sotul are o amanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Ai dreptate Violeta in partea cu "dar se poate doar daca vrea asta".

Insa daca nu a vrut s-a tinut tare pe pozitia lui. Ar fi trebuit, cred, sa stai si tu (mai) tare pe pozitia ta.

De aici incolo m-as opri fiindca nu vreau sa fac morala nimanui si mi se nasc intrebari la care nu as astepta neaparat un raspuns (de genul de ce nu i-ai cerut imperativ sa nu mai stea nejustificat de mult la servici, de ce au trebuit sa treaca 5-6 ani etc. etc.).

Sper ca macar discutia sa foloseasca altora in casniciile lor viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_io

Ai dreptate Violeta in partea cu "dar se poate doar daca vrea asta".

Insa daca nu a vrut s-a tinut tare pe pozitia lui. Ar fi trebuit, cred, sa stai si tu (mai) tare pe pozitia ta.

De aici incolo m-as opri fiindca nu vreau sa fac morala nimanui si mi se nasc intrebari la care nu as astepta neaparat un raspuns (de genul de ce nu i-ai cerut imperativ sa nu mai stea nejustificat de mult la servici, de ce au trebuit sa treaca 5-6 ani etc. etc.).

Sper ca macar discutia sa foloseasca altora in casniciile lor viitoare...

i-am cerut de toate....
nu are sens sa intru in detalii...pt ca depide si de om....
mie imi spunea ca el aduce bani acasa si ca e musai sa ramana ca nu are incotro...
de fapt el si acum sta pana la ora 10 si au trecut de atunci nu 5-6 ani ,ci 10 ani....
de fiecare data are ceva de facut si totdeauna e ceva f important...
si cand nu are ceva important gaseste ,de exemplu vrea sa invete....ca cica pana in 40 trebuie sa invete tot,apoi numai astia 2 -3 ani,pe urma a schimbat firma si acoloevident trebuia sa invete inca 2-3 ani....si tot asa....

asa ca eu m-am resemnat si il las sa-si traiasca viata cum o vrea el...fara mine desigur....
numai copilul poate ca are de suferit,desi si el s-a obisnuit cu situatia....

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte ceva.
In posturile ei Albuta (ca marea majoritate a mamelor, de altfel) isi face probleme si planuri de viitor si griji pentru ea si, mai ales, pentru copiii ei.

Gresita atitudine, zau... Asa cum a zis si Violeta divortul este uneori singura alternativa lasata de consort.

Dar unde scrie ca asta inseamna ca el sa scape usor? In timp ce Albuta isi stoarce creierii pentru a gasi solutii barbatul ei are preocupari mai relaxante, nu?

Ca sa n-o mai lungesc, atitudinea corecta (chiar daca numai pur teatrala si fara legatura cu dorintele voastre reale) este: "Dragule, nu mai merge si trebuie sa divortam. Eu nu am mijloace materiale suficiente ca sa-i cresc, asa ca iti vor ramane tie copiii. Te rog sa-i duci in vizita prietenei tale pentru ca sa se obisnuiasca copiii cu ea."
Dupa care iti iei poseta, te duci in parc, te plimbi 4 ore, te intorci acasa si-l intrebi daca le-a dat copiilor sa manance. Si-i spui sa-si schimbe camasa ca e foarte transpirata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bebe, esti simpatic!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

bebe .
cred ca toate grijile astea cu viitorul sunt o scuza ca sa nu-i dea un sut individului undeva.si nu in spate,desigur.
o scuza ca sa-si justifice iertarea pe care deja i-a pregatit-o.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

bebe .
cred ca toate grijile astea cu viitorul sunt o scuza ca sa nu-i dea un sut individului undeva.si nu in spate,desigur.
o scuza ca sa-si justifice iertarea pe care deja i-a pregatit-o.

Asa e. Dar ce, asta inseamna sa nu-l bage in corzi asa putin, de gust, ca sa vada ce inseamna? Mai ales ca Albuta poate invoca sa plece in strainatate si ca nu poate lua copiii cu ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_io

Mi-am mai adus aminte ceva.
In posturile ei Albuta (ca marea majoritate a mamelor, de altfel) isi face probleme si planuri de viitor si griji pentru ea si, mai ales, pentru copiii ei.

Gresita atitudine, zau... Asa cum a zis si Violeta divortul este uneori singura alternativa lasata de consort.

Dar unde scrie ca asta inseamna ca el sa scape usor? In timp ce Albuta isi stoarce creierii pentru a gasi solutii barbatul ei are preocupari mai relaxante, nu?

Ca sa n-o mai lungesc, atitudinea corecta (chiar daca numai pur teatrala si fara legatura cu dorintele voastre reale) este: "Dragule, nu mai merge si trebuie sa divortam. Eu nu am mijloace materiale suficiente ca sa-i cresc, asa ca iti vor ramane tie copiii. Te rog sa-i duci in vizita prietenei tale pentru ca sa se obisnuiasca copiii cu ea."
Dupa care iti iei poseta, te duci in parc, te plimbi 4 ore, te intorci acasa si-l intrebi daca le-a dat copiilor sa manance. Si-i spui sa-si schimbe camasa ca e foarte transpirata.

nu pot sa nu zic
eu i-as mai da si o poseta in cap
dar asta zic acum dupa n ani caa tunci imi era mila de copil sa-l las singur cu el.....

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

mai,copilul nu i l-as lasa.ca o ranesc pe ea-fetita.e lipita de mine.
dar as pleca si de as manca o felie de paine,numa sa nu-i dau satisfactie.........(nu pot sa zic ca-mi iau avertisment de injuratura).ca sa vada ca nu stau dupa fundu lui.de bani,nu-mi pasa,ii fac la loc.mai bine saraca decat calcata in picioare.c ala ora asta el isi bate joc,asta e clar.acu,fiecare cum vrea.

Mergi la inceput

Eu am spus deja ca nu ar fi necesar sa-i si lasati copilul (copiii) definitiv. Evident. Dar nici macar 2-3 ore de efort spiritual alaturi de copilul ce intreaba unde-i mami nu i-ai oferi?

Mergi la inceput

him.atata mai treaca-mearga.problema e ca al meu s-ar descurca.adica au mai stat numai ei 2.nu din motivele de mai sus,din motive de cursuri,servici.
as cauta o alta metoda,mai dureroasa.deja ma gandesc care ar fi.ca sa fie pregatita,in caz de......o scot urgent din buzunar si i-o servesc fierbinte.

Mergi la inceput