sotul are o amanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albuta spune:

Ma scuzati ca nu intervin mai des. Sunt destul de ocupata.Inca nu-mi vine sa cred ca este vorba de viata mea. Pana acum era totul clar si ordonat in ea.Parca nu s-ar intampla cu noi.De fapt, practic , daca as ignora acest amanunt picant , pentru mine ar fi totul ca de obicei:am grija de copii, de casa, de mica afacere.este foarte greu sa renunti la comoditate , la o viata deja asezata si sa incepi un adevarat razboi, pentru ca sunt sigura ca nu va renunta usor la noi, sigur nu la copii, dar si la mine. Pentru ca cu mine a trecut si prin momente grele si stie deja cum ma comport atunci, iar cu ea a avut probabil doar momente bune, nu stie ce ar face ea cand ar da de greu si daca i-ar fi aproape cum i-am fost eu. Alsa, nu suntem chiar ca fratii. El nu facea dragoste cu mine doar ca sa-si indeplineasca obligatiile conjugale.Eu sunt o femeie destul de frumoasa. Sarcinile nu mi-au modificat aproape deloc corpul. Doar ca acum inca alaptez , cu tot ce rezulta din asta si am slabit.In rest, arat cam la fel ca acum 11 ani. Nu se stie cum ar arata ea dupa 2 sarcini.
Babyblue, sunt de acord cu tine. Daca nu as trce eu prin asta , as vorbi la fel ca tine. Doar ca in viata nu exista numai alb si negru, ci si foarte multe nuante si detalii. Am invatat de-a lungul timpului sa nu mai fiu atat de categorica. Sigur ca niciodata nu as accepta sa-si continue relatia si sa fim in continuare casatoriti. este exclus sa accept amanta. Doar ca este aproape imposibil sa verific daca ea ar mai exista sau nu in viata lui. Doar daca l-as urmari, ceea ce nici nu-mi sta in fire si ar fi si greu de realizat. In rest, ar trebui sa-l cred pe cuvant, ceea ce s-a demonstrat ca nu este cazul.
madau, la fel ca si la tine, ne-am pierdut undeva pe drum .Daca am face absttractie de cele aflate, probabil ca am retrai usor o noua luna de m iere, mai ales ca la malul marii, unde suntem noi si toata lumaea vine sa se distreze si este relaxata, nici nu ar fi greu. Insasi atmfosfera te imbie. sunt sigura ca nu ar vrea sa-si piarda copiii, pentru ei ar fi in stare sa renunte la o relatie. Probabil ca va renunta, insa nu stiu peste cat timp. Sunt sigura ca nici amanta nu va mai sta mult in tensiune, il va pune sa aleaga, pentru ca pe ea o preseaza timpul, plus ca nici unul nu stie cum ar merge relatia lor daca ar trai efectiv impreuna. Fiecare dintre ei stie ce ar lasa in urma, si amanta ar renunta, dupa spusele lui la un trai destul de comod (navigatorul primeste circa 3 mii euro pe luna, a cumparat un apartament in rate), desi nu s-ar mai intelege la fel de bine cu logodnicul ei, nu-l mai iubeste. Ei, dar iubirea trece pana la urma prin stomac.
Sunt sigura ca balanta inclina in favoarea mea, dar problema este ce mai simt eu si daca merita sa mai traiesc cu el. Divortul are o serie de avantaje , dar si dezavantaje:1 ar trebui sa-mi schimb complet modul de viata. in Constanta nu am nici o ruda de-a mea, chiar ar trebui sa plec in alta tara si sa vand totul sau sa pastrez afacerea si sa vin doar pe perioada verii, desi mi-ar fi greu sa o mai fac, deoarece chiar daca eu ma ocup de ea zi de zi mai mult, fara suportul lui ar fi foarte greu de facut , el se ocupa de partea tehnica, care il solicita din cand in cand.2 Le-ar fi greu copiilor. Nu e vorba sa ne mutam sau sa se mute pe alta strada, ci in alta tara, iar el ar lupta din rasputeri, prin toate mijloacele sa-i fie atribuit macar un copil la divort. Si nu ar fi exclus.Daca s-ar putea intampla aa ceva , nu-mi trebuie divort 0 suta de ani.3. char daca nu as avea probleme financiare deosebite,sunt sigura ca tatal meu m-ar ajuta cel putin la inceput, este greu sa cresti 2 copii singura si chiar singuratatea este grea. Sunt constienta ca char daca nu arat rau, 2 copii ar fi un "impediment" sa ma recasatoresc. si nu vreau sa ajung la batranete singura si inraita.Iar relatii pasagere nu cred ca voi vrea.
In fine, cre ca voi mai astepta cateva zile sa vad ce se mai intampla, mnai ales ca are de luat o decizie pe plan profesional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Albuta, eu nu sunt experta in legislatie dar din cate stiu eu si judecand situatia ta, sotul tau nu are nici o sansa sa primeasca nici un copil, daramite doi. Copilul ramane aproape intotdeauna cu mama. Doar daca ar dovedi ca esti o mama nepotrivita, ca esti un pericol pt copiii tai, ceea ce nu e cazul, si oricum si asa ar fi foarte greu ca cineva sa-i acorde copiii. Mai ales ca cel care a gresit este el. El, dupa parerea mea, nu are nici o sansa. Si in nici un caz nu cred ca cineva, vreun judecator ar desparti doi frati. Poate numai in cazul in care ai cere tu acest lucru, neavand cu ce sa cresti doi copii... lucru care nu poate fi pus in discutie, tinand cont ca tu conduci afacerea. Deci nu esti o incapabila: ai grija de copii, de casa, de afacere. Asta inseamna foarte mult. Deci, explica-i clar, ca aceste amenintari, ca iti ia copiii sunt nefondate si ca daca e sa jucati dur el e singurul care va avea de pierdut. Cred ca el te considera cam proasta, ca nu stie pe ce lume te afli si ca fara el esti moarta... Scuza-ma ca-ti spun, dar barbatii de acest gen nu valoreaza nici doi bani si merita lasati, ca-s pe cat de prosti de bubuie si fuduli nevoie mare... la modul cel mai serios, chit ca poate vor fi persoane care ma vor combate... Cineva zicea pe-aici ca lumea sare repede sa dea sfaturi si sa incurajeze divortul. Eu nu incurajez divortul... cred sincer ca a gresi e omeneste si ca orice om merita o a doua sansa, DAR sunt cateva nuante in situatia ta care spun mai mult decat orice si nu cred ca acele lucruri pot fi iertate:
1. Iti reproseaza ca nu te-ai ocupat de el, ca nu ai fost destul de dragastoasa, cand tu treceai si cred ca inca mai treci printr-o situatie tare delicata cu sarcina, cu noul bebelus, cu alaptatul, cu noptile nedormite... Ar fi trebuit sa te inteleaga el, el sa te sprijine, si el sa fie alaturi de tine si sa te resfete el pe tine, sa fie dragastos... in fine, sa se comporte ca un sot a carei sotie tocmai i-a adus pe lume al doilea copilas. deci asta cu reprosatul, cu aruncatul vinei asupra ta mi se pare culmea magariei... Si ce face el in continuare?:
2. recunoaste adulterul si cu cea mai mare nerusinare iti cere sa accepti situatia rusinoasa de a imparti barbatul! In nici un caz nu-si cere scuze si nu face nimic sa indrepte greseala, sa rezolve situatia!!!! NU! EL VREA SA CONTINUE! El o iubeste si nu vrea sa renunte la ea! Asta e ceea ce ma face sa sppun ca sotul tau nu merita iertat, nu merita a doua sansa, pt ca el nu cere o a doua sansa, el nu vrea sa se indrepte. El vrea ca tu sa fii complice la adulterul lui...
3. Mi se pare o nemernicie ca cineva, cu atat mai mult omul cu care ai impartit atatea timp de 11 ani, plus doi copii, sa te ameninte ca iti ia copiii! Asta e strigator la cer! Cum poti sa ameninti o mama ca ii iei copiii? Ce fel de om trebuie sa fii?

