sotul are o amanta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

coipu'urla ca din gura de sarpe cand il vedea pe ta-suca nu stia cine e...
asa ca ce sa-l lasi?!
abia pe la 5 ani a ineput sa stea cu el...

danny,la teorie stateam si eu fff bine,dar cand a fost vb de pus in practica

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

de asta mi-e frica si mie.
pana acu am plecat destu de usor.si zau ca a fugit dupa mineca ma durea,ast anumai eu stiam cat.credeam ca mi se rupe inima.dar el nu va afla veci.asa,de chichi si de bambus.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_io

N-a postat nici un barbat in afara de Marius (care a tras, de fapt, in alta parte), asa ca imi permit eu sa ofer informatii din interior.
Precizare pentru cine nu stie: eu am doi copii maricei (in curand trei, he he he).

Cazul albutei este clasic, l-am auzit si vazut de atatea ori ca nici macar nu ma mai emotioneaza cine stie ce.

De ce comite masculul speciei noastre asemenea imbecilitati? Simplu: fiindca are ceva ce mamele nu au - timp. Timp in care se afla departe de toate aspectele pe care le reprezinta cresterea unui copil.
De exemplu este intrebata nevasta-mea: "Tu crezi ca barbatu-tau te inseala?" Si ea raspunde nonsalant: "N-are cum. N-are cand."

E adevarat ca suntem oameni moderni si ne petrecem 8 ore pe zi fara sa fim cu familia. Dar va asigur eu ca daca atunci cand barbatul vostru ajunge acasa il faceti partener in cresterea copilului va fi a doua zi la servici atat de obosit incat nici unei domnisoare nu i se va mai parea prea atractiv cu ochii carpiti de nesomn. A, si inca ceva. Daca barbatusul are banii lui si tu ca mamica ai banii tai (sau ai cati iti "aloca" el) e nasol. Iar daca la incercarea ta de a gestiona impreuna banii incepe sa verse texte, e de-a dreptul deja divortabil. Va garantez. Ca voi nu veti avea nici o dovada ca v-ar insela sau va veti complace in ideea ca voi aveti ce va doriti (o casnicie fericita) nu are, in fapt, mare relevanta. V-as reaminti cazul lui Dumitru Tinu (sa-i fie tarana usoara).

In concluzie si rezumat: sotul trebuie sa fie partener acasa (da cu aspiratorul, face baie copiilor, intinde rufele, ce-o vrea el...) si banii ii gestionati in comun. Sa nu ziceti ca nu vi s-a spus...

cea mai pertinenta parere de pana acum!
dc o ziceam eu, mi se zicea iar ca sunt prea radicala.
:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_io

Mi-am mai adus aminte ceva.
In posturile ei Albuta (ca marea majoritate a mamelor, de altfel) isi face probleme si planuri de viitor si griji pentru ea si, mai ales, pentru copiii ei.

Gresita atitudine, zau... Asa cum a zis si Violeta divortul este uneori singura alternativa lasata de consort.

Dar unde scrie ca asta inseamna ca el sa scape usor? In timp ce Albuta isi stoarce creierii pentru a gasi solutii barbatul ei are preocupari mai relaxante, nu?

Ca sa n-o mai lungesc, atitudinea corecta (chiar daca numai pur teatrala si fara legatura cu dorintele voastre reale) este: "Dragule, nu mai merge si trebuie sa divortam. Eu nu am mijloace materiale suficiente ca sa-i cresc, asa ca iti vor ramane tie copiii. Te rog sa-i duci in vizita prietenei tale pentru ca sa se obisnuiasca copiii cu ea."
Dupa care iti iei poseta, te duci in parc, te plimbi 4 ore, te intorci acasa si-l intrebi daca le-a dat copiilor sa manance. Si-i spui sa-si schimbe camasa ca e foarte transpirata.

Super idee! Bravo! Imi place atitudinea ta, asa e

Mergi la inceput