fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 14
uratica spune:
buna fetele mele frumoase!
ce mai faceti?cum mai sunteti?
uff..eu sunt bine..insa suparata pe mama fetitelor..m-am chinuit sa le curat nasul,le-am dat ceai cald sa bea ptr ca sunt racite cobza..se trezeau din 5 in 5 minute seara ca nu puteau respira..iar maicasa le da inghetata!!!!!!!nu-i normala!imi vine sa o paruiesc!in seara asta m-a sunat ptr ca au internat-o cu fetitele la spital!ca i-am zis sa le duca la dr,daca nu o iau de par!!
si gagici..daca ati vedea ce frumoase sunt..niste minunatii!dulci foc!iar maicasa vrea sa le trimita in romania..pe una la fosta soacra iar pe cealalta la o prietena de a ei!nu e normala!
saracele..se va alege praful de ele!
si sa nu va zic..ca ce vad la masa fac si ele!maicasa de cand e singura vne cu toti idiotii in casa..si sa nu va zic cum il pupa cea mare de 5 ani pe nepotelul meu..ii lua capul usor in palme si il pupa frate..dar il pupa!!si nu cateva secunde ci un minut..pana o pocnea asta ca nu-i placea!![]()
uratica spune:
of of mai mai!
da asta e..ce sa-i faci!nu am nici o putere!!mamasa vrea sa isi traiasca tineretea..are 25 de ani!
cat despre mine..am fost sa imi depun cv-ul la fortele de munca plus de asta vreau sa ma inscriu la o universitate de aici..se face la distanta..asa ca.. e ok..o sa vad ce va fi!deocamdata somez insa lucreaza grasu meu..asa ca tot e bine!din pacate luna septembrie e compromisa..ptr ca aici e fiesta si nu se lucreaza 2 saptamani!toata lumea are liber!!dar..asta e!oricum e mai bine ca in romanica..
si..am mancat smochine i n forma lor natura..fruct de cactus-care nu mi-a placut..am mancat calamar si nu mi-a placut..au vrut astia sa ma otraveasca cu gambe dar nu am vrut..si multe alte nebunii..caracatita,sepie,scoici,languste...cah...
asa ca..mananc numai legume si fructe si totusi ma ingras
!deci operatiile mele au avut alt efect!
va voi ajunge pe toate din urma am 55 de kg
!
in rest..mi-e dor de casa,de ai mei,de voi,de tot ce inseamna romanica!PTR CA NICAIERI NU E CA ACASA!
va pupacesc pe toate si va urez o noapte placuta!
jovana spune:
Buna fetelor BRUNI MARA Va tin pumni sa faceti o fata una dintre voi sa o iau de nora sa ne incuscram MM Doamne ajuta sa reusiti de data asta ma rog pt voi . Mara cind ai drum pe la mol sunama daca mai ai nr ca vreau sa iti dau ceva care iti poarta noroc mia dat un calugar de la MM vecin cu mine briul Maici Domnului eu cu el umblu tot timpul la mine daca vrei iti dau o bucatica si tie am mai dat la cineva si a reusit ce sia dorit daca vrei cu mare placere te
Bruni si tie iti dau cind vi la cj
Ennni noi inca nu avem dintisori acuma ne chinue
Succes la toate fetele sa dea Domnu sa reusiti caci numai atunci cind il ai tu al tau bebe sti cu adevarat ce inseamna sa fi mamica sa va ajute DD
SA REUSITI 
CATALIN IONUT 

brunadria spune:
fetelor, eu sunt suparata
, mi a venit cm acuma , mai repede cu 4 zile sau 3, nici nu stiu , azi se calculeaza z1?sau maine e z1?trebuia sa mi vina pe 1 sept, sper sa reusesc sa l conving pe dr sa incep pe 18 atunci ar fi z21, chiar daca pe 16 am programarea..;daca nu asta e ,voi incepe in octombrie..
am fost f stresata azi si toata ziua am alergat , probabil asta o fi cauza, sunt nervoasa rau , mi se dau toate peste cap...dar poate , poate o scot eu la capat si incep totusi in 18...doamne ajuta!!!
pupicei la toate fetele...
Cris_25 spune:
Bruni draga, tinem pumnii sa-ti iasa toate asha cum vrei tu ... 
uratica ... curaj ... Doamne ajuta sa treaca timpul cat mai repede si sa vii acasa cu banuti pt fiv-ul norocos ... 
eu inca nu am sunat la surcel ... oare daca sun luni, ma poate programa pt lunea viitoare la laparo? nu stiti daca trebuie sa fac ceva analize inainte...sau mi se fac in spital care trebuiesc? 
brunadria spune:
ce fac fetele azi?
gravidutelor cum sunteti?
cris doamne ajuta ,sa faci laparo si sa vi cu 2 liniute cat de repede..
beii !!faceti va aparitia pe aici !! sunteti suparici sau sunteti toate ocupate?
duminica placuta 
brunadria spune:
neata,fetelor haideti la 

cris, ai sunat la dr surcel?
eu zic sa l tot intrebi de analize, poate le poti face la spital.
astept vesti.
mult noroc!
petrutaf spune:
buna dimineata!am intrat doar sa va salut ca nu prea am avut timp in ultima vreme sa intru pe forum
mult noroc mara si brunadria si doamne da sa fie ultimul fiv!
uratica fi puternica !
eu de duminica incep stimularea si in 10 sept plec spre ungaria!sper sa fie cu noroc ! nu stiu dar nu ma inceraca nici un sentiment, nici o emotie sper sa fie tot asa si cd se va apropia momentul !
la toate fetele
brunadria spune:
petruta
hai ca esti prima care vei veni cu 2 liniute, fi optimista!
mult noroc si tie , sa fie ultimul fiv!
sa ne ti la curent pe parcursul procedurii fiv!
sper sa incep si eu incurand!
brunadria spune:
mara ,hai spune ne tu ce ai mai facut?
ceva vesti?parca ai si tu programare in septembrie.
cum sunt analizele?