Ca sa nu ne acuze binevoitorii ca incurajam divortul o sa-ti spun atat: daca te hotarasti sa-i acorzi a doua sansa, daca consideri ca merita, nu te lasa calcata in picioare, arata-i ca esti stapana pe tine, ca stii ce faci, nu te mai lasa aburita si ametita de prostiile lui si mai ales nu accepta existenta amantei. Eventual spune-i ca vrei sa stai de vorba cu ea si cu logodnicul ei si cu sotul tau de fata, chiar daca e doar de forma, adica sa joci un pic la cacialma: daca e adevarat ca individa nu o sa renunte la casatoria cu marinarul fiindca acesta castiga multi bani, atunci or sa se sperie cand or sa auda ca vrei sa-i strici apele cu el.. daca te hotarasti sa te desparti de el fii mai increzatoare, ca legea e de partea ta. Cred ca in ambele cazuri ar trebui sa te consulti cu un avocat ca sa stii ce implica un divort, sunt sigura ca te vei linisti si vei afla ca ai multe drepturi pe care sotul tau zice ca nu le ai si la o adica poti sai si dai cu tifla cand va mai indrazni sa te ameninte....
Spui ca nu ai pe nimeni in Constanta: ba da, te ai pe tine si pe copiii tai si asta ar trebui sat-i fie de ajuns si cei doi ingerasi sa-ti dea putere sa lupti pt ei. Si iti repet: te ai pe tine: cu toate problemele tale conduci o afacere si asta dovedeste ca te poti descurca farael, ca esti capabila sa faci totul singura... problemele tehnice pe care le rezolva sotul tau din cand in cand le poate rezolva oricine cu o calificare...
Dar in nici un caz nu trebuie sa te mai gandesti ca-i vei scoate pe copii din Romania, caci pe cale legala nu vei reusi: chiar daca vei divorta nu-i vei putea scoate din tara fara consimtamantul lui si nu cred ca ti-l va da. Deci scoate-ti asta din cap. Ai mai multa incredere in tine si vei gsi solutii la problemele tale, nu ma indoiesc. Mult succes si mult curaj. Si iti doresc multa intelepciune, sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ei,albuta,ce mai faceti?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna Albuta,
In povestea ta m-am regasit si eu (undeva in trecut) ,cu anumite diferente.Am primit citatie de divort fara sa fiu nici macar anuntata ca vrea sa divorteze,eu stiam deja ca are o amanta , dar el nu recunostea(aveam dovezi!), in dimineata divortului sa trezit ca vrea sa-si salveze casnicia(fetita avea aprope 2 ani), in drum spre tribunal am fost intrebata daca ma deranjeaza sa-l impart si cu altcineva(culmea nesimtirii), binenteles ca am spus nu!!..totusi a decis ca ne vrea pe noi..am hotarat sa-i mai dau o sansa, care sa transformat in noptii nedormite, zile intregi singura,si o inima pustiita,dupa 2 luni am avut o discutie si am hotarat ca e mai bine sa divortam..si am facut-o.E un drum care este la inceput destul de nesigur, dar am preferat nesiguranta si linistea mea si a copilului meu ,decat nesiguranta zilei de maine alaturi de el.
Eu mi-am luat fetita si dupa 7 luni in care nici macar nu a venit sa o viziteze(doar inainte de a pleca), si am plecat in Uk, cu un copil mic dar o mare speranta in suflet de a fi respectata.Mi-am refacut viata(fetita mea are cu adevarat un tata acum),si pot sa-ti spun cu mana pe suflet ca conceptia barbatilor de peste melaguri este total diferita de cea a barbatilor din romania(desigur sunt si exceptii ).Nu conteaza cati copii ai,pentru ca in momentul in care cineva te iubeste isi asuma responsabilitatea si pentru copii tai.
El si-a refacaut viata la mai putin de un an are un copil de 2 ani, si a ajuns sa ma streseze pe mine cu mailuri, cat de mizerabila viata are el acum(cu fosta amanta si actuala sotie!!)si probabil ca deja este in cautari catre o alta.
Concluzia este ca chiar daca sotul tau se va trezi , nu vei mai avea niciodata siguranta ca maine va fi iar nemultumit de tine.!!!
A si inca ceva ,acu 3 ani sa schimbat legea in privinta copiilor,nu ti se mai cere acordul tatalui sa iesi din tara, ti se cere decizia de divort prin care se atesta ca copii ti-au fost incredintati tie.
Iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copii tai(tu iti cunosti cel mai bine sotul!!)si sa nu iti fie frica de viitor.
Numai bine tie si copiilor tai.

