fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica, iubita ce faci?
cum mai esti? te ai obijnuit un pic cu tarile straineze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-inca e greu..insa am vb si cu ai mei si cu frate-miu si mi-a spus cat de greu e si ptr ei acolo..frate-miu are un loc de munca super,e inginer la o firma ff mare-si totusi a zis ca si la el nu e roz situatia..au dat multi insi afara..asa ca..trebuie sa rezist aici..saptamana viitoare ma duc la munca in alta parte..si-asa imi place bucataria..asa ca voi incepe de acolo..se castiga mult mai bine..iar gagica asta cu fetele e varza..nu a mai dat un semn de viata de o saptamana..asa ca..apoi voi vedea..am inteles ca la restaurantul unde m-au chemat la munca este nevoie de ospatarite..asa ca o sa ma reprofilez..insa voi avea acelasi program ca si la fetite dar o sa castig dublu..si se merita..zic eu..voi vedea!sper sa imi mai dau drumul la vorbe pana atunci!ptr ca inteleg tot..dar imi ies cam greu cuvintele pe gura..mereu mi-e jena sa nu gresesc!dar..abia astept sa te intorci din romania si poate reusesti sa dai o fuga si pe aici!
in rest fetele voi ce faceti?
petrule-mult noroc!!sa ai parte de fiv-ul norocos acum!
mara,madu,anamy,turqoise-restul fetelor ce faceti?cum mai sunteti?
hai fete frumoase faceti-va aparitia!am nevoie de voi!o saptamana usoara sa aveti plina numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

uratica, fi tare !!!
daca e ceva si nu incep pe 18 tratamentul, merg 2 sapt in spania, am treaba acolo, te voi vizita! dar mai bine ar fi sa incep trat. si sa te vizitez dupa, cu burtica.
vb in seara asta cu al meu si te tin la curent , iti trimit un pm,

Mergi la inceput

Eni, ce ti fac strumfii?cum esti?
Jovana, al tau Catalin e baiat cumintel?
Julia,Kry, cum va simtiti?cu ce va laudati ?baietei sau fetite?
Criadema, tot la mare?
Apalina,tu ce planuri ai?
fetelor ,v ati suparat de nu mai intrati pe aici?
Georgie , Denisu,Maddutz si restul fetelor haideti la apel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bruni,vin io la apel ,desi tu stii..
fetelor,in oct voi face si io un fiv dupa 6 IA nereusite ,sper sa-mi iese anal bune sa nu-mi strice planurile

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

buna dimineata!!! cafea, ceai?
Eu sunt bine, totul decurge normal. Va astept sa ma urmati. Muuuuulta bafta celor care incep in septembrie, haideti, e nevoie de un impuls de toamna.

13+

Mergi la inceput

Kry, ma bucur ca esti bine si totul decurge normal..ce trece timpul , frumoasa semnatura ta.
te ajungem din urma si noi, toamna asta o sa fie plina de burtici

Mergi la inceput

ce i cu atata liniste pe aici? unde v ati ascuns?
uratica , se vede ca nu ai timp sa le scoti pe fete la apel
sper ca sunteti toate bine..

Mergi la inceput

buna fetele!
scuze ca nu am mai intrat de mult..insa asa repede trece timpul asta..incat nu mai apuc sa fac nimic!parca nu se leaga nimic si incep sa diper!uff
da..voi cum sun teti?bruni draga mea sper din tot sufletul sa incepi acum si sa incepi cu dreptul!pe urma ne intalnim noi cumva..gasim noi alt colt al lumii si tot o punem de-o intalneala!asa ca tu gandeste-te la tine si fa in asa fel incat sa reusesti!eu nici nu stiu ce mai e de capul meu..insa trebuie sa merg inainte!nu am incotro!intr-un final sper ca va fi bine si ptr mine!
in rest..gagici pe unde umblati?va faceti de cap ca eu mi-s plecata si cr5edeti ca nu ajung la voi cu ?asa credeti voi!nici nu stiti cand vin sa va altoiesc nitel!
bytzi,petrule-bafta multa fete dragi!!sa dea Domnul sa reusiti de data asta!
mara-bafta si tie fata frumoasa!anul viitor de Sfanta Marie mica vrem sa o sarbatorim pe mara cea micuta!
madule,turqoise,anamy,lilicica,georgie,naida,kry,julia,criadema,apalina,iaura..mi-a ff dor de toate!!sper sa ne intalnim odata si-odata si ce-i mai important sa ne intalnim cu pruncutii in brate!!
uff..si stiti ce e greu? ca aici la fiecare 2 pasi vezi cate un prichindel!iar aiai mamicile au peste 45 de ani!asa ca..mai sunt sperante si ptr noi!
va dulce si aveti grija de voi!
aper de-acum inainte sa intru mai des!sa va verific!

Mergi la inceput

cris-la tine ce se mai aude?faci laparo sau nu?eu oricum tin pumnii stransi si iti urez mult noroc!cat despre hsg..intr-un fel e mai bine ca nu o repeti daca vei face laparo-sunt niste banuti economisiti..si pe langa cei 350 ron salvati mai pui inca 300 si rezolvi si cu laparo!ai sa vezi ca va fi bine fatuca frumoasa!insa nu te lua cu munca si sa uiti de laparo..ptr ca timpul trece ff repede!
fetele-haideti la apel!!desteptarea!anul asta se numara bobocii!

Mergi la inceput