M-am hotarat.........adoptie(64)
Raspunsuri - Pagina 16
catty spune:
Dragelor am putin timp sa va scriu pt ca printesa doarme.
Referitor la discutia cu micutii bolnavi, imi aduc aminte de noi dupa ce am vazut-o pe Alex. Vorbeam cu mama si ii spuneam ca vreau sa o duc sa ii fac analiza, ecograf si nu mai stiu ce la Bucuresti. Saraca m-a lasat sa termin si la sfarsit m-a intrebat: Daca era biologic a voastra o mai chinuiai aiurea? Atata vreme cat simtiti ca este copilul vostru nu are rost sa va ganditi la nimic altceva.
E drept insa ca fiecare trebuie sa stie cat poate duce si daca dragostea poate invinge eventualele probleme medicale.
O sa pun si poze de la mare si din delta de anul asta
Pupici tuturor si succes
Gata, am pus pozici noi
Mariaa spune:
as vrea si eu sa vad pozele dar nu mai stiu de mult parola mail-ului :((
va rog, care ma helpuiti?!
...lecitinaaaaa!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
misha71 spune:
catty ma bucur mult sa te "revad"
maria trimis parola
Fetelor, voua nu vi se pare ciudat? cu atit ma mult cu cit administratorii nu au nici un mesaj pentru acest subiect deschis la umanitare (care este aprobat INTOTDEAUNA in urma unor dovezi clare)
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Mariaa spune:
ma delectez azi
misha, si mie mi se pare cumva...orfelinate?!?! huh...
poate sunt ocupati si nu l-au vazut sau poate-s in concediu.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Manuelita spune:
Am auzit ca exista o slujba(ortodox) care se face pentru familiile adoptive. Stie cineva ceva?
Simt nevoia sa organizez un moment solemn asa ca de inceput de drum ca familie.
ioanaalice spune:
Manuelita, se face o rugaciune pentru familiile adoptive in cursul careia parca ai si tu ceva de spus gen "tu esti copilul meu" (nu sunt sigura, s-ar putea sa bag din top, imaginatia si memoria imi joaca feste). Noi am fost, toti trei, la schitul Darvari - Mihai era mic si era in plina perioada expansiva, de-abia a stat la rugaciune -cu foieli si proteste.
Rugaciunea aceea a fost pentru mine ca si cum l-a fi botezat pe Mihai.
cons spune:
Manuelita, eu cand l-am adus acasa pe piul meu fiind nebotezat nu mi-am pus problema, dar acum m-ai facut curioasa si am cautat putin pe net. Uite ce am gasit>
http://www.crestinortodox.ro/slujbe-si-randuieli/96392-randuiala-la-infierea-de-copii
Eu i-am facut un botez normal,....... dar se pare ca........ nu ne cunostem indeajuns credinta![b
Manuelita spune:
ioanaalice, Cons, multumesc frumos! Eu cautasem dupa "slujba adoptie" si nu gasisem nimic.
Si sa ma mai folosesc putin de experienta voastra :).
Nu vrem sa-i schimbam numele Violetei pentru ca a fost botezata asa si pentru ca asa s-a numit mama ei (care a murit la scurt timp dupa ce a nascut-o din cauza unor complicatii la nastere), fata e obisnuita cu numele, chiar mi s-ar parea aiurea sa-i schimbam numele. Dar ma bate gandul sa-i mai adaugam un prenume, sa aibe un nume si de la noi. (Nu mai zic ca m-am gandit ca daca ne vom hotari sa avem si un copil biologic acesta va avea un nume ales de noi si am vrea sa aiba si ea unul). Insa in acest caz ar avea in total 3 prenume si 2 nume de familie ceea ce e fooooarte lung :)....
Voi ce parere aveti?
asi spune:
Da, exista o slujba de binecuvantare a venirii unu nou membru in familie ,si asta se face in cazul in care copilul e botezat.
Manuelita de ce nu lasati Violeta si celalalt prenume sa il schimbati cum vreti voi.Asa va avea si prenumele ales de voi si nici numele nu va fii atat de lung.
Misha e ciudat rau subiectul ala.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ioanaalice spune:
Citat: |
ma bate gandul sa-i mai adaugam un prenume |
poti sa-i mai adaugi un prenume cand se face adoptia definitiva. Pe noi ne-a intrebat chiar judecatoarea daca dorim modificari la prenume (nu a fost cazul). Orice modificare trebuie sa apara in hotararea judecatoreasca, sa poata fi trecuta in certificatul de nastere. Ca sa fii sigura, vorbeste cu asistentul DPC care se ocupa de voi, ca sa treaca in cererea ce se depune la judecatorie.