fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 18
Cris_25 spune:
Fete dragi ... eu sunt tot in asteptare ... Surcel inca nu si-a revenit la mana ... asha ca mai astept o saptamana ... Deja nu mai am rabdare, vreau sa scap
...
Pupici la mamici, gravidutze ... si viitoare gravidutze
... N-am uitat pe nimeni, nu?

brunadria spune:
cris draga , mai trece o saptamana cum au trecut atatea..o sa fie bine.
si iata ma cu toate terminate si pregatita de plecare..sper ca urmatoarea vizita in romania o sa o fac cu burtica..
va pup cu drag pe toate , haideti faceti va aparitia..
brunadria spune:
desteptarea!!!!!

sa va treziti!!!
mara ,spune mi te rog cand incepi injectatul?
va pup si astept prezenta voastra aici!!pt mine maine e ziua decisiva..
eu plec la cluj sa mi iau sborul spre frantia
o zi plina de bucurii 
mara72 spune:
brunadria daca analizele hormonale sunt ok incep injectatul de saptamina viitoare
Trebuie sa sun la clinica in prima zi a cm iar in ziua a 2-a sa fiu la ei, imi fac ei hormonalele si in functie de rezultate in ziua respectiva incep stimularea. Voi face de data asta un protocol scurt si o stimulare usoara, sper sa fie mai bine.Dupa calculele mele ar trebui sa incep prin 20 sau 21 septambrie, cam atunci trebuie sa imi vina ciclul(eu zic ca ultimul ciclu pentru vreo 9 luni
)Te astept cu vesti dupa consultatie, poate incepem in aceeasi zi 
criadema bine ai revenit din concediu iar piticii tai sa aiba parte de niste ani de gradi de care sa isi aduca aminte cu placere. Eu am "saltat'o " pe asta cu gradi, nu mi-a placut deloc asa ca nu m-am mai dus caci pe vremea aceea nu era obligatorie. Asa ca am ramas nescolarizata

cris las ca mai trece o saptamina uite asa,in zbor 
uraticahai curaj fata draga, stiu ca ti-e dor de casa dar o sa treaca cumva si perioada asta 
maduuuuutz iar te-ai facut nevazuta? hai ca poate ne intilnim la mall, este tirgul verde saptamina viitoare , produse fara aditivi si conservanti. Aviz amatoarelor ![]()
pup toate fetele, trebuie sa "zbor" ca am putina treaba dar revin 
kry spune:
Mara si Brunadria, sa fie fiv-ul norocos, va tin pumnii si sper din suflet sa ma urmati.
Pupici tuturor , sper sa fie o toamna bogata in teste pozitive.

15+
brunadria spune:
kry, speram din suflet sa te urmam toate ..ce repede au trecut 15 saptamani. cand ne spui ce se ascunde in burtica ta? ce culoare va avea caruciorul?
eu am ajuns la destinatie, ploua nonstop ,toata curtea e plina de apa,vreme urata.
peste 3 ore am intalnirea cu dr ,sunt tare nerabdatoare, sper sa fie totul ok..
fetele mele dragi..
criadema spune:
Bruni tinem pumnii pentru vesti bune!!!!!!!
Mara inceputul acestui fiv care este si ultimul sa fie intr-un ceas bun si sa-ti aduca o Maruta si un Marut simpatici si sensibili ca tine.
Sa ne tineti la curent, sa nu sarbatoriti fara noi.

brunadria spune:
nici nu stiu cu ce sa incep , cert e ca nu voi incepe in 18 tratamentul!
am iesit un pachet de nervi de acolo ,desi nu este nici un impediment ,totul e ok si pregatit, doar ca mai urmeaza programare la biolog , astept azi sau maine sa ma programeze (sper ca nu peste o luna
) apoi aici se incepe cu z1 alte analize abia apoi in z21 injectarea..
sunt f suparata credeam ca incep rapid ,asadar nu stiu cand va fi luna aceea, ori octombrie ori noiembrie
, sincer nu mai am nervi de asteptari!!!nici nu mi am imaginat ca mai dureaza atata!!!sper sa ma calmez si sa ma obijnuiesc iar cu ideea ca nu e inceputul luna asta...
criadema 
kry spune:
Brunadria, nu fi suparata, e ok, faci protocolul lung cu inhibare in z 21. Acum trebuie sa fii relaxata si optimista, nu agitata si nervoasa. Hai, curaj, bebe a hotarat deja cand sa vina, nu se uita la calculele tale![]()
Iti tin pumnii
15+
brunadria spune:
kry , draga mea, multumesc de incurajari , dar astept momentul asta de 1 an jumate , ultimul fiv l am facut in mai anul trecut! dar ai dreptate , nu pot eu schimba nimic , voi astepta , sper sa fie finalul fericit!!