Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

DUPA 10 LUNI?Mamaaaaaaaaaaa!!!si nu ti-a fost frica ca vor reapara chisturile?eu nu am incercat decat o luna natural, mi-as fi dorit sa incerc mai mult timp natural, dar parca ca un facut cand ma hotarasem asupra acestui lucru, nu am reusit sa iau legatura cu dr. Imi era frica sa iau o decizie de una singura....Asta e, fir-ar sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Magditaaa, ce tare esti!!! Dupa 10 luni!!! Aveai temeri legate de efectele adverse? Dar imediat dupa Diphe ai ramas, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

anais multam

magditza ...tare faza cu sotul tau ! dragul de el ...

Sa vedem cand ne facem timp sa mergem acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Beatrice, eu nu am avut chisturi, doar niste puncte de endometrioza pe fundul de sac Douglas. Daca era mai grav, probabil ca ma apucam rapid de diphe, dar asa, am incercat imediat dupa laparo, stiind ca sunt sanse destul de mari sa reusesc. Am facut si o IA, insa fara rezultatul asteptat.
Anais, asa e, am ramas gravidutza chiar in timpul tratamentul cu diphereline, nici nu a mai apucat sa-mi vina cm dupa ultima injectie, ca am avut teste pozitive si beta mare. Din pacate nu a fost sa fie. Asta e, va fi cu siguranta bine data viitoare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si acum off-topic:a fost cineva pe traseul Babele-VF.Omu?cum vi s-a parut traseul?Dificil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

'neata!
Beatrice, n-am fost pe traseul asta, dar ma bucur ca te gandesti sa mergi. Cred ca miscarea si aerul curat ne relaxeaza si ne fac sa mai uitam de principala noastra grija - adica sa nu ne mai stresam atat.Endometrioza asta e o chestie relativ noua. Ma intreb, oare pe vremea bunicilor noastre, nu exista, sau doar nu se diagnosticase? Eu cred ca nu exista, pt. ca atunci rareori se intampla ca o femeie sa nu poata face copii. Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alina....din pacate nu e asa noua pecum crezi, am gasit articole ce spuneau ca inca din antichitate se stia de boala numai ca nu avea nume, in rest aceeasi descriere, bineinteles fara tratament, diagnosticate dupa ce mureau, la autopsie le gaseau pline de focare de endo, trist, dar adevarat.
Iar despre faptul ca inainte nu aveau probleme de infertilitate e gresit, aveau, dar era "rusine" sa vorbeasca, cunosc destule doamne in jurul meu, de seama parintilor, care au adoptat copii.

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alexia... ce minunat pereche , sa-ti traisaca "cuculetzul" sa se nasca la termen si sa fie sanatos si papacios
Monica... ma bucur ca ne aduci vesti bune
Lucishorrrrrrrrrrrrrr....ma topesc de dorul tau, ce face Pupica? macar o veste mica

pup toate fetele mele dragi Aditza, Cristy, Ralu, Boo,Ioana,Ilenush, Lilishor, Beatrice...tuturor

=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, noi putem lua Branca Ursului? Am mai citit si eu pe ici pe colo ca la unii a avut efect. Dar nu stiu daca e sau nu estrogenic, ceea ce nu ne trebuie noua. Ma gandesc sa incep si eu din nou cu naturistele, tincturi indeosebi. Poate ajuta sa nu mai apara chisturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

mada si eu fata mumoasa , ce faci ? cum esti ?

criss cum merge tb ? mai da-ne de veste ...

magditza

lucia ce face bebelina mumoasa ? cum te simti ?

bea, alina, boo , lilishor , aerlian, isa, ralu, alexia si toate fetele multi

Eu nu ma simt prea bine..ieri a fost prima zi de CM vreau sa va zic ca m-am simtit ca o leguma iar seara au inceput vestinicile dureri , am luat aulin , am stat cu sticla de apa fierbinte , am baut ceai ...si abia abia m-a lasat , dimineata nu eram in stare sa ma dau jos din pat , aproape taras am ajuns la baie unde imi venea sa urlu de durere ...offfff...bineinteles ca nu am fost in stare sa merg la job , asa ca am ramas acasa . Mi-a luat sotul de la farmacie calciu intravenos si ibalgin forte . Am luat din alea si sa zicem ca mi-am revenit putin . Ma doare f rau si stomacul ....am aceleasi dureri ca inainte de operatie. Tare groaznic este ...am momente cand nu pot respira asa de tare ma doare si simt durerea pana in capul pieptului . Am reusit sa imi iau si tratamentul naturist de la CALIVITA . Sunt f bucuroasa ca am luat pastilele , deja am inceput sa le iau , sper sa dea rezultate bune , nu sunt neaparat pt infertilitate , dar trateaza si acest lucru tinand cont ca unul din ele este vit E care este f buna pt ap genital. Abia astept sa imi treaca rusii si sa merg la TUTU , sotul sa faca spermo si asa mai departe . Sunt hotarata sa nu mai astept ..am mai stat asa dupa trat cu DIph crezand ca poate reusesc sa raman , dar din pacate nu am ramas , imi este f frica sa nu imi pierd si a doua trompa din cauza chisturilor
Sper ca maine sa ma simt mai bine .

Pupici

Mergi la inceput