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si 40+bebe Alexandra Isabella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

N-a postat nici un barbat in afara de Marius (care a tras, de fapt, in alta parte), asa ca imi permit eu sa ofer informatii din interior.
Precizare pentru cine nu stie: eu am doi copii maricei (in curand trei, he he he).

Cazul albutei este clasic, l-am auzit si vazut de atatea ori ca nici macar nu ma mai emotioneaza cine stie ce.

De ce comite masculul speciei noastre asemenea imbecilitati? Simplu: fiindca are ceva ce mamele nu au - timp. Timp in care se afla departe de toate aspectele pe care le reprezinta cresterea unui copil.
De exemplu este intrebata nevasta-mea: "Tu crezi ca barbatu-tau te inseala?" Si ea raspunde nonsalant: "N-are cum. N-are cand."

E adevarat ca suntem oameni moderni si ne petrecem 8 ore pe zi fara sa fim cu familia. Dar va asigur eu ca daca atunci cand barbatul vostru ajunge acasa il faceti partener in cresterea copilului va fi a doua zi la servici atat de obosit incat nici unei domnisoare nu i se va mai parea prea atractiv cu ochii carpiti de nesomn. A, si inca ceva. Daca barbatusul are banii lui si tu ca mamica ai banii tai (sau ai cati iti "aloca" el) e nasol. Iar daca la incercarea ta de a gestiona impreuna banii incepe sa verse texte, e de-a dreptul deja divortabil. Va garantez. Ca voi nu veti avea nici o dovada ca v-ar insela sau va veti complace in ideea ca voi aveti ce va doriti (o casnicie fericita) nu are, in fapt, mare relevanta. V-as reaminti cazul lui Dumitru Tinu (sa-i fie tarana usoara).

