M-am hotarat.........adoptie(64)
Raspunsuri - Pagina 18
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Fetelor as vrea sa adopt o fetita de 3 ani care e si bolnavioara. Azi am aflat de caz. Azi m-am hotarat. Care ar fi procedura? Ce ar trebui sa fac? Cat ar dura....Va multumesc din suflet pentru eventuale raspunsuri! Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Larisa, care-i acum statutul fetitei? Adica, e adoptabila?
miha74 spune:
dragele mele,
iata ca a sosit momentul mult asteptat. Maine sunt programata la cezariana, pentru a audce pe lume cea de-a treia minune din familia noastra, pe IRIS TEODORA.
o sa va tin la curent si binenteles ca revin cu poze.
Pupici.
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 39+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 dragele mele, iata ca a sosit momentul mult asteptat. Maine sunt programata la cezariana, pentru a audce pe lume cea de-a treia minune din familia noastra, pe IRIS TEODORA. |
Miha, Dumnezeu sa va ocroteasca.
Te asteptam cu drag !
maimutzak spune:
Suntem cu gandul la tine, Miha! De-abia asteptam sa revii, fericita, cu 3 puisori!!
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunnyday07
Larisa, care-i acum statutul fetitei? Adica, e adoptabila? |
Stiu ca e lasata la orfelinat de mica apoi a fost in grija unei maternale care a abandonat-o in spital acum cateva zile ( inainte sa implineasca 3 ani). Nu numai ca a abandonat-o dar a plecat si cu lucurile personale ale fetitei. Fetita are cancer si 4 operatii pana acum. Din cate stiu urmeaza si operatia 5. O sa merg sa o cunosc si sa ii duc hainute la spital, joi.
Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
asi spune:
Miha mult noroc si te asteptam cu poze .
Larisa trebuie sa iei legatura cu DPC-ul.Daca maternala a abandonat-o in spital e un caz foarte grav.Dumnezeu sa te ajuta sa-ti duci dorinta pana la capat.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
maimutzak spune:
pt Larissa 79 : in primul rand trebuie sa afli daca este adoptabila, sau daca poate deveni adoptabila, vei afla de la DPC, apoi trebuie sa faci demersurile pt a putea deveni tu persoana adoptatoare, adica: faci un dosar la DPC,iti spun ei cum, apoi cursuri, si in final obtii un atestat de parinte adoptator, astea dureaza cam 2-3 luni; mai sunt si alte chestiuni dar depinde, difera de la judet la judet, ; nu e chiar simplu, dar daca D-zeu ti-a dat acest gand bun, urmeaza-l.Mult succes!
danaionela spune:
Buna
De ceva timp ma bate gindul de a adopta un copil. Pina acuma am facut 3 fertilizari in vitro, din care ultima a fost oprita din evolutie. Intre timp am inceput sa sun pe la directia protectiei copilului sector 6 si mi-au spus ca trebuie sa depun contractul locuintei in copie legalizata. asa este, mie nu mi se pare normal acest lucru. Poate sunt eu putin paranoica, dar la cite am auzit m-a speriat acest lucru.
Si mai am o problema cu certificatul medical. Am vorbit cu medicul de familie si mi-a spus ca nu are certificatul medical tip A5. Voi ce stiti de acest certificat.
Va rog daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva. Va multumesc mult.
A si mai am o problema. Domiciliul din buletin este in sectorul 6, dar noi avem o casa unde locuim in sectorul 5. Unde depunem actele, in sectorul 5 sau in sectorul 6. Bine asta ar fi cea mai mica problema, pentru ca putem sa ne facem buletin pe sectorul 5.
Va multumesc mult
ioanaalice spune:
larissa, poti sa ceri plasament, apoi adoptie. Poate chiar plasament de urgenta. Cei de la DPC te vor sfatui cum e mai bine pentru fetita. Dumnezeu sa-ti ajute!