fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

beiii!! ce i cu voi? ma lasati sa ma enervez si sa ma calmez singura?
de nervi am tras un pui de somn ,sunt mai bine acuma , o sa vad ce fac la noapte , stau de paza aici pe forum,vad ca unele ne ati abandonat...
uratica , ce faci draga mea?
fetele

Mergi la inceput

pe unde va ascundeti ? vin cudupa voi , ca vad ca doar asa va place!!!
uratica hai in ajutor!
in cazul asta va parasesc si eu , plec la paris pana sambata!
mara cum stai ,mai e un pic pana saptamana viitoare si dai startul, o sa fi gravi inaintea mea!! doamne ajuta!
eu mai am un pic de asteptat!
nadia , tu ce mai faci? ce planuri ai? restul ati abandonat cursa?
cris ,mai ai un pic! si a revenit doctorul surcel?te astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna!eu ce fac?mai traiesc si eu..
ce sa zic-sunt cat de cat...
uff..mai fata frumoasa,ma asteptam sa incepi deja..cand am intrat si am vazut ca mai trebuie sa astepti s-a zbarlit pielea pe mine!mama ei de treaba!
eu pe langa faptul ca vreau acasa..sunt nervoasa si din cauza vremii..ca ploua intr-una!ma dispera!
in rest..incerc sa nu bag toate prostiile si pe toti prostii in seama!sper sa rezist pana in decembrie si sa fac banutii de fiv-pe urma nu ma va mai interesa decat burtica mea cu gemelasi!si binenteles burticile voastre care cum vreti-cu tripleti,gemelasi..etc etc..
va pup cu drag ete frumoase si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

aaaaaa..si vreau luna viitoare sa imi fac analizele-toate!sa vad ce diferenta este intre tara asta de r...t si a noastra romanica!
voi vedea..ce pot sa zic..e ca am invatat limba..bine..nu la perfectie..insa stiu sa ma descurc,sa ma fac inteleasa-iar de inteles inteleg totul!am fost sa imi fac cv si acum sunt din nou in asteptare..vreau sa fac un curs de informatica ptr ca aici conteaza ff mult diplomele-iar ale mele cea de drept si cea de conta nu se poate omologa..ceea ce ma impiedica sa imi gasesc un serviciu mai bun..
dar om trai si om vedea!
macar voi sa veniti c u vesti bune-cu cate 2 liniute fiecare la purtator!ca eu...........mi se lungesc urechile de atata asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

pup fetele
Si la mine a intervenit o mica schimbare, cm mi-a jucat feste si a aparut azi asa ca la noapte plec in ungaria.Sper sa fie totul ok si miine sa incep marea aventura si sa trec la injectat. Am emotii dar sunt increzatoare ca va fi bine. Va pup pe toate, va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Pupici fete drago
Eu duminica il sun pe Surcel sa vad daca ma primeste saptamana viitoare ... Inca nu m-am decis ce o sa spun la serviciu (pentru ca nu vreau sa stie lumea unde merg
Sper sa nu ma mai amane ... ca nu mai am rabdare ...

mara, succes ... sper sa incepi imediat ...

bruni draga, mult a fost, putin mai este ...

uratica, parca numa ieri ai plecat ... o sa vezi ca vor trece asha repede lunile ... ca o sa uiti ca ai fost plecata vreodata ... Si cand o sa-ti tii puiutii in brate ... nimic din toate astea nu vor mai conta

Mergi la inceput

mara, mult noroc, sa vi incurand cu un puiut sau doi de ungurasi draguti in burtica.sa ne ti la curent cu noutatile,cu ce vei face stimularea?
uratica hai ca odata trece anul si esti si tu pe baricade,vei uita de toata perioada asta.
cris ,asa e putin a ramas , oricum suntem aproape de adevar.
eu sunt in paris , va salut si de aici

Mergi la inceput

bey,eu nu ma mai joc cu voi!unele stimulate,unele plecate,unele pe baricade..numai pe mine m-ati uitat aici!
no..las ca ma enervez si eu cu nervii si voi face tripleti din prima!na!asa!ca sa va oftic si sa va intrec!ca asa nu se mai poate!
oricum..nu o sa uit perioada asta!chiar deloc!imi e intiparita bine in minte si nu o voi uita niciodata!abia astept sa ajung acasa sa trag in piept aer de romanica!sa ma stiu acasa,linistita!
nu imi place deloc aici!nu m-as obisnui in vecii vecilor!insa..acum nu am incotro!
mara-tin pumnii!sa dea Domnul sa fie anul tau norocos!
bruni-si pe tine te fata frumoasa si sper sa aud numai vesti bune!
cris-tin pumnii si astept vestea cea buna!
fetelor..cele care suntem pe langa baricade..ce sa zic..spor la bani!vom recupera si noi din urma!
criadema-vrem impresii din prima zi de gradi!
kry,julia-ce repede trece timpul!abia asteptam sa va urmam!fericitelor!
moni-cred ca nu mai ai ragaz de nimic!insa..te intelegem!formula de 3 cotofene!
enni,jovanna-cum cresc pruncutii..imediat aveti un an..si noi tot in asteptare!
mama ei de treaba!!dar nu crestem noi mari....
si ne auzim..curand!bafta!

Mergi la inceput

ce fac fetele azi?
mara dupa cum se pare tu ai inceput injectatul, tine ne la curent cu noutatile..mult noroc si sa ai cat mai multe ovocita apoi embrioni babani si la urma gemeni!!
uratica m ai trecut pe listuta in septembrie ,dar vad ca nu ma pot tine de program, o sa fie in octombrie sau noiembrie , va anunt eu..
ce mai faciuratica draga? eu sunt iar in sud am ajuns aseara , incep sa ma plictisesc..o veste buna e , ca mi am luat examenele si sper ca de acum sa mi mearga mai bine..
maddutz pe une umbli?
cris ai vb cu dr?
haideti fetelor ,ne e dor de voi!! oare v am suparat cu ceva?
duminica frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput

cris , nici o veste , nimic?
mara ai venit de la unguri?

Mergi la inceput