Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Si am primit o veste minunata : astazi vine pe lume NATALIA ...fetita unei prietene de-a mea . Abia astept sa merg la ele sa le vad , cam peste vreo 2-3 sapt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aditza, incearca si asa pt durerile menstruale: cu cateva zile inainte de a-ti veni CO, ia cate o pastila de aspirina. Vei avea o cantitate mai mare, dar macar vei scapa poate de dureri. Si incearca sa stai cu picioarele intr-un lighean cu apa fierbinte. Apoi iti iei niste sosetutze si te bagi in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fete dragi, ce mai faceti, vad ca oricum sunteti mai active ca mine
aditza, draga mea, imi pare tare rau ca te simti asa nasol, hai sa-ti dau si eu un saft: si eu am dureri destul de nasoale in prima zi, dar niciodata nu astept sa se instaleze durerea, cum simt ca ma ia cat de putin, bag repede un tador si peste 3-4 ore inca unul... asta numai in prima zi, ca dupa chiar nu mai este nevoie... si sa stii ca nu mai am durerie aceea insuportabile... adevarul e ca nici macar nu am curajul sa nu iau medicamentele ca sa vad cat de rau ma mai simt... am pur si simplu oroare de crize.. eu in perioada asta nu sunt deloc zgarcita cu calmantele, pentru ca pur si simplu mi-a ajuns, nu mai vreau sa sufar..., sper ca acum te simti mai bine, las ca maine te vei simti incomparabil, ai sa vezi
beatrice, au am fost pe traseul babele-omu pe la opspe ani, nu este extraordinar de greu, insa trebuie sa fi echipata corespunzator (bocanci, haine de ploaie, etc) pentru ca sunt zone unde mergi si taras, te mai si cateri, dar daca nu iti este frica de inatimi nu o sa ai probleme, oricum este ceva mai mult decat o simpla drumetie pe munte, distractie placuta daca mergeti
eu am fost ieri la monito si lucrurile stau cam asa: in ziua 8 am cate un folicul de 18mm pe fiecare ovar, insa problema este ca endometrul este nasol de mic: 5mm, asta este efectul clomifenului, ma gandesc ca de luna viitoare sa fac stimuare cu gonal, stiu ca este mai bun dar si mai puternic, dar ce este important este ca nu subtiaza asa nasol endometrul, dar este si mai scump... in fine om vedea ce om face, maine dimineata la ora 9 merg din nou la tutu sa vaz cum mai stau lucrurile.
fetelor cine deschide un nou capitol, ca eu nu ma prisep
magdi, mada, alina si toate fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

buna seara
bea multam pt sfat insa la cat de mult rau facea spirina la stomac si ce stomacel sensibil am eu ...prefer sa stau fara decat sa fac si altele , mai ales ca in per asta ma doare ingrozitor stomacul

criss sar-na pt sfat , tador nu am incercat este f adevarat ca ma feresc de pastile din cauza stomacului , dar aseara am luat un aulin care este f puternic , spre dim m-au luat durerile , iar la pranz azi am luat un ibalgin forte , hm , m-a lasat vreo doua ore maxim apoi iar au inceput......offf , acum seara o sa mai iau inca un ibalgin ca sa pot dormii . Cu siguranta maine ma simt mai bine ...ca si cantitate pana acum nu a fost cine stie ce , habar nu am dc . Iti tin pumnii ...doamne ajuta sa creasca si endometru .

nici eu nu stiu sa deschid un nou capitol asa ca le asteptam pe fetele care se pricep

o seara buna ..pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

aditza drag, si eu in ziua de dinainte de venirea rusilor si in prima zi am dureri nasoale de stomac, dar daca iau un tador imi trec toate si imi pot continua activitatea.... d'asta ma gandeam ca este bine toerat de stomac... chiar ma simt perfect, ai grija de tine si sanatate multa

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu am dureri de stomac inainte de a-mi veni CO, incearca aspirina tamponata sau un pansament gastric inainte de a lua aspirina, in fine sau procedeaza cum zice cristy, dar nu mai sta asa...
Cristy....."taras"? nu mersi, nu-s chiar asa de sportiva.

Mergi la inceput

hello fetele

criss luna viitoare o sa incerc ca tador . Ai avut dreptate a doua zi m-am simtit multt mai bine , am avut dim cateva dureri de ovare si stomac si apoi nu a mai fost nici o problema , in continuare singura durere a fost cea de stomac , chiar si astazi un pik . Chiar ma gandeam ...uf nu oi avea naiba si endometrioza la stomac ?
Am luat si calciu fiole si cred ca m-a ajutat f mult , chiar stateam si ma gandeam ca luna trecuta am luat inainte capsule de calciu , iar luna asta nu am luat , sa fie oare si din cauza asta ? in fine ....vad ca si voi aveti dureri atat de stomac cat si de ovare in primele 1-2 zile . Cum ziceam luna viitoare voi incerca Tador . Sa stiti ca ma mira un singur lucru : menstruatia mea nu este abundenta cum era , cel putin luna asta nu a fost abundenta . Abia astept sa merg la DR .
Am o intrebare la voi ...eu vreau sa ajung la TUTu pe perioada ovulatiei , eu stiu ca in func de pers aceasta incepe cu z 10 si se term cu z 18 . Mie ziua 10 imi cade pe 29 asta insemnand sambata , 11 duminica si z 12 - luni . Cand sa merg la TUTU ? Sambata in ziua 10 sau luni in ziua 12?

bea ms

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

AditzaC e de preferat vineri, in ziua 9.
Sambata, din cate stiu, trebuie sa te cheme, nu sa mergi din proprie initiativa, iar luni, z12 e cam tarziu.
Ca si costuri e acelasi lucru, daca mergi pentru monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Ana Alexandra, bine ai venit in aceasta lume!
Sa fii inconjurate de Iubire, Armonie, Frumusete si toate Darurile Divine sa vina catre tine de fiecare data cand vei avea nevoie!

Lucialu sa va traiasca fetita!
Sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va aduca numai bucurii!
Multa sanatate si toate cele bune si voua, parintilor! Refacere rapida iti doresc dupa cezariana!
Maicuta Domnului sa va ocroteasca mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetelor. Cand va aud ce dureri aveti, ma gandesc ca eu totusi stau bine. Desi mi-a gasit si mie endometrioza la greu, eu nu am si nu aveam nici inainte dureri. Sau oricum foarte putin, iau eventual un antinevralgic, sau un algocalmin si ma lasa.Ce ma enerveaza in schimb f tare e ca de la utrogestan mi se activeaza candida. Acum mi-am dat seama. Am patit-o si luna trecuta si am crezut ca mi s-a activat pur si simplu, desi sptul mi-a spus ca el nu are absolut nimic. Am luat tratamentul pe care il iau de obicei si in urma caruia scap, cel putin pt vreo 6 luni. Si luna aceasta cum am inceput sa imi pun utrogestan, la 4 zile maxim incep si semnele de candida. O sa-i spun medicului si poate imi da altceva...

Mergi la inceput