fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor!!!

mara72 ma bucur ca totul e ok, sotul tau are dreptate de data asta va fi bine cu siguranta.

uratica cand iti vei tine bebicul mult dorit in brate vei uita de toti nervii si toate greutatile prin care treci acum.

bruni asteptam vesti, parca azi aveai programare la dr. sau ma insel?? Se pare ca vei lua startul impreuna cu mara72 si va veti tine de manuta la odissee

julia sarcina usoara in continuare esti din ce in ce mai aproape de marea intalnire. Uite cum trece timpul ca nebunul

kry abia astept sa ne spui ce se ascunde in burtica sau

jovana ce mai face catalin ionut?? sa stii ca ai mei s-au facut niste smecherasi, dar in continuare mancaciosi si cumintei. Dorm de la 10 seara pana la 7 - 8 dimineata fara nici o trezire peste noapte, deci si noi ne putem odihni ca lumea.

georgetani, petruta, cris_25 si restul fetelor voi cu ce va mai laudati?

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.09.2009)

Pozici noi

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ei.......asa mai merge!!
si daca veniti cu vesti bune..e si mai bine!
in afara ca am un cm fff regulat,e despre mine nu am vesti referitoare la demersul bebe!insa..de saptamana viitoare incep munca si sunt ff happy!sa dea Domnul sa fie bine si sa reusim sa strangem cat mai multi banuti sa purced si eu la fiv-ul norocos!
si da mara..ai schimbat locul-se schimba norocul-de data asta vei reusi!si cum ne programam la bebe cum incepem sa ramanem grvidute si sa le urmam pe julia,kry..insa stiu sigur ca odata cu incercarea va veni si reusita!cel mai greu e intr-adevar cu criza asta-mama ei de criza si mama lor de bani!!!insa nu banii ne fac pe noi ci noi ii facem pe ei!asa ca..Doamne ajuta la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

enni sunt dragalasi tare si se vede si in poze ca sunt smecherei.Sa fie sanatosi tun si voi la fel sa va puteti bucura de ei. Sper din suflet sa te urmez si sa fac si eu un bebe sau o bebelina
uratica no, asa te mai recunosc asta e fata hotarita pe care am cunoscut-o, indiferent cit ne e de greu mergem cu capul inainte si nu ne lasam.Mai, nici la noi nu e tare usor, suntem bugetari amindoi si ne-a cam lovit criza dar totusi nu ma pot plinge, inca am un loc de munca sa pot plati creditele. Si sunt hotarita, asta e ultimul fiv ca o sa fie unul reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna seara, fete dragi.
mara , felicitari , ai facut deja primul pas.
o sa fie cu noroc de data asta ca nu se mai poate altfel..
sper sa mergem in paralel pe drumul asta bineinteles cu reusite cu tot si bebei sanatosi.
uratica , bravo fetita , vad ca te descurci bine prin tari straine ..sa fie un servici bun si sa faci repede banii pt fiv..
cris ,hai ca intri si tu in linie dreapta..rabdare si curaj!!
enni, eu trebuia azi sa am programare asa e ! dar am amanat o pe 16 sept deci miercurea viitoare!! maine am examen ...offff cam greu cu invatatul acuma
maddutz hai si tu cu noutati si restul fetelor!!
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

brunadria bafta la examen, nu stiu zau cum mai poti invata ca mie tare mi-e lehamite Las ca trece si examenul asta si de saptamina viitoare esti pe baricade
lilicica tu pe unde umbli si care mai sunt planurile tale in aceasta toamna?
toate fetele

