M-am hotarat.........adoptie(64)
Raspunsuri - Pagina 19
Mariaa spune:
larissa, un brat de flori si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti dorinta! Iar fetitei multa multa sanatate
Miha74, nastere usoara! bebelina papacioasa si cuminte iar tie recuperare rapida!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaionela Buna De ceva timp ma bate gindul de a adopta un copil. Pina acuma am facut 3 fertilizari in vitro, din care ultima a fost oprita din evolutie. Intre timp am inceput sa sun pe la directia protectiei copilului sector 6 si mi-au spus ca trebuie sa depun contractul locuintei in copie legalizata. asa este, mie nu mi se pare normal acest lucru. Poate sunt eu putin paranoica, dar la cite am auzit m-a speriat acest lucru. Si mai am o problema cu certificatul medical. Am vorbit cu medicul de familie si mi-a spus ca nu are certificatul medical tip A5. Voi ce stiti de acest certificat. Va rog daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva. Va multumesc mult. A si mai am o problema. Domiciliul din buletin este in sectorul 6, dar noi avem o casa unde locuim in sectorul 5. Unde depunem actele, in sectorul 5 sau in sectorul 6. Bine asta ar fi cea mai mica problema, pentru ca putem sa ne facem buletin pe sectorul 5. Va multumesc mult |
Fa-ti CI unde domiciliezi e mai simplu asa.De ce sa te deranjeze ca depui act de spatiu?Trebuie sa areti prin actul de spatiu ca stai undeva nu in strada.Nu se depunde in copile legalizata ci o copie de CF,act de vanzare cumparare,act de luare in folosinta,contract de chirie etc, adica orice act care dovedeste ca stai la domiciliul ala.
In Cluj nu medicul de familie face certificatul medical , el doar elibereaza adeverinta ca nu esti in evidenta(sau esti) cu boli cronice si iti face trimiterile spre un centru medical unde iti faci analize si ti se elibereaza certificatul.
Succes!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
danaionela spune:
Buna, nu ma intelege gresit. Eu vreau sa depun actele de propritate si mi se pare normal ca trebuie sa arati ca domiciliezi undeva, dar mi se pare aiurea sa le depun in copie legalizata. Asa mi-au spus cei de la DPC sector 6.
sabineta spune:
Plang, de fericire, dar trebuie sa va transcriu si voua sms-ul primit acum cateva minute:
"Ma numesc IRIS TEODORA si sunt a treia minune a familiei, alaturi de Laura si Matei. Am venit pe lume astazi, 07.09.2009, la ora 11, cantaresc 3730g si sunt de nota 10".
Sa-i dea DD tot ce e mai bun si mai frumos
asi spune:
Bun venit Iris Teodora!Sa ai o viata minunata!
Miha refacere rapida!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
maria_t1971 spune:
Pentru o fetita de nota 10 - IRIS TEODORA - sanatate, fericire si belsug - toate de nota 10 !
Miha, sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii; multa sanatate pentru mamica fericita !
sabineta spune:
Inca nu-mi vine sa cred. Acum un an jumate o avea doar pe frumoasa domnisorica Laura si acum... 3 copii. Ce fericiti trebuie sa fie
Mariaa spune:
Miha74, FELICITARI!!!
Iris Teodora, bun venit pe lume! Sa te faci mare, sa fii sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si sa aduci multe bucurii alor tai!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor