fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

kry, cand ne spui ce culoare va avea caruciorul tau?
eu zic ca ascunzi o fetita in burtica

Mergi la inceput

somnoroaselor, unde va ascundeti?
uratica ce faci draga mea , cum esti?
au trecut concediile, la apel toata lumea!!!

Mergi la inceput

daca voi nu ma vreti , eu va vreau!!
am vesti bune , am fost la clinica , pe 20 oct incep
am primit reteta cu injectiile si tot tratamentul
voi pe unde umblati?
mara cum stai cu injectatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Brunadria, muuuuuult succes, vezi ca s-a rezolvat? nu mai e asa mult pana in 20. Va fi fiv-ul norocos. Ce schema ti-au dat?
Mara, Doamne-ajuta sa ne dai in curand vestea cea mare.
pupici fetelor

16+

Mergi la inceput

ma uit pe ordonanta adica pe reteta si am sa va spun si voua cu ce voi face tratamentul , a mai facut cineva asa.
asta e trat meu;
z1 decapeptyl
din z12 puregon900ui
apoi declansarea ovulatiei cu gonado cho.endo org 5000
gonado cho endo org 1500, in ziua punctiei,in ziua et si 4 zile dupa et
dupa punctie estima 200mg,asta cred ca este antibioticul
kardegic 75mg dupa punctie o luna
plus asistenta la domiciliu sa mi faca injectiile..
am scapat de frica de a ma injecta singura!

Mergi la inceput

kry,ce faci burtica frumoasa? cum te simti?
multumesc , sper sa fie ultimul meu fiv!!
ai grija de burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

bruni felicitari, acusica e 20 oct si dai startul, abia astept sa vii cu vestea cea mare.

mara72 ai dat startul?? tinem pumnii si sa ne tii la curent cu evenimentele. si desigur asteptam beta maaaaaaaareeeeeeeeeeeee.

uratica tu ce mai faci??

maddutz iar a disparut???? cred ca vrea ea sa ne faca o surpriza si sa apara cu burtica , doamne ajuta

restul fetelor pe unde va ascundeti????

eu intru mai rar in ultimul timp, ca feciorii astia ai mei nu ma mai lasa nici sa suflu. in special Raymond e un neastamparat si jumatate. Copilul asta deja se ridica si sta singur in picioare, asa ceva n-ati mai vazut. Face treaba asta de la 7 luni, nimanui nu-i vine sa creada (initial ne-am speriat am zis ca nu e bine sa stea in picoare pt oase, insa dr. a spus ca daca se ridica el singur fara ajutor si sta fara sa-l sustinem noi, sa-l lasam ca nu are nimic, daca el poate foarte bine). Din ce am citit eu si am mai intrebat in stanga dreapta, majoritatea copiilor nascuti la termen incep sa se ridice in picioare pe la 9 - 10 luni, ai mei sunt nascuti prematur (la 35 sapt) deci se presupune ca cei prematuri incep sa faca unele lucruri chiar mai tarziu decat cei nascuti la termen, dar uite ca nu e asa. Copilul asta e un fenomen deci tre sa ma tin bine, cine stie ce mai urmeaza. uratica bun ginere ti-ai ales, sa te tii bine, ca asta ne scoate peri albi . Roland este foarte calm, linistit, umbla si el de-a busilea si are tentative de a se ridica, dar inca nu a reusit. Cam atat deocamdata despre noi, sper sa reusesc sa intru mai des sa vad ce faceti.

Cateva pozici noi cu noi

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

tuturor

Eni de Raymond si Roland

Mergi la inceput

enni,sunt foarte draguti flacaii tai!!
sa ti traiasca!!
cred ca nu ai timp sa respiri de ei ,te tin ocupata tot timpul..
sa mai treci pe la noi sa ne povestesti despre cei mici.
asa e a mai ramas o luna pana la start; abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Neata fetele!
Am aparut si eu da nu prea apuc sa intru pe forum ca acasa nu merge netul.Joi a fost ziua 1 de Cm asa ca vineri dimineata am plecat in ungaria pentru analizele hormonale. Am primit schema de tratament, decapetyl 1/2 si gonal si de vineri seara am inceput stimularea cu cite 150 gonal.Cum eu facusem tot doze de cite 300 am fost sceptica cu privire la productia pe care o voi avea dar in fine, nu e importanta cantitatea ci calitatea, m-am lamurit cu asta.Dupa 3 zile de stimulare, adica ieri m-au chemat pentru dozarea estradiolului asa ca ieri de dimineata am plecat din nou spre ungaria.De azi fac doar cite 75 de gonal ca valoarea estradiolului era destul de mare, ceea ce indica un raspuns bun la stimulare asa ca mi-au redus doza. Vineri merg la control din nou si la numarat outele si tot atunci se va stabili si data punctiei asa ca, cu dumnezeu inainte.
brunadria injectatul e floare la ureche ca la fiv-urile trecute faceam cite 5 injectii, acum am doar un singur pen cu un ac pe care nici nu-l simt.Nu mai este mult si incepi si tu, eu sunt sigura ca va fi bine
kry eu cred ca tu ai un carucior albastru cine te monitorizeaza in sarcina, tot doctorul micu?
enni si eu as vrea un beta mare dar incerc sa nu ma gindesc, sa nu imi fac planuri.Si deocamdata cum sunt tot pe drumuri tine figura ca sunt terminata de oboseala cu naveta asta pina in ungaria si inapoi desi sunt doar 200 km si nu mai am timp sa ma gindesc la altceva.Sa/ti traiasca nazdravani, tare dragalasi mai sunt
pup toate fetele

Mergi la inceput

neata gagici
mara,e rapida schema asta a ta..cum?ai facut in z 1 un decaptyl si ai tot inceput stimularea de a 2 a zi?
si mie mi au schimbat schema si sunt derutata dar o sa fac pas cu pas ce mi se va spune si sper sa fie ok..
iti doresc oute de calitate si nu ma mai tine in suspans , hai cu vesti sa stim cate oute ai produs.
de maddutz nu stii nimic?
mult noroc si sa fie fivul norocos!

Mergi la inceput