ca sa fie mai multi spermatozoizi care sa astepte ovulul.