Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetelor.am inceput tratamentul cu dipherelin pentru endometiroza pe 18 luna asta si am niste stari de rau, ameteala si ma deranjeaza mirosurile tare rau. mirosuri care inainte nu ma deranjau deloc(de parfum,cafea,gratar).e normal?voua vi sa intamplat asa ceva?in timpul tratamentului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mihaela... starile sunt foarte diferite de la o persoana la alta, cel mai bine e sa faci preventiv un test de sarcina. Eu personal am avut dureri de cap si greata, dar nu este o regula.

Vad ca nu se baga nimeni la schimbat capitolul,asa ca va invit la un nou capitol (sa nu credeti ca am pus monopol, oricine e binevenita sa schimbe)aici

=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

asa ma gandeam si eu maine dim fac test. dar daca iese pozitiv ce ma fac????teoretic nu ar avea cum ca mi-a venit fix la 28zile si ca de obicei.

Mergi la inceput

asa ma gandeam si eu maine dim fac test. dar daca iese pozitiv ce ma fac????teoretic nu ar avea cum ca mi-a venit fix la 28zile si ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
ce faceti mai fetelor , pe unde umblati ?

ana-alexia multumesc mult de tot ...pai atunci asa am sa fac , merg in ziua 9 , adika vineri . Abia astept

alina bucura-te ca nu ai dureri , esti o fericita . Ce grad de endo ti-a gasit ? Eu am gradul 2 .... am inteles ca la gradele 3-4 nu sunt durerile asa mari si sansele de ramane sunt mai mari , dar nu inteleggg de cee??? in fine ... in leg cu candida , of te cred ca nu o mai suporti , si eu m-am luptat cu ea . Sa sti ca ajuta f mult spalaturile cu dicarbonat de sodiu si pelin , faci ceai de pelin pui dicarbonatul acolo si te speli , vezi ca pelinul usuca putin mucoasa dar oricum cand ai candida nu este recomandat sa ai contact . Fa asa cateva seri si ia si medicatia necesara . Bafta !

casamihaela eu nu am patit chestia cu mirosurile , cel putin nu imi amintesc , dar am fost f sensibila in acea perioada si ama vut multe reactii . Poate asa reactioneaza organismul tau .

criss ce faci ? ne vedem vineri ?

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Casamihaela, eu zic sa nu-ti faci inca probl cu ameteala, eu 1-2 zile dupa ce-mi fac injectia am putin ameteli si ochii putin impaienjeniti, apoi dispar. Nici eu nu am avut si nu am probleme cu mirosul.

CSANA, ce mai faci?Mai scrie-ne din cand in cand.

ADITZA, eu inainte de a-mi incepe viata sexuala, aveam niste dureri la CO de ziceai ca nasc.1-2 ore eram imobilizata la pat si urlam, fara exagerare. Dupa, ele au disparut, mai am dureri, dar suportabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

eu nu stiu ce grad de endo am....si nu cred ca vreau sa aflu, ideea e ca asa cum am mai spus, s-au produs niste leziuni irecuperabile.

este asa de bine fara dureri de endo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

FETELE AM DESCHIS ALT CAPITOL, NU MAI SCRIETI AICI

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141480

VA ASTEPT ACOLO

=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput