fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
Hello!!!!
Noi suntem bine. Incerc sa le fac un program sa inteleg si eu ceva. Sunt terminata, rupta de oboseala si mi-e ciuda ca nu am timp sa ma bucur ca fetitele mele. Dar poate daca reusesc cu mancatul din 3 in 3 ore fixe sau mai mult o sa am si eu timp mai mult sa respir.
Fetitele mele cresc sunt grasunele. Mai am de dat jos 4 kg si ceva burta care atarna. Cam astea sunt vestile de la noi.
Va pupam si asteptam o toamna productiva pentru voi toate. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
uratica spune:
moni-ce mamica fericita esti tu!bravo tie fata frumoasa!sa ai parte numai de bucurii din parte mogaldetelor!
bruni-
Cris_25 spune:
Salut fete dragi! 
Eu am fost tare busy saptamana trecuta ... nici n-am reusit sa va citesc ... noroc ca nu ati fost foarte active si am recuperat repede...
Eu acuma seara trebuie sa-l sun pe Surcel sa-mi spuna daca are timp saptamana asta pt laparo
E prins cu doctoratul si abia azi afla cat e de urgent de terminat.
Maine vrem oricum sa repetam spermograma sotului. Intentionam sa mergem la Synevo, dar fetele de pe forum nu prea lauda laboratorul asta
Voi ce recomandati pt analize in Cj? Ca eu ce-am facut in Cj, am facut la Synevo... si am fost multumita de servicii ...
Pupici ... si ... asteptam sa dea cineva tonul la ||
uratica spune:
holla gagici-gagicute,dragalase,harnicute..
bun..deci voi chiar vreti sa o incasati!!!

pai e frumos sa dispareti asa in grup?acum cand si eu sunt un pic mai bine..fara morcov in
..asta ptr ca merg maine la munca,apoi e sarbatoare-ferie cateva zile..iar de saptamana viitoare merg si eu si grasu la munca..de fapt el merge de saptamana trecuta..asa ca..sper sa strang banutii pana in decembrie!in rest mie tot nu-mi place aici..si plus de asta mai sunt si azi oficial z1!in schimb am observat ca dupa operatii imi vine cm ceas-exact la 28 de zile!!si cam la aceeasi ora!deci ceva bun s-a intamplat si la mine
!
uff..mult si greu a fost si e..insa putin a mai ramas
!sper acum ca lucrez cu norma inreaga sa treaca repede repejor timpul si sa ma intorc acasa!
in rest-imi e ff dor de voi toate si va pupacesc dulce de tot!
bafta multa la 2 liniute!
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
Va citesc aproape zilnic, dar mare lucru nu se intampla cu mine. Azi am fost la dr, avem deja 1,6 kg, inca nu s-a intors, dar mai are vreme. In rest totul e ok, am burta destul de mare, noaptea nu tare pot dormi, dar recuperez ziua.
Numai bine va doresc, si va astept cu veti noi si bune.
30+ 
turqoise spune:
ciao fetele!
julia ce repede a trecut timpul, mai e utin pana la intalnirea cea mare, multa sanatate pana la capat tie si puiutei tale din burtica
uratica, uite am aparut si eu, nu de alta dar mi-a fost cam teama sa nu o incasez
,insa vesti nu prea am, ciclul imi vine cand vrea el, la 20-24-28 zile, cum il taie capul
cred ca luna viitoare merg la un control sa vad ce-i p-acolo.
si sa te distrezi si pentru mine la fiesta
.
cris imi place ca te misti repejor, multa bafta si timpul sa fie cat mai scurt pana la 
kry, am eu un feeling ca bb-ul tau va fi baietel, nustiu de ce.sanatate si
pt. voi.
eu cam bat pasul pe loc pt. ca deocamdata situatia financiara nu ne permite mai mult.criza asta!!dar anul viitor sigur ma mobilizez si va ajung din urma![]()
toate fetele si sa aveti grija de voi!
Cris_25 spune:
Salut fete dragi ... 
Am fost azi sa pove cu Surcel ... si-a luxat mana
... asha ca poate face laparo cel mai devreme sapt viitoare ... urmeaza sa-l sun duminica...
Am refacut insa seprmograma ... si vestile nu sunt grozave
... (16 mil, din care 30% mobili )... asha ca Surcel ne-a recomandat IA ... Sa vedem cum va fi dupa laparo ... se pare ca ma inscriu si eu cat de repede pe listuta cu IA ...
Doamne ajuta! 
mara72 spune:
Buna fetelor,
De frica ciomagului am aparut si eu
Evident cu vesti bune ca altfel nu se putea.Deci, cu inima cit un purice m-am prezentat ieri la debrecen la consultatie, citisem inainte la fetele de la fiv ungaria unele lucruri nu tocmai imbucuratoare despre clinica de acolo asa ca eram oarecum reticenta. Da pentru ca tot ma programasem din mai am zis hai sa o fac si pe asta.Aveam programare la ora 14 la dr bodnar care am inteles ca e si seful clinicii si eu cum sunt satula de sefi de clinica si doctori carora le-a luat-o faima inainte nu eram tare entuziasmata.Consultatia a durat cam 40 min. timp in care au fost analizate toate analizele pe care le aveam, toate protocoalele de stimulare de la fiv-urile anterioare, ni s-a intocmit dosarul, s-au anexat copii dupa toate analizele si GATA sunt sa purced la fiv 4. Voi mai face aici in tara TSH,FT4 si anti TPO pentru ca, odata cu stimularea o sa primesc o doza noua de medicatie pentru hipotiroidismul pe care il am si in ziua 2 a CM ma prezint la ei pentru dozari hormonale si daca totul e ok incep stimularea in ziua respectiva. O sa fac de data asta un protocol scurt cu o stimulare mult mai usoara si probabil cu un tratament de sustinere imbunatatit fata de ce am primit pina acum.Oricum schema de tratament o sa o primesc la urmatoarea vizita care sper ca va fi undeva prin 20 luna asta.
Tot ce pot sa va spun e ca am venit placut impresionata, insa incerc sa nu ma entuziasmez si sa ma comport normal dar barbatu-meu m-a asigurat ca el e convins ca da data asta va fi bine. Asa ca incerc sa imi pastrez optimismul
brunadria de data asta o sa trecem impreuna prin toata procedura asta, hai ca va fi cu noroc pentru amindoua
uratica stiu ca nu e tare usor, da dupa cum stii nici aici in tara lucrurile nu sunt tare roze, uneori e greu si trebuie sa lupti si sa dai din coate. Da tu esti o bataioasa si stiu ca nu te lasi, mai ales ca esti acolo pentru un scop nobil
julia sa ai o sarcina usoara si fara probleme in continuare. Cu cine vei naste, cu dr. micu?
maddutz tu iar ai disparut, vezi ca scoate uratica ciomagul si apoi sa vad cum te descurci
petrutape tine te astept cu vesti despre cum au decurs lucrurile la budapesta
turqoise hai ca trece si criza asta, mama ei de criza ca numai asta ne mai lipsea.Si cine stie, pina la anul se pot intimpla multe, poate ramii graviduta natural
pup toate fetele, sunt cu ochii pe voi ![]()