In concluzie si rezumat: sotul trebuie sa fie partener acasa (da cu aspiratorul, face baie copiilor, intinde rufele, ce-o vrea el...) si banii ii gestionati in comun. Sa nu ziceti ca nu vi s-a spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

Buna Albuta
am trecut prin situatia ta acum 13 ani. eu simteam ca mai exista cineva in viata lui si tot ii spunem unei prietene, pina cind intr-o seara cu prietena si cu sotul meu linga noi am deschis discutia ca o gluma ,el a prins curaj si ne-a confirmat presimtirea mea
am ris in hohote nu l-am cicalit doar faceam glume "cu presimtirea" ea a disparut din universul lui rapid fiinca eu m-am aratat indiferenta si au trecut 13 ani de atunci m-ai avem inca 2 copii ca eu am vrut tot timpul o fata ( si o am) el a intrat in zona papucului meu ca s-a simtit vinovat eu si cei 3 copii o ducem f bine si APA MERGE INAINTE PIETRELE RAMIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Citat:
citat din mesajul lui vlahos

Buna Albuta
am trecut prin situatia ta acum 13 ani. eu simteam ca mai exista cineva in viata lui si tot ii spunem unei prietene, pina cind intr-o seara cu prietena si cu sotul meu linga noi am deschis discutia ca o gluma ,el a prins curaj si ne-a confirmat presimtirea mea
am ris in hohote nu l-am cicalit doar faceam glume "cu presimtirea" ea a disparut din universul lui rapid fiinca eu m-am aratat indiferenta si au trecut 13 ani de atunci m-ai avem inca 2 copii ca eu am vrut tot timpul o fata ( si o am) el a intrat in zona papucului meu ca s-a simtit vinovat eu si cei 3 copii o ducem f bine si APA MERGE INAINTE PIETRELE RAMIN

Si el cum o duce? (nu de alta dar ai omis sa precizezi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

el face slalom cu cafeaua mea incalzeste mincarea pt cei mici se grabeste sa ne scoata la o inghetata chiar daca e aproape de miezul-noptii...si acum ami ride de "presimtirea" mea se bucura ca nu-ia facut traistuta e fericit cu "bilantul dupa ce trage linie "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_io

N-a postat nici un barbat in afara de Marius (care a tras, de fapt, in alta parte), asa ca imi permit eu sa ofer informatii din interior.
Precizare pentru cine nu stie: eu am doi copii maricei (in curand trei, he he he).

Cazul albutei este clasic, l-am auzit si vazut de atatea ori ca nici macar nu ma mai emotioneaza cine stie ce.

De ce comite masculul speciei noastre asemenea imbecilitati? Simplu: fiindca are ceva ce mamele nu au - timp. Timp in care se afla departe de toate aspectele pe care le reprezinta cresterea unui copil.
De exemplu este intrebata nevasta-mea: "Tu crezi ca barbatu-tau te inseala?" Si ea raspunde nonsalant: "N-are cum. N-are cand."

E adevarat ca suntem oameni moderni si ne petrecem 8 ore pe zi fara sa fim cu familia. Dar va asigur eu ca daca atunci cand barbatul vostru ajunge acasa il faceti partener in cresterea copilului va fi a doua zi la servici atat de obosit incat nici unei domnisoare nu i se va mai parea prea atractiv cu ochii carpiti de nesomn. A, si inca ceva. Daca barbatusul are banii lui si tu ca mamica ai banii tai (sau ai cati iti "aloca" el) e nasol. Iar daca la incercarea ta de a gestiona impreuna banii incepe sa verse texte, e de-a dreptul deja divortabil. Va garantez. Ca voi nu veti avea nici o dovada ca v-ar insela sau va veti complace in ideea ca voi aveti ce va doriti (o casnicie fericita) nu are, in fapt, mare relevanta. V-as reaminti cazul lui Dumitru Tinu (sa-i fie tarana usoara).

In concluzie si rezumat: sotul trebuie sa fie partener acasa (da cu aspiratorul, face baie copiilor, intinde rufele, ce-o vrea el...) si banii ii gestionati in comun. Sa nu ziceti ca nu vi s-a spus...

Mare dreptate ai!!! Pai de ce nu mi-ai zis acu vreo 5 ani treburile astea??

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

...pai il faci partener in cresterea copilului/copiilor...dar se poate doar daca vrea asta
ca al meu fost, par example, a venit o data, de doua ori si a 3-a oara dupa ce a vazut ca e cam groasa treaba....nu l-am mai prins...cica are treaba(avea )la serviciu
si uite asa avea el treaba in fiecare zi pana la 9-10 si in weekend-uri si asa mai departe
si treaba asta a tinut vreo 5 -6 ani....
intre timp s-a ales praful de tot .....

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput