fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 21
mara72 spune:
brunadria si mie mi se pare scurta schema mea de tratament fata de fivurile anterioare cind am facut protocol lung cu 14 zile de inhibare, asteptat cm si apoi alte 10/12 zile de stimulare. Am primit de data asta un protocol scurt, asa ca punctia o sa o am saptamina viitoare, va spun atunci ce am reusit sa produc
. Si da, in ziua 2 de cm am facut un decapetyl iar din ziua urmatoare am si inceput stimularea continuind cu 1/2 decapetil. Azi sunt deja in ziua 5 de stimulare. Mi se pare si mie tare simplu si usor, sper din tot sufletul sa fie si bine si sa produc ceva oute![]()
de maddutz nu stiu nimic, nu am mai vb cu ea .Hai maddutz, pe unde esti?
kry spune:
si eu am reusit cu un protocol scurt, din ziua 2 cu menopur si gonal, iar din ziua 5 si cu cetrotide. O sa fie bine fetelor, trebuie sa fiti optimiste
16+
brunadria spune:
fetelor voi chiar va faceti de cap..![]()
uraticaaaa!!!! hai in ajutor!!!mi e dor de tine!!!
maddutz,lilicica, apalina ,turqoise,denissa ,criadema,georgie , nadia , julia !!!!!!!!!asa sa fac pomenirile, poate uit pe cineva ,
moni , enni ,jovana sunt scutite
au treaba cu 
mara, kry

daca nu apareti,ma duc si eu in lume
,sper ca sunteti bine toate...
Lilicica spune:
Brunadria daca ai strigat asa tare... eu raspund prezent.
Mara in primul rand vreau sa te felicit si sa-ti transmit ca am un feeling ca de data asta vei reusi...cu siguranta, acelasi sentiment l-am avut cand a facut KRY, FIV in Austria si a fost o reusita

.
Kry asteptam culoarea la caruciorul tau

.
Despre mine nu prea am ce sa va spun... nu am mai facut nimic, cred ca am nevoie de ceva sau de cineva care sa ma impulsioneze.... astept reusita lui Mara
.Maine merg sa-mi recolteze secretie sa fac un PAP sa vad cum mai stau, apoi mai vad ce urmeaza.
Brunadria iti doresc si tie multa bafta de data asta... sa fie FIV norocos.
De petruta nu mai stie nimeni nimic?... parca si ea incepuse ceva la unguri.
Va pup si astept numai vesti bune

.
brunadria spune:
lilicica
si eu am primit azi rezultatul la pap dar nu vreau sa ma impacientez, pana nu vb cu dr..chiar asa pregateste ti si tu toate analizele si dupa ce vine mara cu beta mare ,sa poti merge si tu la unguri![]()
chiar asa PETRTA!!!!! la apel!!
e momentul sa va faceti aparitia!!! 
criadema spune:
Mult succes fetelor aflate pe baricade, Mara, Bruni sa dea Dumnezeu sa va vedeti visul implinit si acest fiv sa fie cel norocos.
Kry ce repede trece timpul, deja ai burtica mare
Enni si copiii mei sunt la 35 de saptamani dar in tot ce au facut au fost precoce, si la stat in fund, si la stat in picioare, si la mers, si la vorbit, si la statul pe olita, avantajul ca sunt doi este ca incearca sa se copieze reciproc in ce fac. In general la gemeni si asta am citit si in carti sunt de temperamente diferite, unul este mai energic iar celalalt mai calm. Copiii mei vor face in octombrie 3 ani. De-abia acum simt ca incepe sa fie mai usor pentru ca deja fac multe lucruri singuri, mananca singuri, se imbraca si se dezbraca in mare parte singuri, merg singuri la olita, nu mai au nevoie de pampers nici noaptea, cu mersul nu mai au probleme chiar urca si coboara scarile fara ajutor si fara sa se tina, se joaca impreuna fara interventia noastra si multe altele. E foarte hazliu sa stai si sa-i supraveghezi de la distanta si sa te amuzi de ce poate exista in capusorul lor.
Uratica, ce mai faci? Cum e noul post?

tuturor.
brunadria spune:
criadema 
ce dragalasi sunt copilasii tai![]()
ma si gandesc la ai mei la 3 ani, hoho mai este pana atunci..
le a placut strumfilor la mare,cum s au distrat?
asa e ,supa mara intru eu in focuri.. abia astept..
mara abia astept sa vi cu reusita ta!!
turqoise spune:
neata fetelor!
Bruniuite cum imi fac si eu aparitia de frica
, defapt de cateva zile tot incep sa scriu cate un mesaj, dar ma razgandesc pt. ca nu am nimic concret de spus. asa ca stau in banca mea si va urmaresc pe voi si astept cu nerabdare sa veniti cu vesti bune. cum a iesit PAP-ul?
ma bucur ca s-a stabilit intr-un final data la care vei incepe fiv-ul, doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa iti implinesti visul.
mara, la ce doctor mergi in Ungaria? care sunt criteriile dupa care de da protocol lung sau scurt?te asteptam cu o productie cat mai mare si de cea mai buna calitate
.
fetelor, eu sunt putin intoarsa pe dos de vreo 2 zile, pentru ca am o cunostinta pentru care ziua de astazi este un cosmar pentru ca azi se opereaza de o formatiune tumoroasa, ii va scoate uterul
, deci adio copii, ea nereusind sa ramana insarcinata niciodata.ma cuprinde groaza numai cand ma gandesc prin ce trece.

kry ce repede trec saptamanile , abia astept sa vad culoarea caruciorului, desi cred ca e albastru![]()
fetele si o zi buna sa aveti!
brunadria spune:
turqoise
, ma bucur ca ai mai dat pe aici
sunt in asteptare ptinterpretarea pap ului, astept telefon de la clinica sa vb cu dr ul..
eu trag o fuga in romanica pt o saptamana, daca tot nu am inceput inca , dupa aia gata pana in ianuarie..