INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Adriana da-i ,spermotrend,vit e doar 10 zile/luna,Branca Ursului,Napraznic,acid folic si sucuri naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Dracea e dragutza in general si optimista. Si iti da si tie speranta.
Voi lua Arefam de azi de 200, 2 pe zi. Si eu iau Magne B6 din proprie initiativa, asa iau de ceva luni. Si mai iau Aspenter tot din mintea mea.
Eu cred ca trebuie viata normala. Ma simt putin vinovata cand imi beau cafeaua dimineata dar...am zis ca nu ma mai stresez si ca voi face ce-mi place.

Din experienta mea: la FIV am stat la pat 2 saptamani, m-am plictisit ingrozitor si m-am gandit la toate prostiile. Nu e de mine. Asa ca acum vin la job, ma comport normal. Evit desigur sa fac efort, sa mananc prostii, sa stau langa fumatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bafta Anda,Ilary,Yarrina ,sa auzim in cateva zile de II.Si bun venit tuturor celor nou-venite pe forum!!

La noi la ultima inseminare valoarea probei era 12 mil si dupa preparare 18 mil.mi-a explicat dr ca sperma se introduce intr-o centrifuga,se separa lichidul seminal de gigei,ii alege pe cei buni,iar concentratia pe ml e mai mare astfel.

Cate luni se asteapta de regula dupa 3 IA consecutive pt o alta IA?

Dankutza,tie cum ti s-a reglat ciclu?doar cu duphaston?ok ,dar sa inteleg ca nici tie nu iti vine deloc fara tratament.asa si mie.dar normal ar fi sa se regleze de tot la un moment dat si sa vina fara med.Oricum o sarcina regleaza multe lucruri in corp asa ca sa te astepti sa fie ok CM dupa venirea Cezarei pe lume.
Eu intreb,eu raspund vad.sunt o aiurita.Astept parerea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

llary, acum are 3 luni de luat BU, au trecut deja 3 saptamani. Am citit undeva ca nu se recomanda administrarea concomitent de BU cu napraznic, dar nu mai stiu unde am citit, asa ca mai bine nu riscam. A luat napraznic luna trecuta. La finele celor 3 luni o sa facem spermograma si mergem la urolog. Dar poate nu sa mai fie nevoie nici de urolog, nici de inseminare (slabe sperante!). Practic ne trebuie 1 gigel viteaz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

ella28 multa bafta!!! sper sa reusesti sa te relazezi si sa incerci sa nu intri in panica

pe toate

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

fetele

mi-am pierdut niste neuronii...nu mai stiu cum sa imi schimb semnatura...ma chinui de cateva zile...

va rog, iertati-ma ca sunt off ..dar deja am inceput sa ma enervez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna ziua,

bine ati venit pt noile aspirante si bafta tuturor celor care asteapta rezultate in perd asta.

eu ma simt bine, simt ovarul stang cum ma inteapa usor si parca se rostogoleste, da, dca ma gandesc bine il simt ca pe o minge care se da rostogol.
mananc nonstop si cam atat.
nu pot spune ca sunt semne de ceva pt ca e inca prea devreme, cred, ziua 8 de la IA.

ziua sotului de nastere e joi si ma gandeam daca e ok sa fac si elocvent sa fac un test de sange in ziua 11 de la IA?
inca nu i-am luat cadou si ma gandeam ca o surpriza mai mare ca decat asta...n-as gasi.

va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

soricica - parerea mea este ca este numai bine sa faci un test de sange... iti doresc sa fie este un superb cadou pentru sot.

Iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Succes si soricica,Anda, Ella si car mai sunteti????
Soricica mie mi-a zis dr sa fac test de sarcina dupa 10 zile de la Duphaston,deci incearca 1 data testul de sarcina ,poate iese si da-ne si noua de stire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Adriana eu stiu ca Branca nu este recomandata barbatilor, poate ataca prostata. Eu zic sa luati ceva care merge la sigur, nu ceva ce ar putea avea efecte negative.
Recomand Spermotrend, Maca, L-Carnitina, Zinc, Vitamina C daca este fumator. Pe astea le-am incercat noi, probabil mai sunt si altele...

Mergi la inceput