Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)
Raspunsuri - Pagina 18
Isa78 spune:
Buna fetelor
Am si eu o nedumerire si poate puteti sa ma ajutati.
Am endometrioza ca si voi, stadiul 3, perata clasic, tratament cu decapertil 3 luni, prima in 30 ian 2009. Ciclu mi-a venit in 17 iulie 2009 si astept sa-mi vina cel de-al doilea pt a putea incepe stimularea (pt ca voi face FIV). Sunt in ziua 34 si rusii nu mai vin. A mai patit cineva asa ceva?
Astep un raspuns
Mersi
aditzaC spune:
anais
multumesc ....stiu ca sunt greu de convins am mai auzit cazuri .
isa
bine ai venit ! in leg cu problema ta ...eu stiu ca se inatmpla sa mai intarzie si dupa trat cu diph , si eu am patit-o , dar sa speram ca este
...dc nu ? Bafta !
magdita spune:
Buna dragele mele,
In sfarsit am reusit sa va citesc din urma. Asadar :
Ralu
, aveti un copil foarte reusit, mai frumos pe zi ce trece.
Alexutza
, felicitari pentru
. Este cum nu se poate mai bine. Sarcina usoara in continuare
.
Lucic
, de-abia asteptam poze cu pupa si primele impresii de proaspata mamica
.
Cristy
, Lilisor
, luna asta e luna voastra
. Va astept cu II.
AditzaC
, tare mult m-a amuzat distractia ta de la miezul noptii
.
Beatrice
, casa de piatra, sa fiti sanatosi, fericiti si binecuvantati in curand cu bebe.
Anais
, off, nu stiu ce sa mai zic de endometrioza, sunt multe fete, printre care si eu, care au obtinut sarcina si cu endo, adevarat dupa 5 ani si dupa diphe in cazul meu, iar legat de penetrarea cu greutate a ovocitului de catre spermatozoid, la sarcina mea, cu ou clar, doi spermatozoizi au penetrat ovocitul, deci pelicula aceea exterioara nu a fost asa de groasa, incat sa nu poata fi penetrata. Orice ai hotari, bafta multa si Doamne ajuta.
Boo
, imi pare rau ca ai primit vesti proaste despre refacerea endometriozei atat de curand dupa nastere, sananate multa iti doresc, ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Ioana, Madutz si toate fetele nementionate

Va pun mai jos poze din concediu si de la botez : www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank"> aici
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC si sa il trimit pe sot la spermograma ![]() ![]() pt toate ! |
Sa nu-mi spui ca sotul tau nu si-a facut spermograma niciodata pana acum?
Este cel mai important lucru in investigatiile legate de infertilitatea de cuplu, in primul rand se face spermograma, si daca e ok, se incep investigatiile amanuntite la femeie. Au fost cazuri in care femeile au trecut prin tot felul de investigatii, laparoscopii, etc, ca sa decopere in final ca problema era la sot
. Nu era mai simplu sa se elimine din start factorul masculin si de-abia dupa aceea sa treaca femeia prin toate investigatiile astea mai mult sau mai putin invazive? Concluzia : urgent spermograma ! O poate face degeaba, sa descopere ca are o spermograma de donator, Doamne ajuta, dar trebuie facuta, sa elimini o eventuala problema de factor masculin. Va tin pumnii
.
!!!Doamne ajuta tuturor

Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Anul asta se va intampla
aditzaC spune:
magditza
..nu a facut nici o spermograma ![]()
....am sa ii spun astazi daca prind momentul ca tb sa o faca cat mai curand . Imi rec o clinica ? In mod sigur nu va dorii sa mergem acolo ci o vom duce noi acolo .....am sa caut si pe net o clinica unde se face spermograma si este aproape de noi . Multam 
magdita spune:
Iubita, daca tot vrei sa ajungi la dr.T, ti-o recomand pe dr.Matei, cu care colaboreaza T. O sa-ti dau pe privat numarul ei de telefon. Spermograma se prelucreaza la clinica dr.-ului T. Poti sa o duci si gata recoltata de acasa, insa in anumite conditii : sa ajungi cu ea in maxim jumatate de ora de la recoltare, tinuta la cald, la temperatura corpului, iar sotul sa aiba intre 3 si 5 zile de abstinenta, nici mai mult, nici mai putin, ca iese proasta, si sa nu se spele inainte decat cu apa caldutza, fara sapun sau gel de dus. Oricum, se stie ca dr.Matei nu e deloc "darnica" cu spermogramele, adica daca la alt laborator i-ar iesi poate normospermie ( adica normala ), la dumneaei sa te astepti cel putin la asteozoospermie ( adica lenti
). Oricum, bafta multa si sa ne anunti ca e donator sotul tau
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla
aditzaC spune:
neata fetelor 
magditza
...ms mult de tot , am primit nr dumneai. Aseara am avut o mika discutie cu al meu , i-am spus ca voi incepe din nou '' cautarile '' in ce priveste proiectul bebe
si ca de data asta vom face mult mai multe lucruri ...printre care el va tb sa faca spermograma . A fost de accord
...ceea ce ma bucura f tare . Nu am discutat in ce fel ce si cum vom face , important este ca a fost de accord .
Isa
stiu ca asteptarea asta te omoara ....nu avem ce face , important este sa nu ne pierdem rabdarea .
Fetelor eu raportez prima zi de CM ....de fapt , spuneti-mi si mie un lucru ca sunt cam derutata ....aseara am avut o picatura de CM sa zicem , chestia aceea de inceput ...se considera ca fiind prima zi cea de ieri sau de astazi ? Mom ma simt bine ....mici dureri de ovare . Sa vedem cu ma voi simtii in continuare . Abia astept sa imi treaca si sa merg la DR T si bineinteles sa incep investigatiile .
criss
ce faci iubita ? cum merge tb ?
Va pupik pe toate 

anais74 spune:
Isa
nu stiu ce sa iti spun legat de intarzierea asta....depinde de mai multi factori: tie obisnuia sa iti intarzie? la cate zile iti vine de obicei? poate nu ar fi o idee rea sa consulti medicul in cazul in care intarzie mai mult. Sa vezi care e cauza...asta dupa ce excluzi posibilitatea unei sarcini, bineinteles.
Magdita draga
, incurajari ca acestea imi dau incredere si putere sa merg mai departe. te rog sa ma crezi, ca aproape am memorat toate povestile fetelor de pe prima pagina, de atatea ori le-am citit. Daca la voi s-a putut, poate o sa mearga si la mine.
aditza,
ma bucur ca ai avut discutia cu sotul si ca e de acord. E ff important!! Multa bafta la rezultat!!!
magdita spune:
Aditza
, ma bucur ca ti-ai convins sotul
. Al meu, saracul, ma intreaba daca lui nu-i mai dau nimic sa inghita sau cand mai face o spermograma la Bucuresti
? Si vorbeste serios, nu face misto
.
Anais
, trebuie sa avem rabdare, asta e cel mai greu.
Chiar vroiam sa va zic ca dupa tratamentul cu diphe, mie mi-au disparut durerile de z1
. Am avut deja vreo 3 sau 4 cm si nu a fost nevoie sa iau analgezice
, deci si-a facut treaba tratamentul. Poate va amintiti ca eu am facut tratamentul cu diphe dupa 10 luni de la laparo, deci am vazut cum e si dupa laparo, aproape la fel ca inainte era. Insa dupa diphe, e alta viata
.

!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla