sotul are o amanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ca pana la urma, ce=i lipseste la tine e provocarea.

eu i-as da o provocare sa o tina minte.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

adica tu famile,afacere,si el amanta......nici nu as mai sta pe ganduri.cred ca si-a luat lumea in cap de prea mult bine.nu ai fost destul de femeie??ce ar fi sa nasca el?cred ca nu te-ai vaitat destul.oricat de grea ar fi lupta,copiii nu ti-i va lua nime.nu mai calca,spala pt el.nu mai fi "fraiera" lui.daca asa nu i-a placut,intoarce pagina.fii opusa la ce ai fost pana acum.nu mai fa nimic pt el.fa pt tine si copii.as vrea sa-i vad fata cand nu va gasi mancare,haine curate si calcate.pune-i-le in brate sa le duca la amanta.sa i le faca ea.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

adica tu famile,afacere,si el amanta......nici nu as mai sta pe ganduri.cred ca si-a luat lumea in cap de prea mult bine.nu ai fost destul de femeie??ce ar fi sa nasca el?cred ca nu te-ai vaitat destul.oricat de grea ar fi lupta,copiii nu ti-i va lua nime.nu mai calca,spala pt el.nu mai fi "fraiera" lui.daca asa nu i-a placut,intoarce pagina.fii opusa la ce ai fost pana acum.nu mai fa nimic pt el.fa pt tine si copii.as vrea sa-i vad fata cand nu va gasi mancare,haine curate si calcate.pune-i-le in brate sa le duca la amanta.sa i le faca ea.

nu la amanta, danny, la IUBITA! n-ai inteles ca e IUBITA lui, o iubeste, nu e doar o amanta oarecare....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

tiiiiii,mi-a scapat nuanta.clar,dupa ce mi-as fi revenit din shoc,hainele in brate si valeaaaa.mai ales alea murdare,necalcate.dar i le-as pune eu in sacosa,sa fiu sigura,si as strecura si cateva scutece murdare.sa nu uite ticalosul de unde a plecat.si ea cand debaraseaza.genul asta de oameni nu merita nici o sansa.si zice ca e iubita,ca o iubeste.aaaaaaaaa.simt ca fac "poc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Daca iubita nu mai vrea sa se casatoreasca,eu banui ca asta i-a promis ceva.Adica aia, indragostita,il vede ca-i insurat si pina la urma marinerul nici nu-i asa deranjant ,ca e plecst pe ape.Daca nu-l mai vrea e suspect!Daca n-aveau un gind,cred ca se marita si se vedeau in continuare.Firma e a ta?Ai tu grija un pic la bani,ca poate pleaca si ia tot si de unde nu-i ...Oricum in septembrie se lamureste treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Albuta, eu ma gandesc la o alta abordare.

Eu i-as acorda omului cu care am trait atata vreme si cu care am 2 copii putin credit. Daca a spus ca e indragostit de alta, dar nu a avut relatii fizice cu ea, de ce nu il crezi? Sunt si cazuri de astea, oameni care se indragostesc de altul/alta decat sotul/sotia, dar care ar face apoi orice sa isi salveze casnicia, sa fie din nou fericiti, sa se reindragosteasca daca vrei de cel care e alaturi de ei. Si lupta pt asta si reusesc sa fie mai uniti si mai fericiti ca oricand. Impreuna.

De ce sa sarim imediat cu hai divortul etc? De ce nu vrei sa il crezi mai degraba? Mai ales daca este o persoana profund morala, mai bine crede-l si incearca sa salvezi si apoi sa cresti ceea ce ai: o familie!

(Retoric: Am observat ca pe forumul asta ne place sa incurajam oamenii sa divorteze, sa distruga mai degraba decat sa hraneasca si sa creasca o casnicie! Oare chiar suntem perfecti de putem sa aruncam asa cu pietre?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stai sa vezi cand era subiectul pe invers - adica ea sotia - mama etc etc avea un amant, acolo era aproape Ok si scuzabil vroiau putin divertisment, diversitate, nu era deloc o asa de mare problema, el (sotul) era de vina pt ca nu era romantic sau nu zambea la momentul X sau oricum nu are importanta. Divort? Haida de' pai de ce? Ca a vrut si ea sotia-mama etc sa mai simta fluturi in stomac, sa se mai doreasca iubita (in pat) sa mai schimbe cate ceva?
Sotul are o amanta - huuuoooo, divort scuipat intre ochi etc etc
Sotia are un amant - sotul e de vina - nu e chiar asa o problema etc etc.
-----------
eu (si) asta am vazut cel putin.... asa pentru conformitatea situatiilor

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Marius,n-ai "mirosit" tu cu nasu' tau cel fin ca sotiile sunt mai subtile cand se indragostesc?!

"

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilancia spune:

nu esti nici prima si nici ultima careia i se intampla acest lucru, nu exista prea multe optiuni........daca l iubesti exista doua variante: divortul sau fa l sa aleaga (daca renunta la tine in favoarea celeilalte atunci nu sunt multe de spus, macar esti cu constiinta impacata ca i ai mai dat o sansa, daca ramane cu tine e spre binele copiilor vostri dar viata voastra nu v a mai fi niciodata la fel pt ca te v a ura probabil ca l ai pus in fata unei alegeri si ca si a sacrificat noua iubire) deci casnicia voastra e cam terminata; daca nu l iubesti poti face un compromis sa ramaneti impreuna ca sa te pui pe piciare, sa te intaresti, sa cresti si sa ti canalizezi viata intr o alta directie dupa care cand vei fi cu adevarat hotarata vei putea cu seninatate sa divortezi.....din ce ai povestit pari a fi genul clasic de femeie care si a dedicat viata copiilor si familiei, cred ca e o mare lovitura pt tine de aceea ma indoiesc ca vei fi foarte rationala pe tema asta....oricum multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu numai ca are o amanta, dar ii cere sotzieie sa accepte situatzia!

Mey da' asa putzin respect nu exista?

Dana

Mergi la inceput