INSEMINARE [40]
Raspunsuri - Pagina 12
adrianaBuc spune:
merci, ella28. Unde ai gasit ca nu e recomandat pentru barbati? El va fi foarte fericit sa i le schimb, ca nu ii plac deloc. ![]()
speranta2008 spune:
buna
adrianabuc- la unii barbati, branca actioneaga negativ..am patit-o si noi..eu zic sa nu incercati ca s-ar putea sa va diminueze nr de gigei ...
vezi ca si alte fete au mai scris ..da un search
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
llary spune:
sotul meu la 1 spermograma a avut 5 mil gigei/ml,dupa am inceput sa-i dau dupa ce am citit pe situri ce v-am scris +L-Caritin si B12,desi dr mi-a zis ca nu are rost sa-i dau asa ceva ca o sa cheltui numai bani.
La a 2-a avut 29 mil gigei,iar la a 3-a 26mil.Eu i-am cam dat 6 luni ce am scris.Evident nu a luat regulat ,ca s-a saturat si facea crize de la atatea tablete,dar m-am tinut de el.Al meu fumeaza si prof. din Austria ne-a zis ca ceea ce actioneaza negativ asupra spermogramei este tigara si stresul.Din pacate nu s-a lasat de tot,simt eu ca fumeaza si ma minte....
adrianaBuc spune:
Of, fetelor, pai noi aveam pe vremuri o spermograma traznet si cantitativ si calitativ. Dar pe vremea aia eu luam anticonceptinale. Si de vreo 2 ani incoace am observat ca e din ce in ce mai putina si anul trecut in iulie am decis sa ne apucam de treaba. Pana in martie anul asta am facut eu cam toate testele si vazand ca tot nu se intampla am mai facut o spermograma. Am plans 2 zile.
De tutun nu se lasa, dar a promis ca face orice tratament. Avem o recomandare pentru un urolog bun, dar am tot amanat vizita la doctor. In cateva saptamani terminam amenajarea apartamentului si dupa sigur o sa il rimit. Pana atunci, speram.
anna_ivan spune:
noua ne-a recomandat dr branca ursului si dupa 3 luni de la 2 mil/ml am ajuns la 8.5/ml
carla_2008 spune:
Intr-adevar si sotului meu i-a redus BA nr de gigei.
Insa am o intrebare.Vad ca ati scris ca tutunul si stresul dauneaza spermei,dar despre alcool ce imi spuneti?mai vreau sa aud inca niste pareri.am mai citit eu pe net dar ...ma rog...sotul meu bea mai mult decat ar trebui si se si streseaza mult....si eu pana la urma ma stresez si mai mult din cauza lui.In ''tinerete'' avea 100 mil(26 ani),acum(36 ani) are 12 mil.De la vreo 25 ani bea in stilul asta.Doctorii nu cred ca el bea atat ca pe analizele de ficat,transaminaze etc,si pe el nu se vede mai nimic.Homeopatul m-a ascultat mai mult,l-am dus si pe sot si si-a dat seama ca totusi e vorba de o dependenta dar la fel nu poate sa lege rezultatul spermogramei strict de alcool.VA ROG O PARERE!
anda15 spune:
Buna, fetelor
Pe mine ma cam chinuie asteptarea asta, ma cam chinui la birou sa-mi fac treaba si mi-e tare ciuda pe mine ca mi-am promis ca o sa fiu calma si relaxata dar se pare ca nu e chiar asa de simplu

Referitor la numarul gigeilor, eu cred ca e important dar nu decisiv si cand spun asta ma gandesc la cazul fetei care a reusit natural cu 50.000 de gigei. Pe de alta parte, sunt perfect constienta ca desi sotul a avut super-spermograma, eu 2 foliculi frumusei si endometru bunicel,ar putea fi o nereusita sau nu, eu zic ca e chestiune de hazard, de timing si nu in ultimul rand noroc
.Sunt numeroase cupluri tinere, sanatoase cu spermograme si ovulatii perfecte si totusi nu reusesc sa obtina o sarcina si cred ca asta e de fapt cea mai nefericita si frustranta situatie, cand totul e ok dar nereusita este inexplicabila.
Cel putin e bine ca sunt astfel de locuri pe internet unde poti discuta cu oameni care sunt in aceeasi situatie cu tine![]()
Soricica, multa bafta cu beta hcg!!!
O zi buna in continuare tuturor

llary spune:
Adriana parerea mea e sa faci urgent 1 programare la urolog si tratamentul il incepi cand ai bani,dar nu mai amamna vizita la dr.numai bine ai timp sa te informezi dupa ce isi spune dr. parerea.
soricica spune:
speranta2008, ilary,
va multumesc pentru sfat.am sa fac testul in ziua 10.
eu nu iau duphaston, ci utrogest.sper sa fie ok.
va pup si astept vesti de la toate fetele cu II liniute.
o zi buna,