Mergi la inceput

buna gagici!
uff..in tot valmes-balmesul asta e si ceva bun..am asigurare sociala deja si uite-asa imi fac analizele gratuit!din punctul asta de vedere e super ok aici!birocratia?ti se pare de vis!!au si ceva bun in tara asta!in rest-tot nu m-am obisnuit si tot nu-mi place!insa nu plec pana nu imi strang banutii ptr fiv!
si azi e si ziua nepotelului meu..implineste 3 ani-sambata tinem chef!ii fac tort,tarta..si..mi-am intrat in rolul de mamica de rezerva!cand nu e cumnataa-mea acasa..sunt eu cu el si am grija!si..desi nu ii accept toate mofturile si il cert-numai la mine vine!e un dragalas-dar din pacate a luat obiceiurile celor de-aici..e razgaiat, neastamparat,face cateodata niste crize cu maicasa de mama mama-iti vine sa-l trantesti cu curul de pamant si acolo sa ramana!
dar..e ff istet si are niste ochi neri de smecheras de culoarea maslinelor-negri negri- te topesti cad se uita la tine..iar daca vrea ceva numai il auzi..dau pup dau pup si pune o mocuta dinaia de nevinovat incat ai face orice ptr el!
asa ca..stiu ca o sa fi o mamica buna,insa nu o sa-mi rasfat copii prea mult!deci..un pas l-am facut si eu!stiu ca trebuie sa pastrez ordinea..insa e bine si asa rau-nu-i asa?
hihi..fetele mi-e tare dor de voi si intru pe forum cat de des pot ca sa savurez tot ce faceti!sa va tin pumnii si sa fiu cu sufletul langa voi!asa ca..bafta multa la toate!iar anul asta si cel tarziu la anul ptr unele corijente cum sunt eu..sa fim si sa fiti binecuvantate!sa dea Domnul sa ne implinim visul cat de curand!
aaaaaaaa...si azi a fost prima zi de scoala a piciului!nici nu va inchipuiti cat de bine m-am simtit ca am fost si eu prezenta!clasa intai la 3 ani!a fost superb!abia astept sa ma bucur si eu de asa ceva alaturi de copilul meu!nu-i mai tacea gura la asta mic!nici nu rspira ca sa poata vorbi cat mai mult,sa povesteasca tot ce a facut!niste clipe..superbe!de care vom aveaa si noi parte cat de curand!
fetele mele dragi-si mergem inainte ptr a ne indeplini visul!

Mergi la inceput

salutare...
acuma am terminat cu examenele, stres in continuare pana vinerea viitoare ce se afiseaza rezultatele..dar ce va fi va fi..
de acuma ma pregatesc pt plecare , marti voi ajunge in frantia si mercuri la dr.
sper sa fie totul ok..sa pot respira usurat la final..
voi ce mai faceti?
uratica ai pm.
si weekend placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna, nu v-am parasit!
Dupa un lung si binemeritat concediu am intrat in febra conservelor si mai nou in pregatirea primei zile de gradinita.
Sper ca dupa prima zi copiii mei sa aiba parerea pe care am incercat sa le-o fac despre gradinita si nu ceea ce credeam eu cu adevarat despre ea.
Va vine sa credeti ca avem luna viitoare 3 ani.....nici mie....., parca mai ieri eram si eu pe holurile spitalelor plina de lacrimi si sperante.
N-am reusit sa citesc tot ce ati scris, am retinut printre randuri ca Mara si Bruni trec pe baricade, ca incet incet si celelalte fete isi pregatesc viitoarele planuri cu bebe.
Gravidutele se simt bine, Julia se apropie de marea intalnire, atunci cineva dintre voi trebuie sa fie pregatita sa-i preieie burtica nu de alta dar sa asiguram continuitatea.
Bebelinii si bebelinele nou venite se dezvolta bine, iar mamele lor sunt fericite.
Am sesizat si unele absente, dar in curand se cam termina si concediile si sper ca toata lumea sa se intoarca si mai ales sa aduca doar vesti bune.
Va

Mergi la inceput

buna dimineata, fete dragi.
criadema mi a fost dor de tine , ma bucur ca te ai reantors si nu ne ai uitat..sa ti traiasca copilasii si sa va bucurati in continuare de ei..sunt mari de acuma,sa ne spui ce impresii au despre gradi..
mara , cum stai ,cand dai startul?
eu maine am zborul de la cluj si in sfarsit miercuri la 12 asteptata programare..doamne da sa fie bine pt toata lumea, ma apuca emotiile cand ma gandesc..
va pup cu drag si va astept pe toate sa reantregim echipa!!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

criadema-tare dor mi-a fost si mie de tine!
cat despre gradi..ti-am luat-o inainte..eu am fost cu nepotelul la scoala-aici la 3 ani mergi la scoala!sa vezi ce incantat era!a fost superb!sper sa ajung sa traioesc si eu cat de curand ziua aia alaturi de al meu bebelas!
bruni-multam fata frumoasa ptr tot!abia astept sa ne vedem si sa palavragim..cred ca nu ne va ajunge o zi intreaga!
cris-etl meu e la mami..cred ca te-a apelat din greseala!insa sa stii ca nu musca!e tare de treaba mami a mea!poate ai s-o cunosti si ai sa vezi!
uff..cat de dor imi e de casa..de ai mei..de voi..de tot si de toate!nu stiu pana cand voi ramane aici..ceea ce stiu e ca abia astept sa ma intorc acasa!
la gagici si bafta in toate!bruni-tin pumnii fata frumoasa ptr maine!sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput