INSEMINARE [40]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

In primul rand, AMR 11pana la beta Hcg.

Ilary, e curios cum dupa preparare ati avut mai putini gigei in sperma sotului pt ca scopul procedeului este imbunatatirea calitativa si cantitativa a probei, dar probabil nu e o regula batuta in cuie.Am mai verificat o data hartia primita de la Dacia Medical Center si asta scrie: sperma initial 40 mil/ml A+B, dupa preparare peste 100mil/ml A+B, si a fost facuta de dr. Bechir(analiza, nu inseminarea).Oricum nu te ingrijora pentru asta, trebuie doar unul mai viteaz care sa indeplineasca misiunea.

Asteptare usoara tuturor fetelor inseminate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bun venit fetelor noi, sa fie cu bafta si cu mult optimism.
Dankutza, vreau si eu carticica aia de care vorbeai pe mail.
Pupici la toate fetele (si baietii).

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile bune! Am fost plecata in we si abia acum citesc tot ce ati scris.
Ylari noi am facut cu donator...n-as putea sa-ti spun cantitatea si concentratia produsului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Sa incerc sa va lamuresc eu cum e cu concentratia de .
sa presupunem ca proba are 2 ml si concentratie de 40 mil pe ml. Daci in total sunt 80 mil de gigei. Dupa preparare cei viabili pot ramane 20, 30, 50 70 mil (in functie de calitate). Prin centrifugare cantitatea de lichid se reduce si deci raman 20, 30, 50 70 mil pe 1 ml de proba. Asa ca totul se reduce la calitatea probei. Cam asa ne-a explicat noua doctora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Bun venit celor noi!
bytzi asa scrie pe spermograma:volum 3ml,concentratie 26mil/ml,dupaa centrifugare 6mil/ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna,

Va citesc de ceva vreme, de obicei scriu la azoo dar am prins curaj si gata...scriu si aici!
Scurt istoric: incercam de 2 ani si ceva, in 2007 am facut un FIV la Giulesti, sotul avea o spermograma fff proasta (10 spermatozoizi)...
Intre timp s-a operat de varicocel (acum 1 an), valorile la spermograma sunt variabile. Am avut si normospermie, la prima inseminare au ramas 15 mil mobili, la a doua (facuta ieri la Gynera) 6 mil.
Eu se pare ca sunt ok, ambele inseminari au fost facute pe natural.
Am fost un pic trista ieri din cauza spermogramei dar stiu ca imi trebuie unul si bun! Asa ca am sperante si ma rog sa fie bine.

Va tin pumnii si sper sa ma primiti in gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Llary la noi a fost cam asa : din 20 mil spermatozoizi din toata cantitatea produsa (cam 3 ml) dupa centrifugare am ramas cu 6 mil mobili.
La tine mi se pare mult prea mare diferenta. Din 26mil/ml , sa zicem ca a avut 2-3 ml ajungi la 50-70 mil. Ca sa ajungi la 6 mil inseamna ca aveti o mobilitate de 10%. Asa aveti de obicei?

Ce metoda au la Sibiu? La Gynera se baga 1ml. Poate ei baga mai multi ml si atunci ai de fapt 6mil * nr de mil bagati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bun venit noilor fete!

Ella eu am reusit prima inseminare cu 5 mil. Deci se poate. Bafta multa!

AdrainaBuc asa am inteles si eu ca se intampla.

Carla si Amir o sa va rog sa imi dati un PM cu adresa de mail ca sa va pot trimite cartea. Este destul de mare si o s-o trimit in doua mesaje, dupa mailul de serviciu, pt ca yahoo nu vrea s-o ataseze.

Macarie bafta cu operatia.

21+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Noi avem 6mil per total volum proba si probabil ca vom ramane cu 1 mil, max 1,5 mil. Probabil ca in septembrie ma alatur si eu voua pentru ca vom face inseminare, chiar daca ne-au dat sanse mici de reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Ma bucur ca ai scris.Sper sa avem noroc!
Habar n-am cati ml introduce la Sibiu,dar la 1ml ,dupa centrifugare am avut 6 milioane/ml,.motilitate tip a 15%,bip B 50%.valorile spermogramei le-am pus mai sus.
Tie ce ti-a recomandat dr?

Mergi la inceput